Sök bostad eller innehåll

Huddinge

Din mäklare i Huddinge

På vårt kontor i Huddinge har vi den kunskap, erfarenhet och engagemang som krävs för en lyckad fastighetsaffär. En stor fördel är att nästan alla som arbetar här även bor i kommunen. Vi har en gedigen lokal förankring där hög service och tillgänglighet är självklara honnörsord för oss.

Vi är en av Huddinges mest anlitade mäklare och hjälper årligen hundratals familjer att hitta sitt drömboende. Vi hjälper dig att hitta ny bostad, sälja din befintliga bostad, värdera inför försäljning kostnadsfritt eller värdera inför nya lån eller omläggning av lån.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor och funderingar kring ditt boende.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Huddinge

Om Jasmine Ståhl

Jasmine Ståhl

Fastighetsmäklare / Franchisetagare Jasmine talar svenska, engelska, turkiska

Om Krister Florin

Krister Florin

Fastighetsmäklare / Franchisetagare Krister talar svenska, engelska
Diplomerad nyproduktion

Om Anders Rex

Jag är uppvuxen i Huddinge och har varit verksam mäklare inom området i många år. Idag är jag en av Fastighetsbyråns mest säljande och välrenommerade mäklare. Jag ser det som ett stort privilegium att få vara delaktig i den affär som för de flesta är den största i livet. I mitt yrke som mäklare är jag lyhörd, noggrann och arbetar med stort engagemang i varje enskild affär. Jag är väldigt driven, noggrann samt resultatinriktad och arbetar alltid efter kundens behov. Jag har både erfarenhet och de verktyg som behövs för att kunna nå högsta möjliga marknadspris. För mig är det viktigt att mina kunder ska känna sig trygga och nöjda över att vi tillsammans genomfört en smidig och lyckad affär. Kontakta mig om du funderar på att förändra ditt boende så skräddarsyr jag ett upplägg efter just dina behov.

Anders Rex

Fastighetsmäklare Anders talar svenska, engelska

Om Erik Nelson

Jag arbetar som fastighetsmäklare i Huddinge, ett område där jag även växte upp. Tack vare min stora lokalkännedom kan jag alla områden ut i fingerspetsarna. Som mäklare är jag noggrann, resultatorienterad och jag drivs av en stark vilja att prestera mitt yttersta för att överträffa både mina säljare och köpares förväntningar samt leverera en trygg tjänst med hög kvalitet och stort engagemang. En bostadsaffär kan vara den viktigaste affären man gör i livet, därför har jag som mål att alltid leverera ett toppresultat vilket har genererat i många rekommendationer och återkommande kunder.

Erik Nelson

Fastighetsmäklare Erik talar svenska, engelska
Diplomerad nyproduktion

Om Frida Zetterström

Jag är uppvuxen i Huddinge och bor kvar än idag med min familj. Jag har arbetat på Fastighetsbyrån i Huddinge sedan 2007. Så Huddinge kan jag väl, vilket är en stor fördel när man ska sälja en bostad, då många frågor från spekulanter handlar om omgivningarna, skolor, kommunikation, affärer m.m. Jag tycker att mitt arbete är otroligt viktigt då vi mäklare hjälper människor i en av deras största affär i livet. Det är underbart kul att få träffa alla dessa människor och hjälpa dem i deras planering av livet!

Frida Zetterström

Fastighetsmäklare Frida talar svenska, engelska

Om Maria Demir

I mitt yrke som fastighetsmäklare är jag lyhörd, noggrann och arbetar med ett helhjärtat engagemang i varje enskild affär. Jag ser det som ett stort privilegium att få vara delaktig i den affär som för de flesta är den största i livet. Det viktigast för mig är att mina kunder ska kunna känna sig trygga och nöjda över att vi tillsammans genomfört en smidig och lyckad affär. Jag är en målfokuserad och tävlingsinriktad själ som gör mitt yttersta för att överträffa det jag tar mig an och alltid kunna nå högsta möjliga marknadspris. Jag är uppvuxen i Söderort vilket har gett mig en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Min målsättning som mäklare är att genom kunskap, service och kvalitet i mitt arbete kunna bygga långsiktiga relationer, då ambitionen är att vara din mäklare genom tiderna – idag och imorgon. Kontakta mig om du funderar på att förändra ditt boende så skräddarsyr jag ett upplägg efter just dina behov.

