Sök bostad eller innehåll

Järfälla

Din mäklare i Järfälla

På våra kontor i Jakobsberg och Barkarbystaden är vi ett stort och engagerat gäng med flera fastighetsmäklare och assistenter. Vi har en stark tro att våra medarbetare ska göra det som de är bäst på, det vill säga fastighetsmäklare ska sälja hem med högsta möjliga kvalitet och slutpris samt att våra assistenter hjälper till med allt runt omkring en förmedlingsprocess.

Fastighetsbyrån är i flera avseenden Sveriges största och ledande mäklarkedja. Våra kunder gynnas av vårt nära samarbete med Swedbank, Juristbyrån och övriga samarbetspartners som tillsammans skapar en heltäckande tjänst som sedan skräddarsys efter just dina behov. Men framför allt erbjuder vi välutbildade och engagerade fastighetsmäklare som arbetar målmedvetet, affärsmässigt och trovärdigt i varje uppdrag

Till dig som funderar på att sälja erbjuder vi en komplett, individanpassad mäklartjänst med starkt fokus på marknadsföring och kvalitet i alla leden - ett garanterat framgångkoncept! För våra blivande köpare har vi ett väl utbyggt kundregister där du med hjälp av en personlig kontakt hos oss snabbt och enkelt hittar din drömbostad! Via Järfällas största register för bostadssökanden hjälper vi dig att hitta precis ditt drömboende.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Järfälla

Om Philip Strådal

Philip är en kunnig, engagerad och driven fastighetsmäklare som alltid ger 100 %, men oftast mer.Oavsett om du köper, säljer eller bara letar boende så är din serviceupplevelse det viktigaste.

Philip Strådal

Fastighetsmäklare / Kontorschef

Om Håkan Karman

Håkan har jobbat som fastighetsmäklare sedan 1995 och i Järfälla sedan 2001, så det känns verkligen som hemmaplan för honom. Håkan tycker att Järfälla är en rolig och varierande marknad med både fastigheter och bostadsrätter. Förutom sin stora kunskap inom mäklaryrket har Håkan även erfarenhet från finansmarknaden. Han tycker att det bästa med yrket är att få hjälpa människor med sin största affär i livet. Alla kunder är individer som kan reagera olika i en stor affär, vilket Håkan tycker är inspirerande. Han ser varje dag som en ny möjlighet med nya härliga utmaningar.

Håkan Karman

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Per Andersson

Per har jobbat som fastighetsmäklare i området sedan 2006 och har en mycket god erfarenhet och kännedom om den lokala marknaden. Under hela sin verksamma tid har Per varit en av områdets mest anlitade mäklare. Han har lång erfarenhet av lantbruk, vilket innebär att han gärna tar uppdrag som gäller såväl hästgårdar som storskaliga lantbruk.Han är van att projektera och sälja nyproduktion, allt ifrån upprättande av ekonomisk kalkyl till försäljningen. Per gillar verkligen områdets variation med allt ifrån gårdar till bostadsrätter. Genom att fungera som ett bollplank för sina kunder, samt erbjuda Fastighetsbyråns många verktyg, erbjuder Per den bästa kombinationen av en mäklartjänst.

Per Andersson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Andreas Strindemark

Andreas har jobbat som fastighetsmäklare i Järfälla sedan 2005 och är en av de mest anlitade mäklarna i kommunen. Han förmedlar 60-80 bostäder per år och har ett brett kontaktnät i hela området. Andreas bor själv i Järfälla vilket har gett honom en omfattande lokalkännedom. Han har tidigare erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen som egenföretagare, snickare och besiktningsman. Det ger honom den extra kunskap som krävs för att kunna genomföra en trygg och lyckad affär. Andreas brinner verkligen för sitt yrke – det är en av anledningarna till att han är den mest rekommenderade mäklaren i Järfälla

Om Cecilia Andersson

Cecilia har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2003. Cecilia är engagerad och vill alltid ge sina kunder den bästa tänkbara service. Hon har under åren haft hög kundnöjdhet, vilket har resulterat i många återkommande kunder och rekommendationer. Cecilia tycker att jobbet som fastighetsmäklare är mycket stimulerande och socialt och tycker att det är roligt att jobba under ett varumärke med så bra utvecklade verktyg och tjänster. Med sin långa erfarenhet och kunskap kan hon erbjuda dig en trygg och smidig affär.

