Sök bostad eller innehåll

Haparanda

Din mäklare i Haparanda

Haparanda – med närhet till både stadsliv och natur
Långa promenadstråk, nära till naturen och den bästa shoppingen från två grannländer, Haparanda är en stad med närhet till det mesta. Med en naturskön omgivning där Torneälven via Kukkolaforsen mynnar och skärgården finns nära till hands, kan man ta en båttur till nationalparken Sandskär eller åka skidor på älven och havsisen under vinterhalvåret. Här finns något som passar de flesta friluftsentusiaster. I kom¬munen bor cirka 10 000 invånare varav 5000 bor i centrala delen av Haparanda och med tvillingstaden Torneå på andra sidan älven är det en stad med gränslösa möjligheter. En ökad kulturupplevelse och möj¬ligheten att läsa vid skolor som Sverigefinska folkhögskolan eller Språkskolan för de lite yngre är något som skapar goda förutsättningar för framtiden

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Haparanda

Om Inger Wennberg

Inger Wennberg är fastighetsmäklare och franchisetagare på Fastighetsbyrån i Haparanda sedan 2006 och har lång erfarenhet av Haparandas bostadsmarknad. Inger är en trygg person med båda fötterna på jorden, som infödd Haparandabo har hon bra lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Att få vara en hjälpande hand i en så stor del av livet som en bostadsaffär är, det är något som Inger känner gör varje arbetsdag rolig och givande.

Inger Wennberg

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Christian Karhu

Om Josefin Stålnacke

Josefin Stålnacke arbetar som fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån i Haparanda sedan år 2012. Josefin är tvåspråkig och talar flytande svenska och finska. Hon är född och uppvuxen i Tornedalen och några planer på att flytta någon annanstans finns inte. Josefin är en glad och kunnig tjej med hög motivation att göra varje bostadsaffär till en trygg och positiv upplevelse för både säljare och köpare.

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.