Sök bostad eller innehåll

Helsingborg

Din mäklare i Helsingborg

Lev ett underbart cityliv med omedelbar tillgång till stans shopping, restauranger och uteliv. Ett rikt kulturliv finns här med Dunkers Kulturhus, Stadsteatern och Konserthuset.

Närheten till Öresund och havet som erbjuds gör att centrum är ett attraktivt område i staden.
Färjorna som regelbundet korsar sundet är ett skådespel för ögat!
En stor del av Helsingborgs härliga promenader går längs Öresund med palmer, sandstränder och den betagande utsikten över Sundet alltid lika närvarande.
Längst norrut ligger Pålsjöbaden och Vikingstrand.

I citykvarteren når du också den äldsta delen av Helsingborg med Mariakyrkan uppförd på 1100-talet och i vars närområde du finner ett rikligt utbud med pittoreska restauranger. Inom ett kort promenadavstånd finns också bibliotek och sjukhus.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Helsingborg

Om Erik Axelsson

Jag är tidigare byggnadsingenjör men i slutet av nittiotalet omskolade jag mig till fastighetsmäklare. Fastighetsbyråns kunniga och engagerade fastighetsmäklare kommer ge dig som kund bästa möjliga mäklartjänst.

Erik Axelsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Joachim Lopez

Joachim Lopez

Fastighetsmäklare

Om Johan Borgström

Varje dag för med sig nya utmaningar som i slutändan ska bidra till att alla parter ska känna sig nöjda med sin affär. Jag är en sann tävlingsmänniska, jag ger aldrig upp och strävar alltid efter bästa möjliga resultat. Jag tror det är viktigt att man är social, gillar utmaningar och är beredd på lägga ner mycket tid för kundernas bästa i yrket som mäklare, vilket passar mig perfekt.Jag bor i en lägenhet i Helsingborg tillsammans med min sambo. Utöver min stora intresse för yrket som mäklare så är jag också glad i all sport, och har själv spelat både fotboll, innebandy och tennis. Finns det tid över så tillbringas den i skogen för jakt.

Om Johanna Thorén

Om John Kjellsson

Om Karl Ekdahl

Jag är specialiserad på förmedling av villor och radhus på Fastighetsbyrån. Med min bakgrund från byggbranschen har jag god kännedom inom byggteknik och kan ge extra trygghet och mervärde i mina förmedlingar. Varje förmedling är unik, att finna den bästa lösningen för alla inblandade parter är en del av arbetet som är utmanande men samtidigt väldigt stimulerande. När jag inte finns tillgänglig på mobilen då är jag troligtvis ute och fiskar eller snickrar på huset. Hör av dig så berättar jag hur du kan göra en bra och smidig bostadsaffär!

Karl Ekdahl

Fastighetsmäklare

Om Mariella Fåke

Mariella Fåke

Fastighetsmäklare

Om Martin Sadowski

Martin är en av Helsingborgs mest drivna och engagerade mäklare samt specialist på bostadsrätter. Hans affärer genomsyras av öppenhet, engagemang och ett ordentligt affärssinne. Martin erbjuder alla sina kunder en enorm tillgänglighet dygnet runt, 7 dagar i veckan. Varför inte prova redan idag? Ring!

Om Mathias Johansson

Jag började på Fastighetsbyrån i december 2006 och har specialiserat mig på villor och radhus samt kommersiella fastigheter. Utmaningen att jobba som mäklare är att kunna möta kundernas olika behov, såväl säljare som köpare. Jag tycker det är viktigt att lägga stor fokus på förberedelserna inför försäljningen med hög kvalitet på marknadsföring och presentation av Ert hus och därmed skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad affär.Arbetet tar stor del av min tid, men den tid som blir över spenderar jag gärna med min fru, barn och vänner. Älskar vintersemestrar men det blir tyvärr av alldeles för sällan då Hanna hellre åker på solsemester.

Om Torres Nasir

Engagerad och glad mäklare som alltid jobbar utifrån dina önskemål. Med brett kontaktnät i Helsingborg, sin kompetens och personliga förmåga skapar han de perfekta förutsättningarna för din bostadsaffär oavsett om du är köpare eller säljare. Dessutom talar Torres svenska, engelska samt arabiska. Välj Torres om du kräver en mäklare utöver det vanliga.

Torres Nasir

Fastighetsmäklare

Om Anna Grönwall

Efter utbildningen i Malmö 2004 började jag arbeta på Fastighetsbyrån i Helsingborg med inrikting på bostadsrätter.

Anna Grönwall

Administratör / Föräldraledig

Om Christopher Westergren

Om Johanna Blomberg

Johanna Blomberg

Mäklarpraktikant

Om Marie Nilsson

Marie Nilsson

Ekonomiansvarig

Om Sophie Embretsson

Började arbeta i företaget juni 2005. Är utbildad Fastighetsmäklare vid Högskolan i Gävle. 2005-2009 arbetade jag som mäklare på vårt kontor i Höganäs. Sedan 2011 arbetar jag som administratör. Jag administrerar både kontoret i Helsingborg och Höganäs.

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.