Sök bostad eller innehåll

Huddinge

Din mäklare i Huddinge

På vårt kontor i Huddinge har vi den kunskap, erfarenhet och engagemang som krävs för en lyckad fastighetsaffär. En stor fördel är att nästan alla som arbetar här även bor i kommunen. Vi har en gedigen lokal förankring där hög service och tillgänglighet är självklara honnörsord för oss.

Vi är en av Huddinges mest anlitade mäklare och hjälper årligen hundratals familjer att hitta sitt drömboende. Vi hjälper dig att hitta ny bostad, sälja din befintliga bostad, värdera inför försäljning kostnadsfritt eller värdera inför nya lån eller omläggning av lån.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor och funderingar kring ditt boende.

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Huddinge

Om Jasmine Ståhl

Jag har god kunskap om fastighetsbranschen, ekonomi och – inte minst viktigt – Huddinge! Förutom en gedigen mäklarerfarenhet har jag en bakgrund som civilekonom, vilket ger mig fördelen att även hjälpa till vid ekonomiska frågor. Jag är uppvuxen i Huddinge! Det innebär att jag kan området ut i fingerspetsarna. Mina kunders önskemål och förväntningar är mycket viktiga för mig. En bostadsaffär kan vara den viktigaste affären man gör i livet därför står jag för ett högt engagemang, en personlig relation och bollplank genom hela affären. Jag representerar Fastighetsbyråns nyckelord, affärsmässighet, trygghet och engagemang!

Jasmine Ståhl

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Krister Florin

Hej, Krister Florin heter jag och det är jag som hjälper dig med frågor gällande ditt boende i Huddinge. Jag har världens roligaste jobb! Jag drömde förvisso om att bli fotbollsproffs. Men trots att den drömmen inte gick i uppfyllelse så anser jag att jag är "rätt gubbe på rätt plats". År 2008 började jag på Fastighetsbyrån och har genom åren fått en stor erfarenhet av att förmedla bostäder i Huddinge. Jag är uppvuxen i söderort och bor själv i Huddinge, så jag har stor kunskap och känsla för området. Genom min lyhördhet och mitt stora engagemang har jag fått många nöjda kunder genom åren. Vill du bli en del av dem? Tveka inte att kontakta mig så berättar jag mer.

Krister Florin

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anders Rex

Jag är uppvuxen i Huddinge och har varit verksam mäklare inom området i många år. Idag är jag en av Fastighetsbyråns mest säljande och välrenommerade mäklare. Jag ser det som ett stort privilegium att få vara delaktig i den affär som för de flesta är den största i livet. I mitt yrke som mäklare är jag lyhörd, noggrann och arbetar med stort engagemang i varje enskild affär. Jag är väldigt driven, noggrann samt resultatinriktad och arbetar alltid efter kundens behov. Jag har både erfarenhet och de verktyg som behövs för att kunna nå högsta möjliga marknadspris. För mig är det viktigt att mina kunder ska känna sig trygga och nöjda över att vi tillsammans genomfört en smidig och lyckad affär. Kontakta mig om du funderar på att förändra ditt boende så skräddarsyr jag ett upplägg efter just dina behov.

Anders Rex

Fastighetsmäklare

Om Erik Nelson

Jag arbetar som fastighetsmäklare i Huddinge, ett område där jag även växte upp. Tack vare min stora lokalkännedom kan jag alla områden ut i fingerspetsarna. Som mäklare är jag noggrann, resultatorienterad och jag drivs av en stark vilja att prestera mitt yttersta för att överträffa både mina säljare och köpares förväntningar samt leverera en trygg tjänst med hög kvalitet och stort engagemang. En bostadsaffär kan vara den viktigaste affären man gör i livet, därför har jag som mål att alltid leverera ett toppresultat vilket har genererat i många rekommendationer och återkommande kunder.

