Sök bostad eller innehåll

Heby

Din mäklare i Heby

Välkommen till oss i Heby! Du hittar oss i Sala Sparbanks lokaler mitt i Heby centrum. Hos oss får du hjälp med hela bostadsaffären. Kunskapen vi har om Heby som ort, marknaden och prisbilden i och kring vårt närområde, kan bli ett bra stöd för dig genom hela affären.

Vårt arbetsområde är hela Heby kommun där vi förmedlar alla typer av fastigheter och bostadsrätter. Vi marknadsför alla våra uppdrag noggrant och genomtänkt i flera kanaler för att din bostad ska presenteras och nå ut på bästa sätt.

Vi är ett rikstäckande företag med stort kontaktnät i storstadsområden som Stockholm och Uppsala men även i utlandet. Söker du bostad i området har du stora chanser att finna det du söker här på vår hemsida!

Tveka inte att kontakta oss när du har frågor och funderingar kring ditt boende.

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Heby

Om Nicke Holmgren

Det roligaste med yrket är det förtroende jag får att förmedla en familjs bostad, och att träffa människor inför en av deras viktigaste och största affärer i livet. I slutändan ska både säljare OCH köpare känna sig nöjd och trygg.

Nicke Holmgren

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Emelie Gehlin

Emelie Gehlin

Mäklarassistent

Om Emelie Videll

Emelie Videll

Fastighetsmäklare

Om Helena Wallin

Helena Wallin

Mäklarassistent

Om Henrik Johansson

Henrik Johansson

Fastighetsmäklare

Om Ingela Nordgren

Ingela har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2008 och tycker att det bästa med yrket är att möta och skapa relationer med människor som befinner sig i olika skeden av livet. Stort engagemang, bra kommunikation och lyhördhet för köpare och säljare anser Ingela vara a och o för en lyckad affär där både köpare och säljare är nöjda.

Ingela Nordgren

Fastighetsmäklare

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.