Sök bostad eller innehåll

Hofors

Din mäklare i Hofors

Hofors ligger vackert beläget mellan Sandviken och Falun med bra kommunikationer. Här finns bra skolor, ett mindre affärscentrum och goda möjligheter till fritidsakitiveter.

 I Långnäs, några kilometer utanför orten, finns en naturskön golfbana. Här finns även badhus, ishall och skidbacke.Kring den gamla bruksorten finns ett flertal mindre samhällen t ex Torsåker med många kulturella sevärdheter.

Fastighetsbyrån i Hofors är den enda mäklaren med kontor på orten. Det innebär att vi är marknadsledande och har en gedigen lokal förankring.

Du är välkommen att kontakta oss på telefon eller besöka oss på vårt kontor i Swedbanks lokal. Vi kan bistå dig med alla delar av din bostadsaffär oavsett om du är köpare eller säljare. Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Hofors

Om Gustav Björkman

Gustavs framgång som mäklare beror mycket på hans högt ställda krav på nöjda och trygga kunder, på hans engagemang och tillgänglighet men också för att han verkligen gillar mötet med alla olika människor. Bostadsaffären är en av våra största affärer i livet. Att få vara med om när kunderna genomgår hela denna process och i slutändan, när dom går från kontoret med ett leende på läpparna, det är det som driver Gustav att göra det där lilla extra för varje kund. Gustav började sin mäklarkarriär i Stockholm år 2006 men flyttade hem till sina rötter i Sandviken 2010 då han blev franchisetagare tillsammans med Lena. Tillsammans stimuleras dom av att coacha medarbetarna till framgång. När Gustav inte jobbar är han mest med sina två barn Melker och Selma. Även löpning och skidåkning ligger honom varmt om hjärtat och varje år kan vi heja på honom i fädrens spår.

Gustav Björkman

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Lena Rolander

Lena är den mäklare som arbetat längst i Sandviken vilket har givit henne stor erfarenhet och god lokalkännedom. Hon är född och uppvuxen i Sandviken och efter några år i Spanien började hon på Sparbankernas Fastighetsbyrå 1982 och blev mäklare 1988. 2000 blev hon ägare till Fastighetsbyrån som hon drivit sedan dess, numera tillsammans med Gustav Björkman. Om man frågar Lena vad som driver henne så säger hon nöjda kunder. Att hjälpa människor i deras största privataffär är något somkänns väldigt angeläget. Fritiden ägnar hon åt familjen med bl a fyra barnbarn och hund. Att umgås med goda vänner, resa, motionera och vistas i fritidshuset är också något som Lena gärna gör när hon är ledig.

Lena Rolander

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Emma Hedin

Att skapa förtroende och trygghet i mötet med människor, med målet att göra alla parter i varje bostadsaffär nöjd, är något Emma värdesätter högt i sitt arbete. För att nå dit krävs personligt engagemang och affärsmässighet. Emma är uppvuxen i Sandviken och att arbeta som fastighetsmäklare på sin hemort betyder mycket. På sin fritid vill hon umgås med familj och vänner. Sommartid spenderas tiden i stugan vid Öjaren.

Emma Hedin

Fastighetsmäklare

Om Eva Magnusson

Arbetet som mäklare är stimulerande och omväxlande. Den ena dagen är aldrig lik den andra. Att få träffa så många olika människor och kunna hjälpa dem med en så pass viktig sak som att förändra sin situation/byta boende, känns positivt. Något som ligger mig extra varmt om hjärtat är förmedling av hästgårdar. Kanske beroende på mitt förflutna som hovslagare och hästuppfödare.

Eva Magnusson

Fastighetsmäklare

Om Johanna Berggren

Johannas prioritet är att skapa förtroende och få nöjda kunder såväl säljare som köpare. För Johanna handlar det om att lyssna på kunden, vara tillgänglig och engagerad vid varje kundmöte. Hon har 15 års erfarenhet av kundmöten med privatkunder och företagare då hon närmast kommer från sin anställning hos Swedbank på kontoret i Sandviken. När Johanna är ledig ägnar hon den mesta tiden till att vara med familjen i huset vid Storsjön. Ett annat stort intresse är att motionera av alla dess slag och att resa.

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.