Sök bostad eller innehåll

Hultsfred

Din mäklare i Hultsfred

Vi har verkat i Hultsfred sedan 1980 och är idag bland de ledande aktörerna i området. Varje år gör vi ett hundratal goda affärer åt våra uppdragsgivare. Den erfarenhet av marknaden och prisbilden i och kring vårt närområde som vi har är ett bra stöd för en god affär, både för dig och för oss.

Vår marknad består av villor, bostadsrätter, hyresfastigheter, fritidshus och försäljning av gårdar i Hultsfreds kommun. Vi garanterar din trygghet genom vår lokala kännedom, kunskap och banknära samarbete. Vårt mål är att alltid göra en så bra affär som möjligt genom att se till just dina krav och önskemål.

Vi har ett stort kontaktnät med både svenska och internationella spekulanter. Vi kan bistå dig med alla delar av din bostadsaffär, oavsett om du är ute efter att köpa eller sälja. Du är alltid välkommen att kontakta oss när du har frågor eller funderingar kring ditt boende.

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Hultsfred

Om Björn Karlsson

Björn har en syn på yrket som stavas livsstil, mäklare på heltid. Han älskar sitt jobb! Björn började tidigt med att bygga upp sina kontakter, fotbollen och jobbet på banken var bra kanaler som gjorde att han idag har en stark social förankring i sin hemort. Björn driver kontoren i Västervik, Vimmerby och Hultsfred med totalt 10 anställda, ständigt på jakt efter nya affärer!

Björn Karlsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Magnus Boberg

Driven trebarnsfar med rötterna i Gävle. Registrerad mäklare sedan -05. Bakgrund inom försäljning & bank. Smålänning sedan 2013 & efter knappt ett år med projektledning i Västervik ligger jobbfocus på mäkleri i Hultsfred & Vimmerby. Fritiden spenderas med familjen på resor & i den mån tid finns på golfbanan.

Magnus Boberg

Fastighetsmäklare

Om Sören Andersson

Sören Andersson

Fastighetsmäklare

Om Emma Passchier

Emma Passchier

Mäklarpraktikant

Om Josefine Ihreskog

Om Madeleine Åberg

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.