Sök bostad eller innehåll

Hudiksvall

Din mäklare i Hudiksvall

Just nu är det högtryck på alla typer av bostäder. Kanske vill du sälja eller är du på jakt efter en ny bostad? Kontakta oss för ett kostnadsfritt kundbesök eller för att vara med i vårt spekulantregister, så får du veta vad som både finns och är på väg till salu.

Vi har flyttat! Sedan en tid tillbaka finns vi i helt nyrenoverade lokaler på Storgatan 30 i Hudiksvall. Vi har fått ett fantastiskt skyltläge där vi kan exponera din bostad på bästa sätt efter Hudiksvalls största gata. Välkommen in på ett besök!

På gång

Under det senaste året har intresset för vår tjänst På Gång ökat explosionsartat. Här marknadsför vi bostäder som ska säljas, men där ett visningsdatum ännu inte bestämts.  Klicka in på vår länk för att se vilka bostäder som ligger ute som På gång just nu. Vi har arbetat med tjänsten med ett mycket lyckat resultat och våra säljare har känt att både sälj- och köpprocessen blivit betydligt lugnare, vi har kunnat samla fler spekulanter och vår känsla är att våra säljare har fått ett bättre slutresultat. Skall du eller någon du känner byta boende under året? Då är vårt tips att ta till sig eller tipsa vidare om vår tjänst På gång. Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!

Vilka är vi?

Vi på Fastighetsbyrån Hudiksvall har mångårig erfarenhet av marknaden och har funnits på orten sedan 2007. Vi är den ledande aktören i Hudiksvall med flera hundratals genomförda affärer varje år. Därmed är vi alltid grundligt uppdaterade på såväl marknad, trender, marknadsvärden och området i sig. Genom vår kunskap, stora lokalkännedom och mångåriga erfarenhet kan vi hjälpa dig på bästa sätt.

Vilken fas du än befinner dig i – varmt välkommen till oss med dina frågor och funderingar!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Hudiksvall

Om Johanna Nordholm

Började på Fastighetsbyrån i Hudiksvall sommaren 2007, efter 4 år på en annan mäklarbyrå.

Johanna Nordholm

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna Persson

Jag jobbar på Fastighetsbyrån som registrerad fastighetsmäklare med såväl fastigheter som bostadsrätter, men med en specialinriktning på bostadsrätter. Jag ser på mitt arbete som utmanande och väldigt roligt. Jag är glad och tacksam att dagligen få möta människor och hjälpa dem med en väldigt stor (om inte den största) händelse i livet. Som bostadsrättsmäklare ligger också ett stort jobb i att lära känna alla föreningar samt sätta mig in i vilka spekulanter som söker vad. Det gör jag för att kunna leverera bästa tänkbara service åt mina kunder, både säljare och köpare. Ta gärna kontakt med mig om du funderar du på att förändra ditt boende. Vi går då igenom din boendesituation och hittar en lösning som känns bra för dig. Ha det så gott!

Anna Persson

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Elisabeth Sandin

Elisabeth Sandin

Fastighetsmäklare

Om Linn Widelund Gårdhagen

Linn Widelund Gårdhagen

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Mattias Karlsson

Mattias Karlsson

Fastighetsmäklare

Om Petra Weeraratne

Om Robert Danhard-Rundquist

Om Zoran Matovic

Zoran Matovic

Fastighetsmäklare

Om Alma Karlsson

Alma Karlsson

Mäklarpraktikant

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.