Sök bostad eller innehåll

Idre

Din mäklare i Idre

Detta expansiva område i Norra Dalarna servas av reg. Fastighetsmäklare på plats i Idre tillsammans med medarbetarna på Morakontoret. Den ledande mäklaren i Norra Dalarna erbjuder dig personlig service.

Fastighetsbyrån etablerades 1970 i Norra Dalarna. Vi har mångårig erfarenhet och en gedigen lokal förankring inom vårt verksamhetsområde som är hela Norra Älvdalens kommun med kända skidorter som Idre, Grövelsjöfjällen, Fjätervålen, Särna och givetvis Idre Fjäll.

Vi exponerar våra uppdrag på vårt kontor i Idre som har bästa skyltläget i det nya affärscentret vid Ica och Systembolaget. Vi har även skylttavlor på Idre Fjäll, Fjätervålen och Grövlans handel. Vi marknadsför alltid våra bostäder noggrant och genomtänkt i flera kanaler för att din bostad ska presenteras och nå ut på bästa sätt. Vi är målinriktade och engagerade mäklare som garanterar den trygghet genom vår lokala förankring, kunskap och banknära samarbete.

Fastighetsbyrån är ett rikstäckande och marknadsledande företag med stort kontaktnät och många kringtjänster att erbjuda våra kunder. Funderar du på att köpa eller sälja? Vilken fas du än befinner dig i- tveka inte att kontakta oss när du har frågor och funderingar.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Idre

Om Maria Olson

Positiva delar med yrket är många spännande möten med både människor och hus och att det är ett varierande jobb där man aldrig vet hur dagen kommer att se ut.

Maria Olson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Mikael Olson

Jag heter Mikael Olson och är Morabo med god lokalkännedom som arbetat med människor och försäljning hela livet. I mitt arbete som fastighetsmäklare träffar jag dagligen människor i olika skeden av livet. Mitt fokus är att köpare och säljare ska vara fullständigt nöjda med sin kanske största affär i livet och att båda parter ska känna att de får den hjälp de önskar i alla delmoment. Att sälja sin bostad är ett av de största stegen man tar i sitt liv. Därför är det otroligt viktigt att man känner en trygghet och att försäljningen sker med största möjliga omsorg för bästa möjliga ekonomiska utbyte. Med Fastighetsbyråns varumärke i ryggen känner jag att jag kan garantera mina kunder en helgjuten tjänst vad gäller annonsering, finansiering, rådgivning och tillgänglighet. Välkommen att ta kontakt med mig om du funderar på att sälja eller köpa bostad!

Mikael Olson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Daniel Nyström

Daniel Nyström

Fastighetsmäklare

Om Hans Olson

Min uppfattning är att en fastighetsmäklare skall uppträda korrekt och affärsmässigt som representant för båda parterna i fastighetsaffären. Det speciella med att vara mäklare är att Du sitter som mellanhand och skall kunna konsten att föra affären i hamn, på ett så smidigt och tryggt sätt så att båda parterna verkligen känner Ditt förtroende. Det betraktar jag som målet i mitt dagliga arbete.

Hans Olson

Fastighetsmäklare / Värderingsman

Om Helene Mårthen

Trivs utmärkt på Fastighetsbyrån då det är ett oerhört omväxlande och variationsrikt arbete med dagliga kundkontakter kombinerat med admin. arb.uppg. Som inflyttad Morabo har jag lärt känna trakten och träffat många trevliga människor genom mitt arbete.

Helene Mårthen

Mäklarassistent

Om Kristin Jauch

Våra kärnvärden inom Fastighetsbyrån är att vara affärsmässig - engagerad - trovärdig. För mig personligen känns det naturligt att alltid leva upp till kärnvärdena för att kunna hjälpa alla inblandade parter på bästa möjliga sätt. Min största glädje är att lyckas med att göra mina kunder nöjda och glada och att de känner sig trygga under hela fastighetsaffären. Jag pratar Svenska. Ich spreche Deutsch. I speak English.

Kristin Jauch

Fastighetsmäklare

Om Linn Wessman

Linn Wessman

Mäklarassistent

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.