Erik Nelson

Fastighetsmäklare

Om Frida Zetterström

Jag är uppvuxen i Huddinge och bor kvar än idag med min familj. Jag har arbetat på Fastighetsbyrån i Huddinge sedan 2007. Så Huddinge kan jag väl, vilket är en stor fördel när man ska sälja en bostad, då många frågor från spekulanter handlar om omgivningarna, skolor, kommunikation, affärer m.m. Jag tycker att mitt arbete är otroligt viktigt då vi mäklare hjälper människor i en av deras största affär i livet. Det är underbart kul att få träffa alla dessa människor och hjälpa dem i deras planering av livet!

Om Linnéa Ahlberg

Jag är uppväxt i Huddinge som enligt mig är en kommun att verkligen trivas i. Mäklaryrket tilltalar mig eftersom det är ett roligt men samtidigt utmanande yrke där ingen dag blir den andra lik. Det är ett privilegium att få hjälpa dig med det som kan vara den största affären ditt liv. Jag är målinriktad och mitt främsta mål är att överträffa dina förväntningar.

Linnéa Ahlberg

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Maria Stenermark

Sedan 2003 har jag arbetat som fastighetsmäklare inom Fastighetsbyrån och är stolt över den höga kvalité som Fastighetsbyrån kan erbjuda dig som säljer eller köper genom oss. När du anlitar mig får du en noggrann, engagerad och kunnig mäklare, fråga dem som anlitat mig. Tillsammans med man och våra två pojkar bor jag på orten och stormtrivs som Huddingebo. Vi kan vara stolta över narheten till badsjö, naturren, bra kommunikationer och affärer både i Huddinge och runt Kungens Kurva. Funderar du på att byta bostad eller bara är nyfiken på vad din bostad är värd? Ring mig för en kostnadsfri värdering. Förutom att byta bostad hjälper jag dig med värdering till banken för t.ex. omläggning eller nya lån. Du vet väl också om att jag kan hjälpa er att upprätta köpehandlingar m m om du redan har en köpare.

Maria Stenermark

Fastighetsmäklare/ Föräldraledig

Om Marketta Eriksson

Jag har arbetat som mäklare sedan 1994. Med mina 23 år i branschen har jag sålt långt över 1000 bostäder. Jag bor själv i Huddinge och jobbar enbart i mitt närområde. Jag känner även till de små detaljerna som kan vara avgörande vid köp av bostad, allt från skolor och lekplatser för barnfamiljer till motionsspår och strövområden för hundägaren. Jag ger dig tips och vägledning hur du ska få till en så trygg och bra försäljning som möjligt. Kontakta mig om du går i säljtankar!

Om Mattias Lundberg

Jag har med min målmedvetenhet och perfektionistiska läggning skapat en lyhördhet, där jag lyssnar på kundens önskemål och sätter dem främst. Med en bakgrund inom både näringslivet och föreningslivet kan jag, som få andra mäklare, förtjänstfullt kombinera mina kvaliteter och erfarenheter inom långsiktiga kundrelationer och affärer med kortare ledtider. Jag bygger mina affärer på tre grundläggande principer, integritet, ärlighet och hårt arbete. Dessa tre grundläggande principer genomsyrar alla mina affärer. Mitt engagemang och vilja är unik och den har inte enbart varit en grundsten i min karriär utan även tagit mig till platser där jag fått möjligheten att utvecklas som människa. Jag tillbringar gärna mina lediga stunder bland vänner och familj, på en idrottsplats eller ute i skogen i en orörd natur. På Källbrink IP eller i Björkängshallen. Välkommen att kontakta mig för ett kostnadsfritt rådgivningsmöte!

