Sök bostad eller innehåll

Hjo

Din mäklare i Hjo

Hjo är en idyll med gamla bevarade trähus, trevlig båthamn med restauranger och utomhusbad och grönskande stadspark vid Vätterns strand. Genom Hjo rinner Hjoån med dess vackra och lummiga dalgång som är naturreservat. Här finns unika möjligheter till promenader och naturupplevelser i det artrika växt- och naturlivet. I Hjo finns möjlighet till aktiv fritid med bland annat Guldkrokshallen, Hökensås golfbana och fritidsområdet Högaliden med tillgång till elljusspår och vandringsleder.

Vårt försäljningsområde omfattar hela Hjo kommun där vi förmedlar villor, fritidshus, bostadsrätter, tomter, lantbruk och kommersiella fastigheter. Vi på Fastighetsbyrån kännetecknas av god lokalkännedom, engagemang och affärsmässighet – varje affär är unik och ska vara trygg och framgångsrik för både köpare och säljare. Därför utgår vi alltid från säljarens villkor och marknadens förutsättningar.

Vi kan hjälpa dig hitta rätt i såväl bostadsköp som försäljning. Kontakta oss redan idag för att boka ett möte med någon av våra kunniga fastighetsmäklare.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Hjo

Om Anders Ahlm

”Trygghet och livskvalitet genomsyrar livet i Skaraborg” Anders Ahlm, VD på Fastighetsbyrån i Skövde, Hjo, Tibro och Karlsborg Anders har varit verksam som fastighetsmäklare sedan i början av 90-talet och startade Fastighetsbyrån i Skövde 2001. Då hade han tre anställda. Sedan dess har han tagit över Fastighetsbyråerna i Hjo, Tibro och Karlsborg. Idag jobbar sammanlagt 12 personer på de olika orterna. År 2012 nominerades Fastighetsbyrån i Skövde till Årets kontor. Numera går stor del av arbetstiden åt till att leda och coacha personalen, men han är fortfarande aktiv som mäklare. Själv bor han i en prästgård från 1810.

Anders Ahlm

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Camilla Johansson

Camilla är administratör och drivs av att hjälpa andra människor i olika situationer. Hon har alltid arbetat inom service med varierande arbetsuppgifter. För Camilla är det viktigt att arbeta i ett team som är lika engagerade i sitt arbete som hon är. Teamkänsla är i topp på prioriteringslistan. Camilla är född och uppvuxen i Tibro men flyttade till Hjo för 18 år sedan, där hon bor i en villa tillsammans med sin familj. Laddar batterierna gör hon i skogen med sina fyrbenta vänner och inte minst med nära och kära.

Camilla Johansson

Mäklarassistent/ Säljstöd

Om Carl-Johan Larsson

Carl-Johan Larsson gör sitt yttersta för att varje kund ska känna sig riktigt nöjd efter avslutad affär. Värdesätter långsiktiga relationer och vill vara kundernas självklara val nästa gång det är dags att byta boende.

Carl-Johan Larsson

Fastighetsmäklare

Om Fredrik Johansson

Fredrik har på kort tid blivit en av områdets mest anlitade fastighetsmäklare. Han är mån om att både köpare och säljare ska bli nöjda och får höga omdömen av båda grupperna. Eftersom han är uppvuxen och bosatt i Hjo kan han sitt område och har ett stort kontaktnät. Inriktning: Villor, gårdar, fritidshus, kommersiella fastigheter och bostadsrätter. Utbildning: Fastighetsmäklare 120hp samt vidareutbildning inom gårdsförmedling. Som Fastighetsmäklare kommer Fredrik i kontakt med människor dagligen som befinner sig i olika livsskeden. Han tycker om att träffa människor och gör alltid sitt bästa för att se till varje enskild individs behov. Arbetet är mycket omväxlande och att han får jobba med fastigheter och hjälpa till att förmedla dessa har alltid varit en dröm för honom. Variationen mellan att förmedla en villa i staden till hästgården eller fritidshuset på landet tycker han är otroligt motiverande. Han hoppas och tror att ni kommer märka av hans stora intresse, engagemang och driv när ni träffas.

Om Martina Lundström

Martina har arbetat som administratör på Fastighetsbyråns kontor i Hjo, Tibro och Karlsborg sen januari 2014. En viktig del för henne i arbetet är att kunderna ska få en positiv upplevelse av att sälja eller köpa bostad genom Fastighetsbyrån. Hon trivs i rollen som administratör då hon finns på plats på kontoret och hjälper kunderna när mäklarna är ute på fältet. Martina har mångårig erfarenhet inom serviceyrket, både i Sverige och utomlands och gör gärna det lilla extra för kunder och kollegor. Martina är född och uppvuxen i Skaraborg. Efter en tid utomlands flyttade hon 2010 till Skövde och bor nu i en villa i Skultorp tillsammans med sin familj.

Martina Lundström

Mäklarassistent / Föräldraledig

Om Therese Ahlner

Om Ann-Sofi Jansson

Ann-Sofi sköter administrationen på företaget och trivs med jobbet som är självständigt och omväxlande. Hon är också delaktig i utvecklingen av byrån och den långsiktiga planeringen. Hon har arbetat på Fastighetsbyrån sedan våren 2007. Ann-Sofi har stor lokalkännedom eftersom hon är uppvuxen i Hjo och tidigare har arbetat i Tibro och Karlsborg. Numera bor hon i lägenhet i Hentorp, drömmen är att så småningom flytta till ett hus på landet.

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.