Sök bostad eller innehåll

Höganäs

Din mäklare i Höganäs

Välkommen till härliga Kullabygden!

Bo centralt med hav och natur som närmsta granne-här samsas lantliv med småstadsidyllen!
Kontinenten är nära med Kastrup, Sturup och Ängelholms flygplats som snabbt för dig ut i vida världen. Höganäs och Kullabygden har länge varit ett populärt och välbesökt turistmål. Många keramiker och konstnärer har slagit sig ner i denna vackra omgivning.

Kullabygden med Höganäs som centralort är mest känt för den goda maten, keramik, sin unika natur och ett rikt kulturliv. Här ges förutsättningar för avkoppling och en innehållsrik fritid. Det nya tillskottet i Höganäs är Saluhallen som erbjuder en fin restaurang, inredning och kläder. En av Höganäs keramiker som fortfarande verkar i bygden; Anders Johansson huserar här. Du finner även Höganäs bryggeri som producerar egen öl och även har en restaurang-Garage- som är väl värd ett besök.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Höganäs

Om Gilbert Christoffersson

Gilbert Christoffersson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Emile Antier

Emile Antier

Fastighetsmäklare

Om Jenny Kjellsdotter

Jag känner ett otroligt engagemang och driv som jag vill förmedla till mina kunder. En bostadsaffär är en gemensam resa som skall göras tillsammans så att alla parter i slutänden känner sig mer än nöjda. Jag har valt att arbeta på Fastighetsbyrån för att jag tror på att vi är ett företag som är marknadsledande och det är ett bra stöd att ha i ryggen. 2004 gick flytten ner från Stockholm för min del och jag har under dessa år bott på flera orter här nere i Skåne. Sedan några år tillbaka har jag slagit rot i Helsingborg där jag nu bor med min man och vår hund.

Jenny Kjellsdotter

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Patric Leo

Patric Eklund är en positiv och mycket ambitiös mäklare. Med rötterna i Viken har han god lokalkännedom om Kullabygden. Patric har som målsättning att avsluta varje affär med nöjda kunder.

Patric Leo

Fastighetsmäklare/ Nyproduktionsansvarig

Om Sarah Ellmin

Sarah Ellmin

Fastighetsmäklare

Om Susanne Johansson

Jag har jobbat på Fastighetsbyrån sedan juni 2004. Här är vi ett glatt gäng som trivs med att jobba. Mycket kundkontakt och kul arbetsuppgifter gör tillvaron superbra. Att sedan kunna hjälpa människor i olika situationer att hitta sitt drömboende kan inte bli annat än toppen!

Om Marie Nilsson

Marie Nilsson

Ekonomiansvarig

Såld nyproduktion

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.