Sök bostad eller innehåll

Hässelby

Din mäklare i Hässelby

Här bor man naturskönt med närhet till vatten och härliga omgivningar. Sommartid lockar flertalet badplatser, båtklubbar och även Hässelbys egen golfbana. Vintertid knyter många på sig skridskorna för en tur på den blanka isen eller tar en skön promenad utmed promenadstråket som sträcker sig in mot city.

Bebyggelsen här är varierande. Hässelby Gård och Hässelby strand består i huvudsak av lägenheter, medan Hässelby villastad främst består av villor och radhus.

På vårt Hässelbykontor är vi ett antal mäklare som tillsammans utgör marknadens mest anlitade. Vårt verksamhetsområde är Hässelby, Vällingby och Spånga, områden som vi verkligen kan.
Vi har vårt kontor mitt i villastaden, i Åkermyntan Centrum, så det är lätt att hitta till oss.
Med vår breda erfarenhet, vårt starka engagemang och unika lokalkännedom kombinerat med ett nära samarbete med bank och juristbyrå kan vi skräddarsy tjänster anpassade efter varje kunds önskemål, såväl köpare som säljare.

Fastighetsbyrån är Sveriges och Stockholms största mäklarföretag. Det är vi mycket stolta över och vi kommer att göra allt för att behålla den placeringen.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Hässelby

Om Christian Göransson

Christian har arbetat som mäklare på Fastighetsbyrån sedan 2004, och jobbar främst med försäljning av fastigheter. Han har dock även stor erfarenhet av att förmedla lägenheter, och har genom åren också medverkat vid försäljning av ett stort antal nyproduktionsprojekt. Denna breda yrkeserfarenhet gör att Christian är väl rustad att besvara merparten av alla frågor som kan dyka upp i samband med ett bostadsbyte. Det som gjorde att Christian valde mäklaryrket är att det är ett väldigt utmanande jobb med högt tempo och ständig förändring från dag till dag. Chansen att dagligen ges möjligheten att nå nya mål och överträffa de förväntningar som alla inblandade parter har ser han som en stark drivkraft. Christian har varit verksam i området under hela sin mäklartid, så det finns därför inte många gator som han inte känner till.

Christian Göransson

Mäklare/ Franchisetagare/ Nyproduktion

Om Håkan Forslycke

Håkan är mäklare och franchisetagare för kontoren i Vällingby, Hässelby och Spånga. Han är kontorens ledare och säljcoach. Att arbeta inom ett dynamiskt företag som idag leder utvecklingen inom branschen känns som ett privilegium, anser Håkan. Alla härliga medarbetare och arbetskamrater gör inte saken sämre. Att lotsa såväl säljare som köpare genom deras kanske livs viktigaste affär är oerhört stimulerande, tycker Håkan.

Håkan Forslycke

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Amie Johansson

Jag har arbetat som mäklarassistent på Fastighetsbyrån sen 2002. Den ena dagen är inte den andra lik, utan det händer nya spännande saker hela tiden. Jag gillar den administrativa delen och att ge service till mina glada kollegor så de kan göra sitt bästa i kontakten med sina kunder. Att få arbeta på Sveriges största mäklarkedja är mycket stimulerande. Jag bor även i området vilket är en fördel i många sammanhang.

Om Berit Wahlinder

Berit har lång erfarenhet av administration och assisterande inom flera branscher, olika platser inom organisationen och kundkontakt, vilket har lett till en bred kunskap inom olika områden. Berit har en stark servicekänsla, som att ge bra service, snabb respons, alltid vara hjälpsam och en problemlösare. Hon är noggrann, strukturerad och trygg. Berit känner att arbetet som assistent här är som klippt och skuret för henne och går hand i hand med Fastighetsbyråns värderingar.

Berit Wahlinder

Mäklarassistent

Om Carina Janson

Carina har arbetat som fastighetsmäklare sedan 1996 och har god kännedom om området där hon valt att både bo och att arbeta i. Inledningsvis drev hon egen firma för att sedan 1998 börja på Fastighetsbyrån och arbeta med villor och radhus. Carina har ett brinnande intresse för yrket och ett starkt engagemang och just intresset för hus och trädgård har gjort att hon valt att arbeta med fastigheter. Varje hus är en ny upplevelse, säger Carina. Hennes mål är att både köpare och säljare ska känna sig nöjda och trygga när de gör sitt livs kanske största affär.

Carina Janson

Fastighetsmäklare

Om Jimmy Solkarin

Jimmy, en tävlingsinriktad och engagerad mäklare med målet att göra den absolut bästa affären för kunden. Tillsammans med kunden sätter han alltid upp ett gemensamt mål, för att nå bästa resultat. Jimmy har en otrolig kunskap om Hässelby/Vällingby/Spånga inte minst med tanke på att han är uppvuxen här. Att vara informativ, engagerad och visa lika stort intresse för både säljare och köpare, uppskattas av kunderna. Något som verkligen gäller för Jimmy. Ska du sälja din bostad och värdesätter affärsmässighet så kontaktar du mig för ett första möte, säger Jimmy.

