Sök bostad eller innehåll

Hässleholm

Din mäklare i Hässleholm

Hässleholm kännetecknas av sina goda kommunikationer och kallas ofta för en järnvägsknutpunkt. 

Orten är belägen i Snapphaneland där Hovdala slott har spelat en central roll i striderna mellan Danmark och Sverige. Den 7 augusti 1678 anfölls slottet av danska trupper. Stora delar av Hovdala brändes ner men återuppbyggdes omgående. Porttornet klarade sig dock förhållandevis bra och där kan man än idag se tecken efter striderna. Idag omges Hovdala av en fantastisk natur och ett besök på slottet, i slottsträdgården och på restaurang Mikkelsen är att rekommendera.

Under 2014 firar Hässleholm sitt 100-årsjubileum som stad.
Vi på Fastighetsbyrån, är Hässleholms mest anlitade mäklarbyrå och vi har årligen omkring 300 nöjda köpare som finner sitt nya boende genom oss.

På kontoret, som har Hässleholm och Perstorps kommuner som arbetsområde, möter du ett härligt och sammansvetsat gäng som tillsammans har en mångårig erfarenhet och gedigen kunskap på försäljning av villor, fritidshus, bostadsrätter och jordbruk.

Välkommen att höra av dig redan idag!

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Hässleholm

Om Johan Nilsson

Noggrannhet, vilja och engagemang är nyckelord som personifierar Johan. Johan är född och uppvuxen i Hässleholm. Han har arbetat som mäklare sedan 2012 och har under alla sina år jobbat som fastighetsmäklare i ert område. Varje bostadsaffär är unik och Johan tror på att man tillsammans med kunden skapar den perfekta modellen för affären. För Johan är det viktigt att du känner dig trygg och nöjd genom hela processen genom att ni får en tjänst som är högkvalitativ av en mäklare som är engagerad och ser detaljerna. Han strävar alltid efter alla parter ska vara 100% nöjda efter avslutad affär. Han har kompetens inom villa, fritid, skog och lantbruksfastigheter. Johan ser framemot att hjälpa just er med er största affär i livet på bästa möjliga sätt. Han har ett stort intresse för fastigheter, människor och affärer.

Johan Nilsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Mikael Stenberg

Att få träffa människor i livets olika skeden, hjälpa både säljare och köpare till en bra affär är oerhört stimulerande och roligt. Att sedan få jobba med fastigheter generellt som är ett stort privat intresse gör att det alltid känns roligt att gå till jobbet.

Mikael Stenberg

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Emma Graneskog

Emma Graneskog

Fastighetsmäklare

Om Josefine Ekström Thuresson

Josefine Ekström Thuresson

Fastighetsmäklare/ Föräldraledig

Om Leif Arvidsson

Leif är en av Fastighetsbyråns mest erfarna och anlitade mäklare. En mäklare med pondus och som utstrålar tilltro - vilket hans kunder verkligen uppskattar. Stabil - ärlig och rak är ord som bra beskriver Leif.

Leif Arvidsson

Fastighetsmäklare

Om Marika Bengtsson

Marika Bengtsson

Fastighetsmäklare

Om Patrik Nilsson

När du anlitar Patrik för att sälja ditt hus får du en driven och positiv mäklare som älskar sitt jobb. Han vet att varje affär är unik och är skicklig på att hitta rätt väg för just din försäljning. Patrik har bott i Hässleholm i större delen av sitt liv och är stolt över att kalla sig Hässleholmare.

Patrik Nilsson

Fastighetsmäklare

Om Pernilla Andersson

Om Per-Olof Jönsson

Per-Olof är Hässleholms genom tiderna mest anlitade fastighetsmäklare. Ständigt på topp när det gäller nöjda säljare och köpare. Erfaren , trygg och engagerad är ord som bra beskriver Per-Olof.

Per-Olof Jönsson

Fastighetsmäklare

Om Susanne Hansen

Susanne Hansen

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om André Håkansson

Om Christian Austen

Christian Austen

Säljkoordinator/ Blivande Mäklare

Om Helena Christiansson

Om Kattis Prenell

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.