Sök bostad eller innehåll

Haninge

Din mäklare i Haninge

I Haninge finns allt – skärgård, orörd natur, utmärkta shoppingmöjligheter och ett bra kommunikationsnät.

Här finns attraktiva bostäder, förstklassig medborgarservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Haninge är en av landets hästtätaste kommuner med bra förutsättningar för alla vänner av ridsport och här finns också ett flertal högklassiga golfbanor.

Fastighetsbyråns kontor hittar du inne i Haninge Centrum. Våra fastighetsmäklare arbetar affärsmässigt och med ett starkt kundfokus i varje uppdrag. Vi arbetar aktivt med att ständigt ligga i framkant och erbjuda den bästa tjänsten. En personligt utformad mäklartjänst med inriktning på marknadsföring och kvalitet genom hela affären.

Vårt geografiska område omfattar Handen, Vendelsö/Gudö, Vendelsömalm, Brandbergen, Norrby, Söderby, Vega, Jordbro, Västerhaninge, Tungelsta, Årsta havsbad och Dalarö. 

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Haninge

Om Charlotte Ek

Charlotte är en utpräglad service och resultatmänniska med en stor dos av både livs- och yrkeserfarenhet. Charlotte har med sin långa yrkeserfarenhet och sitt genuina intresse för människor och livssituationer allt som krävs för en lyckad och trygg affär. För mig och mina duktiga kollegor är allt möjligt och vi drivs av att överträffa förväntningarna i varje uppdrag, säger Charlotte

Charlotte Ek

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Gunilla Claesson

Gunillas driv och engagemang i varje enskild affär är en framgångsfaktor. Med livs- och yrkeserfarenhet från olika områden kan hon tillföra mycket och vara ett starkt stöd för kunderna. Gunilla var med och startade upp Fastighetsbyråns kontor i Haninge/Västerhaninge och har under årens lopp hjälpt åtskilliga familjer att sälja och köpa bostad. Bostadsaffärerna är oftast en av de största affärerna man gör i livet. Att vara med i den processen och se glädjen hos nöjda köpare och säljare ger en fantastisk känsla tycker Gunilla.

Gunilla Claesson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Frances Rose

Som yrkesverksam mäklare sedan 1999 har Frances ett stort kunnande och stor erfarenhet att bidra med i varje bostadsaffär. Att vara driven, engagerad och omtänksam gör att kundnöjdheten är oerhört hög hos Frances' kunder. Att hjälpa människor att lösa sin boendesituation i olika faser av sina liv gör arbetet varierat och spännande och det är det som gör det här arbetet så roligt, säger Frances.

Frances Rose

Fastighetsmäklare

Om Janne Viinikka

Janne arbetar fokuserat och med stort engagemang och driv i varje uppdrag. Han strävar efter att överträffa säljare och köpares förväntningar vilket gör att varje dag är en ny utmaning för honom. Janne ser det som en styrka att han själv är uppvuxen i Haninge vilket ger honom en god lokalkännedom.

Janne Viinikka

Fastighetsmäklare

Om Roger Engblom

Roger är en förtroendeingivande och trygg person med glimten i ögat. Han har en gedigen yrkeserfarenhet och uppskattas av kunder för sin affärsmässighet och goda förhandlingsvana. En stor tillgång i mitt yrke är min lokala förankring som Haningebo sedan 30-år och mitt stora kontaktnät i kommunen, säger Roger

Roger Engblom

Fastighetsmäklare

Om Sofie Lantz

Sofie är en utpräglad servicemänniska som brinner för sitt arbete, att ta hand om kontorets fastighetsmäklare och kunder. Hon är spindeln i nätet och den som får allting på kontoret att fungera. Att dagligen ge mäklarna alla de verktyg dem behöver för att lyckas i varje enskild affär ser hon som en självklarhet. Sofie säger själv att hon tillsammans med sina kollegor arbetar hårt för att överträffa kundernas förväntningar och ge dem hög service genom hela försäljningsprocessen!

Sofie Lantz

Mäklarassistent

Om Anna Reinedahl

Anna Reinedahl

Jurist Juristbyrån / Familjerätt

Såld nyproduktion

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.