Sök bostad eller innehåll

Hudiksvall

Din mäklare i Hudiksvall

Kanske vill du sälja eller är du på jakt efter en ny bostad? Kontakta oss för ett kostnadsfritt kundbesök eller för att vara med i vårt spekulantregister, så får du veta vad som både finns och är på väg till salu.

Vi finns i helt nyrenoverade lokaler på Storgatan 30 i Hudiksvall. Vi har ett fantastiskt skyltläge där vi kan exponera din bostad på bästa sätt efter Hudiksvalls största gata. Välkommen in på ett besök!

Vilka är vi?
Vi på Fastighetsbyrån Hudiksvall har mångårig erfarenhet av marknaden och har funnits på orten sedan 2007. Vi är den ledande aktören i Hudiksvall med flera hundratals genomförda affärer varje år. Därmed är vi alltid grundligt uppdaterade på såväl marknad, trender, marknadsvärden och området i sig. Genom vår kunskap, stora lokalkännedom och mångåriga erfarenhet kan vi hjälpa dig på bästa sätt.

På gång
Under de senaste åren har intresset för vår tjänst På Gång ökat explosionsartat. Här marknadsför vi bostäder som ska säljas, men där ett visningsdatum ännu inte bestämts.  Klicka in på vår länk för att se vilka bostäder som ligger ute som På gång just nu. Vi har arbetat med tjänsten med ett mycket lyckat resultat och våra säljare har känt att både sälj- och köpprocessen blivit betydligt lugnare, vi har kunnat samla fler spekulanter och vår känsla är att våra säljare har fått ett bättre slutresultat. Skall du eller någon du känner byta boende under året? Då är vårt tips att ta till sig eller tipsa vidare om vår tjänst På gång. Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!

Vilken fas du än befinner dig i – varmt välkommen till oss med dina frågor och funderingar!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Hudiksvall

Om Johanna Nordholm

Jag heter Johanna Nordholm och det är jag som driver Fastighetsbyrån i Hudiksvall. Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Hudiksvall och Nordanstig i snart 15 år, ett otroligt givande och roligt yrke. I mitt arbete som fastighetsmäklare träffar jag dagligen människor i olika skeden av livet. Mitt fokus är att köpare och säljare ska vara fullständigt nöjda med sin kanske största affär i livet och att båda parter ska känna att de får den hjälp de önskar i alla delmoment. Välkommen att ta kontakt med mig om du funderar på att sälja eller köpa bostad!

Johanna Nordholm

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna Persson

Jag jobbar på Fastighetsbyrån som registrerad fastighetsmäklare med såväl fastigheter som bostadsrätter, men med en specialinriktning på bostadsrätter. Jag ser på mitt arbete som utmanande och väldigt roligt. Jag är glad och tacksam att dagligen få möta människor och hjälpa dem med en väldigt stor (om inte den största) händelse i livet. Som bostadsrättsmäklare ligger också ett stort jobb i att lära känna alla föreningar samt sätta mig in i vilka spekulanter som söker vad. Det gör jag för att kunna leverera bästa tänkbara service åt mina kunder, både säljare och köpare. Ta gärna kontakt med mig om du funderar du på att förändra ditt boende. Vi går då igenom din boendesituation och hittar en lösning som känns bra för dig. Ha det så gott!

Anna Persson

Fastighetsmäklare

Om Linn Widelund Gårdhagen

Linn Widelund Gårdhagen

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Mattias Karlsson

Hej! Mattias heter jag. Ursprungligen från Västergötland, rättare sagt Skövde. Efter några år som mäklare i Stockholms norra delar där jag samlade på mig massvis av erfarenhet, bor jag sedan några år tillbaka i Hudiksvall. Jag har en lång erfarenhet att försäljning, allt från de minsta prylarna till något så omfattande som en bostad. Att få vara delaktig i en av de största affärerna man gör i sitt liv är fantastiskt. Jag älskar mäklaryrket och strävar alltid efter att du, både som köpare och säljare ska känna dig trygg, välinformerad och i slutändan väldigt nöjd med vårt samarbete. Varmt välkommen att höra av dig till mig om du har några frågor om hur jag kan hjälpa dig med din försäljning eller jakten på din nya bostad!