Cecilia Andersson

Fastighetsmäklare

Om Jörgen Petersson

Jörgen har arbetat som mäklare sedan år 2008, samma år som han själv blev Järfällabo. Jörgen ser stora fördelar med att bo och arbeta i samma område; bland annat har det gett honom en utmärkt lokalkännedom. Som boende i Järfälla kan han tipsa om aktiviteter och utflykter, som en promenad på Järvafältet eller en mysig fika vid Säbygård. Jörgen tycker om att vara delaktig i kundens hela process, från första tanke på att byta bostad och hela vägen till affär. Med stort engagemang och Fastighetsbyråns många verktyg, erbjuder Jörgen den bästa kombinationen av en mäklartjänst.

Jörgen Petersson

Fastighetsmäklare

Om Lina Olsson

Lina är mäklarassistenten som alltid har en positiv inställning. Hon är dessutom en väldigt social och utåtriktad person som gillar att träffa nya människor. Lina har ett stort intresse för fastighetsbranschen och är alltid påläst när det gäller det senaste på marknaden. Dessutom gillar hon både inredning och design och har ett öga för detaljer. I sin roll som mäklarassistent är Lina extremt noggrann och strukturerad. Förutom de administrativa uppgifterna sköter hon även kundkontakt efter försäljning och är därmed del i den helhetslösning som Fastighetsbyrån lägger stort fokus på. Lina har tidigare arbetat inom detaljhandeln, vilket gett henne en god erfarenhet av serviceyrket. Just nu är hon mitt upp i studierna mot att bli fastighetsmäklare.

Om Lousin Yousef

Lousin har jobbat på Fastighetsbyrån i Järfälla sedan 2009 och bor även i området, vilket innebär att hon har väldigt god lokalkännedom. Lousin har ett genuint intresse av bostäder och bostadsmarknaden och uppskattar yrkets kombination av administrativt arbete och kundkontakt. Hon brinner för att ständigt utveckla och förbättra servicen till såväl köpare, säljare som övriga kunder.

Lousin Yousef

Fastighetsmäklare

Om Martin Phung

Att sälja sin bostad är en av de största affärerna man gör i livet. Därför krävs det en mäklare som är driven, tävlingsinriktad, påläst och alltid är tillgänglig. För Martin är det viktigt att överträffa sina kunders förväntningar, därför är det viktig för honom att lägga extra tid på varje bostadsförsäljning för att varje kund ska vilja rekommendera honom. Med dessa egenskaper är han övertygad om att det är nyckeln till en bra försäljning. Martins mål de närmaste är att bli en utav Stockholms toppmäklare, därför är det viktigt för honom att både leverera högsta kvalité och bästa slutpris samt en glad köpare.

Martin Phung

Fastighetsmäklare

Om Mathias Nesselsten

Mathias är en högskoleutbildad fastighetsmäklare som har många års erfarenhet av att hjälpa Järfällabor med sina bostadsaffärer. Han är både uppvuxen och boende i Järfälla. Det har bidragit till hans mycket goda kunskaper om såväl bostadsmarknaden som området där han hjälper sina säljare och köpare. Som mäklare har Mathias ett stort engagemang i allt han gör, en trygg egenskap som uppskattas av hans ofta återkommande kunder.

Mathias Nesselsten

Fastighetsmäklare

Om Michaela Forsberg

Michaela är en fastighetsmäklare som både bor och jobbar i Järfälla, en stor fördel då hon har bra lokalkännedom och många kontakter. Järfälla ligger Michaela särskilt varmt om hjärtat eftersom hon även är uppvuxen i området och känner till allt från busstidtabeller till smultronställen. Tidigare har Michaela arbetat i sälj- och servicebranschen. Hennes yrkesroll som mäklare präglas av förtroende, engagemang och trygghet.