Jimmy Solkarin

Fastighetsmäklare

Om Johan Lind

Johan har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2008 och har en framgångsfaktor, nöjda kunder. Under sina år som fastighetsmäklare har Johan förstått att det viktigaste av allt är att få nöjda kunder och det är också det han brinner för. Arbetet som fastighetsmäklare är varierande, fritt och kräver mycket ansvar. Det är något som passar Johan väldigt bra och det är därför han inte kan tänka sig att jobba med något annat. Att Johan jobbar på fastighetsbyrån är ingen slump då han anser att det är viktigt att arbeta med den starkaste aktören på marknaden med de bästa verktygen för att leverera en trygg och lönsam affär.

Johan Lind

Fastighetsmäklare

Om Karin Normark

Karins starka affärs- och resultatfokus i kombination med utpräglad servicekänsla gör henne till en driven mäklare som finns med som stöd och bollplank under hela processen. Att få möta människor i olika situationer och hjälpa dem genom deras livs kanske största affär är enligt Karin det bästa med mäklaryrket - och målet är alltid att överträffa kundens förväntningar. Karin är civilekonom och har en gedigen bakgrund inom marknadsföring och försäljning. Hon har även arbetat inom Swedbank.

Karin Normark

Fastighetsmäklare / Tjänstledig

Om Linnea Mohlén

Linnea , med ledorden engagemang och lyhördhet, är en glad och driven person som har arbetat inom Fastighetsbyrån sedan 2011. Hon älskar sitt arbete, då det innebär att hon får träffa nya människor varje dag och hjälpa dem i deras boendesituation. Under tidigare högskolestudier blev Linnea utnämnd till Årets Mäklarstudent och fick ta emot ett stipendium för just uppvisat engagemang och lyhördhet - de två ledord som följer henne i yrkesrollen som fastighetsmäklare. Hon tycker att det är viktigt att lyssna till varje kund för att se varje enskilt behov för att hjälpa kunden på bästa sätt. Med hennes gedigna engagemang hjälper hon sina kunder, med trygghet genom deras bostadsaffär.

Linnea Mohlén

Fastighetsmäklare

Om Stefan Berglund

Stefan Berglund har varit mäklare sedan 2005 och har bred erfarenhet av att förmedla såväl fastigheter som bostadsrätter. Idag fokuserar han helt på fastigheter. Stefan har arbetat på andra mäklarföretag i området, men när möjligheten dök upp att börja hos Fastighetsbyrån var valet enkelt. Inget han ångrar idag. -Att vara så pass mycket större än våra konkurrenter och erbjuda de i särklass bästa verktygen för en lyckad bostadsaffär är två faktorer som gör arbetet både roligare och mer framgångsrikt, anser Stefan. Eftersom Stefan är både uppväxt och nu boende med egen familj i området har han mycket god lokalkännedom och känner till allt som är värt att veta. Stefan har tidigare drivit en inredningsbutik och har ett genuint intresse för form och färg, något som verkligen uppskattas av fastighetsbyråns kunder. -Driv, engagemang och professionalitet är mina ledord, säger Stefan. Något som varje kund ska känna att jag står för.

Stefan Berglund

Fastighetsmäklare

Om Thomas Carlsson

Thomas, med gedigen kunskap i byggnadsteknik och ett genuint intresse för design, arkitektur, färg och form, har varit verksam som mäklare i västerort sedan 1995 och hos Fastighetsbyrån sedan 2009. I kombination med intresset för människor och det personliga mötet var valet inte svårt när det var dags för Thomas att välja yrke. Han har specialiserat sig på villor och radhus i områdena Hässelby, Vällingby och Spånga. Som uppvuxen i området kan han i stort sett varenda plats, varenda stig, utan och innan. Han ser det som en oerhörd trygghet för kunden då han kan vara behjälplig oavsett vilka frågor som dyker upp. Det var även hans lokalkännedom och känslan för området som bidrog till valet av verksamhetsområde. Han tycker att Fastighetsbyråns storlek och målet att alltid ligga i framkant både är en styrka för kunden och stimulerande för honom själv som mäklare. - Och vår lokala förankring är utan tvekan oslagbar, anser Thomas.

Thomas Carlsson

Fastighetsmäklare

Om Yosef J. Lahlou

Yosef, som har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2014, mår allra bäst när han får hjälpa kunder med förmodligen det viktigaste av allt, boendet. Han är tävlingsinriktad och målinriktad och avskyr att förlora - resultat av att han är fotbollsspelare sedan 15 år tillbaka. Yosef bor i området och känner till varenda plats och varenda gata, vilket upplevs tryckt för kunderna. Med en kandidatexamen inom fastighetsutveckling och förmedling på Kungliga Tekniska Högskolan så besvarar Yosef gärna frågor kring utvecklingen på bostadsmarknaden.

Yosef J. Lahlou

Fastighetsmäklare

Om Jimmy Armasson

Om Rambod Panjaki

Rambod Panjaki

Blivande Mäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.