Maria Demir

Fastighetsmäklare Maria talar svenska, engelska, spanska, syrianska
Diplomerad nyproduktion

Om Maria Stenermark

Sedan 2003 har jag arbetat som fastighetsmäklare inom Fastighetsbyrån och är stolt över den höga kvalité som Fastighetsbyrån kan erbjuda dig som säljer eller köper genom oss. När du anlitar mig får du en noggrann, engagerad och kunnig mäklare, fråga dem som anlitat mig. Tillsammans med man och våra två pojkar bor jag på orten och stormtrivs som Huddingebo. Vi kan vara stolta över narheten till badsjö, naturren, bra kommunikationer och affärer både i Huddinge och runt Kungens Kurva. Funderar du på att byta bostad eller bara är nyfiken på vad din bostad är värd? Ring mig för en kostnadsfri värdering. Förutom att byta bostad hjälper jag dig med värdering till banken för t.ex. omläggning eller nya lån. Du vet väl också om att jag kan hjälpa er att upprätta köpehandlingar m m om du redan har en köpare.

Maria Stenermark

Fastighetsmäklare / Kundvårdsansvarig Maria talar svenska, engelska
Diplomerad nyproduktion

Om Mattias Lundberg

Jag har med min målmedvetenhet och perfektionistiska läggning skapat en lyhördhet, där jag lyssnar på kundens önskemål och sätter dem främst. Med en bakgrund inom både näringslivet och föreningslivet kan jag, som få andra mäklare, förtjänstfullt kombinera mina kvaliteter och erfarenheter inom långsiktiga kundrelationer och affärer med kortare ledtider. Jag bygger mina affärer på tre grundläggande principer, integritet, ärlighet och hårt arbete. Dessa tre grundläggande principer genomsyrar alla mina affärer. Mitt engagemang och vilja är unik och den har inte enbart varit en grundsten i min karriär utan även tagit mig till platser där jag fått möjligheten att utvecklas som människa. Jag tillbringar gärna mina lediga stunder bland vänner och familj, på en idrottsplats eller ute i skogen i en orörd natur. På Källbrink IP eller i Björkängshallen. Välkommen att kontakta mig för ett kostnadsfritt rådgivningsmöte!

Mattias Lundberg

Fastighetsmäklare Mattias talar svenska, engelska, afrikaans
Diplomerad nyproduktion

Om Michael Schönning

Vill du ha bra betalt för din bostad? För att maximera möjligheten till nya prisrekord är det viktigt att alla detaljer blir rätt, det är detaljerna som skapar helheten och möjligheten till att få bra betalt. Jag har arbetat som mäklare sedan 2005 och har en gedigen erfarenhet som fastighetsmäklare. Är bosatt i Huddinge med familj och tre barn. Jag är lyhörd och har ett bra driv och älskar mitt yrke. Mitt mål är att alltid överträffa dina förväntningar. Mig når du även dygnet runt med sunt förnuft. Kort och gott, vill du ha bra betalt för din bostad så kontaktar du mig!

Michael Schönning

Fastighetsmäklare Michael talar svenska, engelska
Diplomerad nyproduktion

Om Mikael Grans

Jag har arbetat 15 år med redovisning och varit redovisningschef på Alfa Laval. Därefter inledde jag min karriär som fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån. Jag är uppväxt i Borlänge/Dalarna men har bott i Stockholm de senaste 20 åren. Jag har aldrig tvekat över mitt yrkesval som fastighetsmäklare och jag stortrivs verkligen med mitt arbete. Att få vara en aktiv deltagare i både säljare och köpares bostadsbytes process känns både intressant och roligt. En affär är sällan den andra lik och man möter hela tiden nya människor inne i livets olika skeden. Med många års erfarenhet av branschen ser jag vikten av nöjda kunder som en kärna i mitt arbete. Vill ni ha en kunnig mäklare som även kan hjälpa er med den ekonomiska biten!? Då har ni kommit helt rätt!