Om Michael Schönning

Vill du ha bra betalt för din bostad? För att maximera möjligheten till nya prisrekord är det viktigt att alla detaljer blir rätt, det är detaljerna som skapar helheten och möjligheten till att få bra betalt. Jag har arbetat som mäklare sedan 2005 och har en gedigen erfarenhet som fastighetsmäklare. Är bosatt i Huddinge med familj och tre barn. Jag är lyhörd och har ett bra driv och älskar mitt yrke. Mitt mål är att alltid överträffa dina förväntningar. Mig når du även dygnet runt med sunt förnuft. Kort och gott, vill du ha bra betalt för din bostad så kontaktar du mig!

Om Mikael Grans

Jag har arbetat 15 år med redovisning och varit redovisningschef på Alfa Laval. Därefter inledde jag min karriär som fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån. Jag är uppväxt i Borlänge/Dalarna men har bott i Stockholm de senaste 20 åren. Jag har aldrig tvekat över mitt yrkesval som fastighetsmäklare och jag stortrivs verkligen med mitt arbete. Att få vara en aktiv deltagare i både säljare och köpares bostadsbytes process känns både intressant och roligt. En affär är sällan den andra lik och man möter hela tiden nya människor inne i livets olika skeden. Med många års erfarenhet av branschen ser jag vikten av nöjda kunder som en kärna i mitt arbete. Vill ni ha en kunnig mäklare som även kan hjälpa er med den ekonomiska biten!? Då har ni kommit helt rätt!

Mikael Grans

Fastighetsmäklare

Om Monica Ryberg

Jag är civilekonom i grunden och hade hunnit med att arbeta i flera andra branscher innan jag sadlade om till fastighetsmäklare. Jag har jobbat i Huddinge sedan 2005 och byggt upp en god lokalkunskap, ett starkt kontaktnät och har många återkommande kunder. Idag är jag en av Huddinges mest säljande och välrenommerade mäklare. Som mäklare är jag resultatorienterad, noggrann och levererar en trygg tjänst med hög kvalitet. Jag har bred erfarenhet av att förmedla såväl villor, radhus som bostadsrätter. Har haft förmedlat nyproduktion, varit engagerad i ombildningar av bostadsrättsföreningar och även hjälpt juridiska personer. Som person är jag ödmjuk, resultatorienterad och trygg. Min utlandssvenska uppväxt med många och skiftande erfarenheter i korsdraget mellan olika kulturer format mig och mitt sätt att tänka. Jag är bra på att lyssna på människor och att sätta mig in i livssituationer. Jag vill hjälpa människor att fatta ett flyttbeslut som de kommer att vara nöjda med länge - både vad gäller bostad och område. Privat är jag intresserad av arkitektur, estetik och design och hjälper dig mer än gärna att lyfta fram det vackra i just din bostad. Efter att ha renoverat hus och byggt nytt hus och har jag övergripande kunskap om tekniken och kan lotsa dig även där. För mig är det viktigt att mina kunder känner trygghet och tillit därför skräddarsyr jag varje affär efter kundens behov och gör allt för att överträffa både köparens- och säljarens förväntningar. Tveka inte att kontakta mig för alla typer av frågor gällande ditt boende!

Monica Ryberg

Fastighetsmäklare

Om Patricia Barazi

Min målsättning som mäklare är att genom kunskap, tillgänglighet och personlig kontakt skapa trygghet och bygga långsiktiga relationer. För mig är det viktigt att alltid överträffa mina kunders förväntningar för att sedan bli rekommenderad vidare. Eftersom varje affär är unik sätter jag en personlig prägel i varje bemötande och ser alltid till att skapa de bästa förutsättningar för varje enskild kund. Jag är uppvuxen i närområdet och kan Huddinge ut i fingerspetsarna. Vill du ha en driven och engagerad mäklare som hjälper dig genom ditt livs viktigaste affär, så tveka inte hör av dig så berättar jag mer!

Om Dennis Allingmon

Dennis Allingmon

Blivande Mäklare

Om Emelie Kozanli

Emelie Kozanli

Kundvårdsansvarig / Stylist

Om Maria Magnusdottir

Om Maria Demir

Maria Demir

Blivande Mäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.