Michaela Forsberg

Fastighetsmäklare

Om Oscar Rehn

Oscar är uppväxt i Järfälla och har god kännedom om området. Oscar har flera års erfarenhet från att ha jobbat i bank. Oscar har även en magister i ekonomi. Kombinationen att vara uppväxt i Järfälla och Oscars intresse för ekonomi bidrar när han hjälper sina köpare och säljare.Oscar anser att Järfälla är ett spännande område eftersom att kommunen växer så att det knakar. Järfälla erbjuder mycket naturområden och även härlig shopping. Oscar gillar att hjälpa människor att hitta sitt drömboende, bostadsaffären är oftast den största affären som en person kan göra. Som mäklare är Oscar engagerad, hängiven och serviceinriktad. Det är viktigt att kunderna hittar det rätta boendet!

Oscar Rehn

Fastighetsmäklare

Om Robert Löwkrantz

I drygt tio år har Robert haft förmånen att hjälpa personer i Järfälla att köpa och sälja bostad. Hans långa erfarenhet av att förmedla bostäder har resulterat i hög kundnöjdhet samt många återkommande kunder och rekommendationer. Under sin tid i Järfälla har Robert förmedlat hundratals hus och lägenheter i hela kommunen. Det har gett honom en områdeskännedom som är till stor fördel för hans kunder. När du ska sälja din bostad är Roberts högsta prioritet och ambition att se till att din bostadsaffär genomförs på ett tryggt och smidigt sätt, med högsta möjliga slutpris.

Robert Löwkrantz

Fastighetsmäklare

Om Sofia Vaz

Sofia är en glad, engagerad och driven mäklare som alltid vill leverera det allra bästa till sina kunder. Järfälla ligger henne varmt om hjärtat då hon både bor och arbetar här. För henne är det viktigt att varje bostadsaffär genomförs på ett professionellt sätt med målet är att överträffa förväntningarna. En nyckel till det är att alltid vara påläst och att ha en bra dialog med såväl säljare som köpare. Hon är utbildad civilekonom och har tidigare arbetat som revisor, samt varit chef under många år inom ICA och Åhléns innan hon bestämde sig för att byta bana och utbilda sig till fastighetsmäklare. Ett val hon aldrig ångrat. Är du nyfiken på hur Sofia kan göra skillnad? Tveka inte att slå en signal så berättar hon mer.

Sofia Vaz

Fastighetsmäklare

Om Sofie Childs

Sofie har jobbat på Fastighetsbyrån Järfälla sedan november 2014 och har en mäklarassistentutbildning från Mäklarsamfundet. Sofie har ett genuint intresse för bostäder och bostadsmarknaden och uppskattar yrkets kombination av administrativt arbete och kundkontakt.

Sofie Childs

Mäklarassistent / Föräldraledig

Om Fredrik Eriksson

Fredrik Eriksson

Säljstöd nyproduktion

Om Martin Eriksson

I sin roll som säljstöd arbetar Martin tydligt och strukturerat. Mestadels fokuserar han på sälj men sköter även vissa administrativa uppgifter. Han är en lugn och sansad person som gillar att arbeta strukturerat och metodiskt – dessutom är han en renodlad säljare som gillar kommunikation och mer än gärna sköter kundkontakten. Martin lägger stor vikt vid att alltid vara påläst och att alltid anpassa sig till respektive försäljning. En annan vital del i hans arbete är snabb återkoppling och att alltid göra sig tillgänglig vid behov. Martin har ett stort intresse för fastighetsbranschen och tycker det är intressant och spännande med så stora affärer. Han studerar just nu till fastighetsmäklare och kommer att vara klar med sin utbildning under 2017.

Om Rebecca Enblom

Rebecca Enblom

Mäklarpraktikant

Om Romeo Amsieh

Romeo Amsieh

Mäklarpraktikant

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.