Sök bostad eller innehåll

Nyproduktion i Jönköping

Vi som jobbar med nyproduktion i Jönköping

Om Catharina Pölder

Efter många år som säljare av nyproduktion var steget att börja arbeta som fastighetsmäklare litet. Med över 15 års erfarenhet i fastighetsbranschen och som mäklare på annan byrå tog Catharina klivet in i Fastighetsbyrån hösten 2014, då som en av fyra delägare. Catharina ser på sitt arbete med både stolthet och stor glädje och menar att det inte finns något bättre yrke. Och det är mötena med människor i kombinationen med boende och hem som är drivkraften för henne. Detta syns och präglas i allt Catharina tar sig an och hon har med framgång förmedlat villor, fritidshus samt gårdar de senaste åren. Att ha förmånen att jobba i en så expansiv stad som Jönköping är gör det hela ännu bättre. Det händer mycket i staden och alla vackra vyer och vatten gör Jönköping en fröjd att bo och verka i menar Catharina.

Catharina Pölder

Mäklare / Franchisetagare / Nyproduktion
Diplomerad nyproduktion

Om Susanne Enock

Susanne är minst sagt en viktig kugge i Jönköpingskontorets maskineri. I grunden är Susanne fastighetsmäklare och har arbetat på Fastighetsbyrån i 30 år. Det gör henne till den person som arbetat allra längst i företaget. Idag är hon ansvarig för den administrativa avdelningen och handlägger alla uppgifter inför mäklarnas affärsavslut samt sköter personal- och ekonomiredovisningen för franchisebolaget. Susanne är effektivitet personifierad som ideligen håller ett högt tempo och vi möter henne med ett ständigt leende på läpparna inne på kontoret.

Susanne Enock

Säljstöd / Nyproduktion

Om Ulrika Pohl

Ulrika stormtrivs verkligen på jobbet, och det märks. Som stöttepelare i mäklarnas dagliga arbete tar hon hand om allt mellan himmel och jord. Efter ett antal år i andra serviceyrken tog hon steget in i Fastighetsbyrån 2012 och på ett effektivt och systematiskt sätt har hon det övergripande ansvaret annonsering och kontorets samarbetspartners. Ulrika är född och uppvuxen i Jönköping och det bästa med staden tycker hon är den charmiga atmosfären och såklart närheten till Vättern!

Ulrika Pohl

Säljstöd / Nyproduktion
Diplomerad nyproduktion

Pågående nyproduktion

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.