Mikael Grans

Fastighetsmäklare Mikael talar svenska, engelska
Diplomerad nyproduktion

Om Monica Ryberg

Jag är civilekonom i grunden och hade hunnit med att arbeta i flera andra branscher innan jag sadlade om till fastighetsmäklare. Jag har jobbat i Huddinge sedan 2005 och byggt upp en god lokalkunskap, ett starkt kontaktnät och har många återkommande kunder. Idag är jag en av Huddinges mest säljande och välrenommerade mäklare. Som mäklare är jag resultatorienterad, noggrann och levererar en trygg tjänst med hög kvalitet. Jag har bred erfarenhet av att förmedla såväl villor, radhus som bostadsrätter. Har haft förmedlat nyproduktion, varit engagerad i ombildningar av bostadsrättsföreningar och även hjälpt juridiska personer. Som person är jag ödmjuk, resultatorienterad och trygg. Min utlandssvenska uppväxt med många och skiftande erfarenheter i korsdraget mellan olika kulturer format mig och mitt sätt att tänka. Jag är bra på att lyssna på människor och att sätta mig in i livssituationer. Jag vill hjälpa människor att fatta ett flyttbeslut som de kommer att vara nöjda med länge - både vad gäller bostad och område. Privat är jag intresserad av arkitektur, estetik och design och hjälper dig mer än gärna att lyfta fram det vackra i just din bostad. Efter att ha renoverat hus och byggt nytt hus och har jag övergripande kunskap om tekniken och kan lotsa dig även där. För mig är det viktigt att mina kunder känner trygghet och tillit därför skräddarsyr jag varje affär efter kundens behov och gör allt för att överträffa både köparens- och säljarens förväntningar. Tveka inte att kontakta mig för alla typer av frågor gällande ditt boende!

Monica Ryberg

Fastighetsmäklare Monica talar svenska, engelska, spanska, franska

Om Dennis Allingmon

Dennis Allingmon

Blivande Mäklare

Om Emelie Kozanli

Emelie Kozanli

Kundvårdsansvarig / Föräldraledig Emelie talar svenska, engelska

Om Lovisa Kristiansen

Lovisa Kristiansen

Kundvårdsansvarig Lovisa talar svenska, engelska
Diplomerad nyproduktion

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

Cerpentin

Homestyling

Cerpentin

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Veterankraft

Veterankraft erbjuder Fastighetsbyråns kunder 10% på tjänster på första uppdraget inom trädgård och hantverk i samband med att du köper eller säljer hus eller lägenhet. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. www.veterankraft.se

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Allt i Solskydd

Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: 15% på deras varor. Kompletta sortimentet av markiser, persienner, rullgardiner och lamellgardiner. De hjälper till med idéer, måttagning och montage av solskydd.

Allt i Solskydd

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Svenska Allservicegruppen

Svenska Allservicegruppen erbjuder Fastighetsbyrån Huddinges kunder förmånliga priser på flytthjälp och flyttstäd. Svenska allservicegruppen är måna om att leverera kvalité på utfört arbete och använder sig av utbildad personal med många års erfarenheter och dessutom utgår ifrån mäklarsamfundets rekommendationer. Företaget lämnar alltid en nöjd kundgaranti. Vänligen ange mäklarens namn vid en beställning för att ta del av erbjudandet.

Svenska Allservicegruppen

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Swedbank och Sparbankerna

Erbjudande om 3 månaders fri hemförsäkring Skydda hemmet oavsett om du köper en bostadsrätt, villa eller fritidshus. Swedbank och Sparbankerna erbjuder dig hemförsäkring kostnadsfritt i 3 månader vid nytecknande av helårsavtal. Gäller dig som är eller blir bolånekund i Swedbank eller sparbank i samband med din bostadsaffär. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring AB Läs mer om erbjudandet här: https://www.fastighetsbyran.se/kopa-bostad/bolan/swedbank-forsakring/

Swedbank och Sparbankerna

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Ztorage magasinering

Behöver du magasinera saker i samband med din flytt? Då kan Ztorage hjälpa dig med förvaring och hämtservice. Via Ztorage kan du enkelt beställa upphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Ztorage erbjuder: - Gratis hemleverans av flyttkartonger - Bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål - Säker förvaring - Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (249:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://ztorage.se/ztorage-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Ztorage så hjälper de dig till rätt lösning!

Ztorage AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl går 500 kr till välgörenhet när du blir kund.  Rörligt elavtal med prisgaranti  Ingen uppsägningstid  100 % förnybar el märkt Bra Miljöval  GodEls vinst går till välgörenhet  Byt till GodEl på två minuter! https://godel.se/fastighetsbyran/

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel-Försäkring”. Anticimex är marknadsledande inom ramen för överlåtelsebesiktningar och dolda fel-försäkringar och är en av få aktörer som tar ansvar i tre år för besiktningen. Dessutom erbjuder Anticimex en rad andra tjänster som kan vara lämpliga i samband med ett bostadsbyte, till exempel energideklarationer, areamätningar, fuktutredningar och radonmätningar. Välkommen att läsa mer på anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Bostäder vi sålt

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.