Sök bostad eller innehåll

Jönköping

Din mäklare i Jönköping

Ärligt, engagerat och med våra kunders behov i fokus – så arbetar vi på Fastighetsbyrån i Jönköping. 

Den bostadsaffär du står i begrepp att genomföra är kanske den största i ditt liv. Hos oss är både den och du i trygga händer. I snart 50 år har Fastighetsbyrån varit en del av Jönköping. I dag har vi vuxit till ett stort gäng kunniga och positiva medarbetare. Tillsammans står vi stadigt på sammanlagt över 100 års erfarenhet.

Fastighetsbyrån är en modern mäklarkedja, störst i Sverige och ständigt i framkant både när det gäller service och tekniska lösningar. Med den i ryggen erbjuder vi stolt våra kunder en oslagbar helhet: Gedigen kunskap, goda råd, smidiga tjänster, bra erbjudanden, närhet till bank- och juristhjälp och ett rikstäckande kundregister fyllt av potentiella köpare. Som säljare får du också alltid hjälp av en professionell fotograf och inredare, som visar ditt objekt från sin bästa sida. Vi ger dig med andra ord allt du behöver – plus det lilla extra.

Hos oss begränsas du varken av stela produkter eller fyrkantiga koncept. Vi skräddarsyr varje uppdrag efter dina behov – vi vet att varje kund är unik och går gärna de extra stegen för att du ska bli riktigt nöjd. Vi skryter inte om att vi är bäst. Vi bara konstaterar att Fastighetsbyrån är Sveriges största mäklare – och att den som säljer mest också kan mest. Så varför inte välja oss du också?

Välkommen till Fastighetsbyrån Jönköping!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Vinn en flygtur!

Ta chansen och vinn en flygtur för dig och en vän över Jönköping. Skicka in din bästa bild av staden.

Läs mer om tävlingen och reglerna här >>

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Jönköping

Om Anders Lagerquist

Anders är en av fyra delägare på Fastighetsbyrån i Jönköping och har arbetat i företaget sedan 1994. Det är med glädje Anders går till arbetet varje dag och för honom är det kombinationen personligt engagemang och hög affärsmässighet som gör honom till en framgångsrik mäklare. Att Anders dessutom är utbildad byggingenjör ger honom möjligheten att bidra med mångårig kunskap inom mäklaryrket och med såväl byggtekniska som juridiska frågor som kan uppkomma i en affär. Det bästa med att arbeta i Jönköping, säger Anders, är att Jönköping hela tiden växer och det är en härlig blandning mellan landsbygd och storstad. Anders specialiserar sig främst på villor, fritidshus samt mindre gårdar.

Anders Lagerquist

Kontorschef /Franchisetagare

Om Bo Gustafsohn

Bo är en av fyra delägare tillika kontorschef på Jönköpingskontoret och har arbetat som mäklare sedan 39 år tillbaka. Bosse är sannolikt en av de mäklarna i Jönköping som har längst erfarenhet av fastighetsaffärer och känner marknaden i området mer än väl. Som mäklare är Bosse lugn och metodisk och han brinner för att hitta lösningar för både köpare och säljare. Att arbeta i Jönköping med omnejd är en ständigt pågående resa, menar Bosse som säger att det har skett en fantastisk utveckling i Jönköping som växt från att vara småstad till storstad. När han inte säljer villor och gårdar ser Bo till att ruljangsen på kontoret hans far en gång i tiden startade, flyter på.

Bo Gustafsohn

Fastighetsmäklare / Kommersiella

Om Catharina Pölder

Efter många år som säljare av nyproduktion var steget att börja arbeta som fastighetsmäklare litet. Med över 15 års erfarenhet i fastighetsbranschen och som mäklare på annan byrå tog Catharina klivet in i Fastighetsbyrån hösten 2014, då som en av fyra delägare. Catharina ser på sitt arbete med både stolthet och stor glädje och menar att det inte finns något bättre yrke. Och det är mötena med människor i kombinationen med boende och hem som är drivkraften för henne. Detta syns och präglas i allt Catharina tar sig an och hon har med framgång förmedlat villor, fritidshus samt gårdar de senaste åren. Att ha förmånen att jobba i en så expansiv stad som Jönköping är gör det hela ännu bättre. Det händer mycket i staden och alla vackra vyer och vatten gör Jönköping en fröjd att bo och verka i menar Catharina.