Mattias Karlsson

Fastighetsmäklare Mattias talar svenska, engelska

Om Robert Danhard-Rundquist

En bostadsaffär är en utav de största och viktigaste händelserna man genomgår i sitt liv därför är valet av fastighetsmäklare otroligt viktigt. Jag älskar mitt yrke och blir alltid lika glad när jag får förtroendet att hjälpa någon i dennes livs största affär. För mig är det viktigt att både säljare och köpare känner sig trygga och sedda; att lyssna till kundens behov och att skapa goda kundrelationer är något som jag lägger stor vikt vid. Min ambition som fastighetsmäklare inför varje uppdrag jag åtar mig, är att skräddarsy den bästa lösningen åt mina kunder. Väljer du mig kommer du att få en affärsmässig, engagerad och driven fastighetsmäklare. Målsättningen är att i varje affär alltid överträffa såväl säljarens som köparens förväntningar. En drivkraft som har gett mig många återkommande kunder och fina rekommendationer. Välkommen att kontakta mig för en kostnadsfri värdering av er fastighet eller för att gå igenom Era önskemål inför en kommande försäljning.

Om Zoran Matovic

Hej, Zoran heter jag. Uppvuxen i Stockholm där jag 2004 började arbeta som mäklare. Efter ca 10 år som mäklare i Stockholm flyttade jag till Hudiksvall. Det som gör mäklaryrket så roligt är att det är omväxlande och man träffar mycket människor. Att hjälpa köpare och säljare i en av de största affärerna man gör i livet är fantastiskt. Med min långa erfarenhet har jag varit med om det mesta, men samtidigt blir man aldrig fullärd utan får hela tiden lära sig något nytt. Min målsättning är att köpare och säljare ska känna sig trygga genom hela processen. Ingen försäljning är den andra lik, vill du gå igenom din egen bostadssituation så tveka inte att höra av dig så hittar vi en lösning för dig.

Zoran Matovic

Fastighetsmäklare

Om Alma Karlsson

Alma Karlsson

Mäklarpraktikant Alma talar svenska, engelska

Om Pelle Lööf

Hej, Pelle här. Hälsingekille som tittar lika många timmar film och idrottar om året som andra sover. Rötterna har jag i Bergsjö, men har varit bosatt i kära Hudik de senaste 10 åren. Har sedan studenten 2010 jobbat mycket med sälj- och marknadsföring i olika former vilket gör min uppgift här på Fastighetsbyrån klockren - vara stöd till mäklarna och kunderna samt ansvara för marknadssidan. Oerhört spännande och givande arbete där man får hjälpa till att utveckla kommunikationen mellan människor, och bygga relationer vilket jag gillar. Så har du några frågor är det bara att höra av sig, oavsett om du vill prata bostad eller Oscarsvinnare.

Om Petra Weeraratne

Hej! Jag heter Petra och är ditt säljstöd här på Hudiksvallskontoret. Jag kommer ursprungligen från Bålsta, 2006 flyttade jag hit och började då arbeta som butikschef på Ur & Penn, där blev det 10 roliga och lärorika år. Att bli mäklare har varit en dröm jag haft sedan länge, nu är jag på väg mot den drömmen och studerar parallellt till fastighetsmäklare, jag är färdigutbildad juni 2018. Att arbeta inom bostadsbranschen är fantastiskt roligt och omväxlande. Min roll är att ge service till både mäklare och kunder på bästa sätt och vara lyhörd för allas behov. Det är också viktigt för mig att du som kund känner dig trygg i våra händer och därför är varmt välkommen att höra av dig till mig om du har några frågor!

Petra Weeraratne

Säljstöd / Blivande mäklare

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

IVT

Intresseanmälan

användarvillkoren

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel- Försäkring”. Anticimex, som finns över hela Sverige, har i mer än 20 års tid utfört besiktningar och gör årligen över 20 000 överlåtelsebesiktningar. Anticimex erbjuder dessutom andra tjänster som tryggar boendet för både köpare och säljare, exempelvis energideklarationer, besiktningar och areamätningar av bostadslägenheter. Välkommen att läsa mer om Anticimex och de tjänster som erbjuds på www.anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Boxgard magasinering

Genom Boxgard kan du enkelt beställa uphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Med hjälp av ledande logistikpartners (DHL, Best transport och ASA) garanteras effektiv logistik och säker förvaring. Boxgard erbjuder: Gratis hemleverans av flyttkartonger till din dörr, bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål som levereras och förvaras vid närmaste logistikcentral. Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (199:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://boxgard.com/boxgard-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Boxgard så hjälper de dig till rätt lösning!

Boxgard AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl får du just nu 300 kronor rabatt på din första elräkning. Dessutom skänker GodEl 200 kronor till välgörenhet när du blir kund idag. ✓ Rörligt, billigt elavtal med prisgaranti. ✓ Ingen bindningstid eller uppsägningstid. ✓ Förnybar el märkt Bra Miljöval. ✓ GodEls vinst går till välgörenhet. ✓ Du byter enkelt till GodEl på 2 minuter. Läs mer om erbjudandet här: godel.se/fastighetsbyran

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

Bostäder vi sålt

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.