Catharina Pölder

Mäklare / Franchisetagare / Nyproduktion

Om Johan Sethberg

Johan är en av fyra delägare i Fastighetsbyrån Jönköping och har lång erfarenhet i branschen. Efter flertalet år i andra mäklarkedjor började han på Fastighetsbyrån år 2001. Att Johan är född och uppvuxen i Jönköping ser han som en stor fördel i sitt arbete som mäklare och han ser Jönköping som en ständigt växande stad med en utmanande bostadsmarknad. Johan drivs av lyckade affärer och känner stor glädje i sitt yrke. Med sin gedigna erfarenhet och tack vare långvariga relationer är det inte sällan både köpare och säljare återkommer till Johan när de på nytt vill förändra sitt boende.

Johan Sethberg

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Amelie Sjöbring

Amelie Sjöbring har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2012 och är Jönköpingsbo ut i fingerspetsarna. Hon älskar den stora stadens småstadskänsla, närheten till Vättern och att befinna sig i ett område som utvecklas och växer. Hennes genuina lokalkännedom i kombination med yrkeserfarenhet och de dubbla utbildningarna i affärsjuridik och fastighetsmäkleri gör henne till en självklar del av Fastighetsbyrån i Jönköping. Amelie gillar att slå rekord, inte minst i jobbet, och drivs av att ständigt överträffa sina kunders förväntningar. Genom att alltid ge sina kunder det lilla extra i varje affär får hon alltid nöjda och återkommande kunder.

Amelie Sjöbring

Fastighetsmäklare

Om Anders Ryvallius

Anders har en bakgrund som lantmäteriingenjör och har samtidigt mångårig erfarenhet av mäklarbranschen. Efter ett antal år på annan mäklarfirma i Göteborg sökte han sig mot hemtrakten och började på Fastighetsbyrån i Jönköping 2010. Som mäklare är Anders lugn och trygg och en styrka för Anders är hans goda lokalkännedom och breda kunskap inom sitt yrke. Anders är mäklaren som gillar utmaningar och som Habo-son ser han det som ett stort privilegium att åter igen arbeta i Jönköping med omnejd där han själv är uppvuxen. Som mäklare arbetar Anders främst med villor, fritidshus och gårdar.

Anders Ryvallius

Fastighetsmäklare

Om Carola Ivarson

Att Carola blev fastighetsmäklare har hon sin far att tacka för, då hon tidigt började arbeta på hans mäklarfirma. Idag har Carola mer än 24 års erfarenhet av mäklaryrket och började på Fastighetsbyrån år 2000. Hon har blivit framgångsrik tack vare sin långa erfarenhet och sitt ärliga och tydliga sätt att kommunicera med sina kunder, vilket visar sig genom många rekommendationer och flertalet återkommande kunder. Med sin noggrannhet och sitt stora engagemang eftersträvar hon alltid att hitta trygga lösningar för kunden genom hela bostadsaffären. Som inriktning förmedlar Carola till största delen villor och fritidshus men även gårdar i varierande storlek. Carola tycker att Jönköping med sin ständiga utveckling är en härlig stad att arbeta och bo i.

Carola Ivarson

Fastighetsmäklare

Om Daniel Gesher

Daniel är inne på sitt tionde år som fastighetsmäklare på kontoret i Jönköping och har som inriktning att förmedla bostadsrätter och nyproduktion. Daniel stormtrivs i sin roll som mäklare och en stark drivkraft hos honom är ett se nöjda säljare och köpare mötas i en lyckad bostadsaffär. Hans noggranna sätt att arbeta kombinerat med hög affärsmässighet ger kunden de bästa förutsättningar för att få en trygg affär och rekommendationer tillhör vanligheten. Daniel ser det som en stor förmån att arbeta i Jönköping där han är uppvuxen och beskriver sin hemstad som en oerhört vacker sjöstad med charmig atmosfär.

Daniel Gesher

Fastighetsmäklare

Om Evelyn Daniel

Evelyn tog steget in i Fastighetsbyrån 2011 och efter en kandidatexamen i fastighetsvetenskap började hon direkt arbeta som mäklare på Jönköpingskontoret. Idag förmedlar hon fastigheter i Habo och Mullsjö och trivs mycket bra i sin roll som frammarscherande mäklare. Hon tycker mycket om det familjära och trevliga i området hon arbetar i och säger samtidigt att både Habo och Mullsjö har mycket att erbjuda till många. Det är lätt att trivas i Evelyns sällskap och tillsammans med hennes stora hjärta samt driv och målmedvetenhet gör hon allt för att leverera en trygg och bra affär åt sina kunder. Det stora intresset för hus och byggnader gör sig ständigt påmint i Evelyns vardag som mäklare.

Evelyn Daniel

Fastighetsmäklare

Om Hans Hasselqvist

Hans har mer än 15 års erfarenhet av mäklaryrket och ser det som en stor fördel att förmedla villor och fritidshus i Habo och Mullsjö, områden som Hans under årens lopp har lärt känna väl. Hans började sin mäklarkarriär på Fastighetsbyrån år 2000 och säger att det är mycket roligt att arbeta i en så välskött och expansiv kommun som Habo. Som mäklare är Hans lugn och metodisk och tycker det är stimulerande att vara länken mellan köpare och säljare och på så sätt skapa en trygghet för sina kunder. Det är en viss känsla att få möjligheten att hjälpa till i det som för många är den viktigaste affären i livet, menar Hans.

Hans Hasselqvist

Fastighetsmäklare

Om Julia Karlsson

Efter en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på fastighetsförmedling tog Julia steget in i Fastighetsbyrån 2014. Sedan dess förmedlar Julia villor och fritidshus i Jönköping med omnejd. Med sitt lugna och metodiska sätt att arbeta är det lätt att känna sig trygg med Julia som mäklare. Att vägleda människor i en affär som är så viktig såväl ekonomiskt som känslomässigt är en av de stora drivkrafterna hos Julia som gillar att ha högt uppsatta krav och mål. Julia ser det som stimulerande att bo och verka i Jönköping som både är en expansiv stad och med en så stark framtidstro och slår gärna ett extra slag för den starka matkultur som staden erbjuder.

Julia Karlsson

Fastighetsmäklare

Om Magdalena Stoor

Magdalena har verkat som mäklare i Jönköping över 5 år. Yrket ser hon som roligt men också ständigt utvecklande eftersom hon dagligen möter nya människor, både säljare och köpare, i olika livssituationer. Genom stort engagemang och omsorg ser hon till att alla parter blir nöjda och hon har alltid som mål att få återkommande kunder. Hon anser att det inte räcker att med att bara nå upp till de förvandlingar kunden har utan också att överträffa dem. Hon ser Jönköping som en ständigt expanderande stad med en växande bostadsmarknad. Det som gör staden så unik är närheten till Vättern och Jönköpings egen badstrand samt att det finns något för alla här.

Om Mattias Nilsson

Mattias Nilsson

Fastighetsmäklare

Om Rrezarta Veliqi

Den ständiga kontakten med människor är en av flera viktiga anledningar till att Rrezarta Veliqi älskar sitt jobb som fastighetsmäklare. Hon är en social person som sätter en ära i att erbjuda alla olika kunder en trygg grund att stå på när det är dags att göra fastighetsaffärer. Rrezarta är fastighetsmäklare och bygg- och fastighetsekonom och blev ett med Fastighetsbyrån redan under sin praktik. Nu rivstartar hon som registrerad fastighetsmäklare i Jönköping – staden som enligt Rrezarta har allt man kan önska sig. Vätterns vatten och stränder, alla trevliga människor samt kombinationen av citykänsla och närheten till landsbygd ger den perfekta mixen. Dessutom växer staden och dess bostadsmarknad hela tiden, vilket ger härliga utmaningar för Rrezarta.

Rrezarta Veliqi

Fastighetsmäklare

Om Tomas Jr Kulig

Tomas har ett brinnande intresse för fastigheter och drivs av att hjälpa sina kunder till goda affärer där han genom berikande möten får vara en del av människors olika livsskeden. Han är uppvuxen en bit utanför Jönköpings innerstad och gillar kontrasterna mellan den vackra småländska naturen, närheten till Vättern och den levande stadskärnan med dess ständiga utveckling.

Tomas Jr Kulig

Fastighetsmäklare

Om Anna Kaso

Annah anslöt sig till Fastighetsbyrån 2013 och arbetar på Habokontoret. Annahs huvudsakliga arbetsuppgifter är av administrativ karaktär och hon ser till att agera bollplank till mäklarna i deras dagliga arbete. Hennes pigga och glada personlighet smittar gärna av sig och med hennes naturliga fallenhet för kontorsarbete gör att hon passar mer än väl in i gänget på Habo-kontoret. Med det företagsklimat som råder i Habo ser Annah det som inspirerande att arbeta i denna nytänkande kommun under stark utveckling. Hon är själv uppvuxen i Bankeryd vilket gör att omnejden är mer än bekant.

Om Greta Petersson

Greta som har lång erfarenhet inom bankväsendet tog klivet in i Swedbank våren 2013. Under tiden har hon på ett engagerat sätt och med stort kundfokus hjälpt många blivande köpare att förverkliga sin dröm om att köpa bostad. Tillsammans med sina kollegor på banken strävar Greta efter att hjälpa både köpare och säljare med allt vad det innebär att byta bostad. Greta ser sitt arbete som bankrådgivare mycket givande och strävar efter att i alla lägen ge sina kunder den bästa tänkbara servicen. Det bästa med Jönköping tycker Greta är närheten och tillgängligheten till allt, dessutom finns utomordentliga kommunikationsmöjligheter.

Om Jeff Axelsson

Jeff Axelsson

Mäklarpraktikant

Om Karin Jerketeg

Karin Jerketeg är har en bakgrund inom projektledning och har nu gått in som säljstöd hos Fastighetsbyrån Jönköping. Därmed utgör hon en viktig kugge i det dagliga maskineriet. Hon älskar att arbeta med fastigheter och utveckling, och tycker att det är extra inspirerande att få jobba i en stad där man verkligen satsar på de delarna. Nya etableringar görs ständigt – här händer hela tiden nya saker och staden blir vackrare för varje ny satsning. Jönköping väcker stolthet hos invånarna och beundran hos sina besökare, konstaterar Karin, och att få vara en del i den utvecklingen tycker hon är fantastiskt. I Karins jobb är kunden ständigt i fokus, och hon gläds åt att numera vara en del av Fastighetsbyrån Jönköpings teamanda.

Om Michaela Granberg

Michaela har 15 års erfarenhet av mäklarbranschen och känner företagets alla vinklar och vrår väl, en stor fördel i hennes arbete som mäklarassistent. En av Michaelas styrkor är hennes metodiska och noggranna sätt att arbeta och till hennes huvuduppgifter hör handläggning kring mäklarnas affärsavslut. Michaela har även ansvaret för kontorets marknadsföring och hennes vilja att hjälpa människor kommer väl till pass i hennes yrke. Att arbeta i Jönköping ser Michaela som en förmån och menar att staden är lagom stor och det är lätt att trivas här.

Om Pernilla Lans

Pernilla är född och uppvuxen i Gränna och har förmedlat bostäder, främst bostadsrätter, på Fastighetsbyrån sedan 16 år tillbaka. Service rinner i blodet på Pernilla och till hennes absoluta styrkor hör inte bara en hög servicekänsla utan också sitt sätt att hela tiden ha en rak kommunikation med sina kunder. Pernilla drivs av att få nöjda kunder och lägger ner stort engagemang i varje enskild bostadsaffär. Att ha Jönköping som arbetsort ser Pernilla som spännande tack vare all utveckling och att staden hela tiden förändras. Hon har ett extra gott öga till den fina miljön, stadspulsen och inte minst sjöarna

Pernilla Lans

Bostadsrättsmäklare

Om Robert Larsson

De senaste 4 åren har Robert varit Fastighetsbyråns trogne fotograf. En kreatör med proffsig approach och ett ständigt leende på läpparna ser han till att ta högklassiga bilder av alla bostäder kontoret förmedlar. Roberts styrka som fotograf är hans förmåga att lyssna på kunden och leverera det kunden vill ha. För honom är det mycket viktigt att man som säljare känner sig nöjd med bildpresentationen av bostaden. Robert som själv bor centralt i Jönköping gillar närheten till allt och att staden hela tiden expanderar inte bara bostadsmässigt utan också i mat- och kulturväg.

Om Susanne Enock

Susanne är minst sagt en viktig kugge i Jönköpingskontorets maskineri. I grunden är Susanne fastighetsmäklare och har arbetat på Fastighetsbyrån i 30 år. Det gör henne till den person som arbetat allra längst i företaget. Idag är hon ansvarig för den administrativa avdelningen och handlägger alla uppgifter inför mäklarnas affärsavslut samt sköter personal- och ekonomiredovisningen för franchisebolaget. Susanne är effektivitet personifierad som ideligen håller ett högt tempo och vi möter henne med ett ständigt leende på läpparna inne på kontoret.

Om Ulrika Pohl

Ulrika stormtrivs verkligen på jobbet, och det märks. Som stöttepelare i mäklarnas dagliga arbete tar hon hand om allt mellan himmel och jord. Efter ett antal år i andra serviceyrken tog hon steget in i Fastighetsbyrån 2012 och på ett effektivt och systematiskt sätt har hon det övergripande ansvaret annonsering och kontorets samarbetspartners. Ulrika är född och uppvuxen i Jönköping och det bästa med staden tycker hon är den charmiga atmosfären och såklart närheten till Vättern!

Om Åsa Andreasson

Inredaren Åsa Andreasson har 18 års erfarenhet inom branschen och driver företaget Kreativa Kvadrat. Åsa samarbetar med oss här på Fastighetsbyrån och arbetar med konsultation och rådgivning samt homestyling inför försäljning av bostäder. En helt ny bostad öppnar möjligheter för dig att skapa det boende som du alltid drömt om och här hjälper dig kreatören Åsa att nå dit! För henne är det viktigt att alltid utgå från kundens behov och önskemål för att skapa ett funktionellt, hemtrevligt och inspirerande boende att längta hem till!

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.