Sök bostad eller innehåll

Halmstad

Din mäklare i Halmstad

När Halmstadborna byter bostad väljer de ofta att ta hjälp av oss på Fastighetsbyrån. Skälet till det är att vi skapar resultat som är tillfredsställande för både säljare och köpare. Gång på gång.

Med en rikstäckande organisation i ryggen – och Swedbank under samma tak – kan vi lägga allt fokus på att serva våra kunder på bästa sätt. Att vi är stora betyder också att vi har resurser att nå igenom mediebruset. Dessutom har vi tillgång till riktigt bra exponering lokalt, på Storgatan i Halmstad såväl som på bankkontoren i Getinge och Oskarström. Det ger resultat.

Kolla med Fastighetsbyrån – Sveriges enda miljöcertifierade mäklarkedja – innan du väljer mäklare nästa gång. I Halmstad är vi elva medarbetare, som alla är väl förtrogna med den lokala marknaden. Att vi är många betyder inte att vi är mindre personliga, det ökar bara dina valmöjligheter. Du hittar oss vid Stora torg. Välkommen in.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Halmstad

Om Lars Rane

Lars Rane började sin mäklarbana 1987 och har varit på Fastighetsbyrån i Halmstad sedan 1996. Han hann med ett år på officershögskolan och två år på Lunds tekniska högskola innan han hittade rätt utbildning. En sann entreprenör som även arbetat med kabel-tv-utbyggnad och drivit färgaffär. Alla dessa erfarenheter kommer väl till pass, både i arbetet som franchisetagare/ledare och i kontakterna med byråns många kunder. Lars kan sitt Halmstad. Han växte upp i Söndrum, hade mor- och farföräldrarna på Söder och Öster, och mötte kärleken i Snöstorp. Nu bor han med fru och två barn i ett hus vid Alet. Och som inbiten Halmstadbo älskar han havet, sandstränderna, golfbanorna och att se HBK vinna på Örjans vall.

Lars Rane

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Amanda Hagen

Ännu en Halmstadbo har tagit plats i vår reception. Amanda är administratören som underlättar mäklarnas vardag. Hon är också det första ansiktet ni möter och det gör hon alltid med ett leende. Med en bakgrund som make up-artist, där mötet med kunden är en stor del av arbetet, så passar jobbet som mäklarassistent med administrativt arbete och kundkontakt henne alldeles utmärkt. Amanda är född och uppvuxen i Söndrum och är numera bosatt med sin sambo i lägenhet i centrala Halmstad. På sin fritid gillar hon att spendera tid på gymmet och att umgås med nära och kära.

Amanda Hagen

Mäklarassistent

Om Andreas Ludvigsson

Med fokus på förmedling av villor och fritidshus känner sig Andreas manad att hjälpa just Er. Andreas är född och uppvuxen i Halmstad, och har även valt att utbilda sig till fastighetsmäklare i samma stad. Det är variationen i yrket och de många olika kundmötena som är glädjen i arbetet som fastighetsmäklare. Vid en affär arbetar Andreas engagerat och noggrant med fokus på att samtliga parter ska känna sig trygga under hela processen. Till vardags är Andreas intresserad av fotboll, emellertid håller han sig helst i tv-soffan.

Om Annette Rane

Annette Rane har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2005 och är den kanske viktigaste medarbetaren av alla här hos oss. Som mäklarassistent är det nämligen hon som håller i trådarna på kontoret och hjälper mäklarna genom varje försäljningsprocess. Annette är också det första ansiktet och den första rösten kunderna möter vid kontakten med oss. Jobbet i sig, med kombinationen administrativt arbete och kundkontakt, passar henne perfekt. Annette är född och uppvuxen i Halmstad och har aldrig velat flytta härifrån. Reser gör hon dock mer än gärna – och allra helst till sol och värme. På ledig tid ses hon ofta läsa böcker, eller så lagar hon god mat och umgås med sina nära och kära.

Annette Rane

Mäklarassistent

Om Caroline Ludvigsson

Caroline säljer bostadsrätter i Halmstad. Det var Carolines intresse för försäljning i kombination med affärer och människor som gjorde att hon valde att studera till fastighetsmäklare på Högskolan i Halmstad. Caroline är född och uppvuxen på Frennarp och bor nu tillsammans med sambo och hund på Öster. Som liten minns hon särskilt alla somrar hon tillbringat i farföräldrarnas sommarstuga i Haverdal. Nu blickar Caroline framåt och finns här för att hjälpa till med att hitta er drömlägenhet i Halmstad! På fritiden gillar hon att ta långa promenader med hunden och umgås med sina nära och kära. Varmt välkommen att kontakta Caroline om ni funderar på att byta boende eller om ni är nyfikna på vad Er bostad är värd idag!

Om Conny Thornberg

Conny Thornberg jobbar mest med villaförsäljningar, men ansvarar även för våra lantbruks- och skogsfastighetsaffärer. Det senare passar bra eftersom han själv bor en bit utanför staden på en liten gård med 14 hektar mark. Gården rymmer även ett häststall och ett garage där Conny mekar med sina bilar. Själv är Conny Halmstadbo sedan fyra års ålder, bortsett från åren då han utbildade sig till fastighetsmäklare i Malmö. Men efter examen var han snabbt tillbaka eftersom han trivs i Halmstad – med stadens storlek och för att här finns något för alla. Började jobba som fastighetsmäklare 2005 och sedan dess har bostadsmarknaden varit både upp och ner men nu ser han den närmaste framtiden an med stor tillförsikt.

Conny Thornberg

Fastighetsmäklare

Om Dennis Roth

Dennis Roth har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2008. Påbörjade utbildningen i Luleå men bytte till Malmö och tog sin examen där. Innan han kom till Fastighetsbyrån jobbade han på en mindre mäklarbyrå i Halmstad. Att kunna kombinera erfarenheterna från en liten byrå med alla produkter och tjänster hos Sveriges största mäklarbyrå ser Dennis som ett stort plus för egen del. Dennis bor i en villa på Rotorp, men växte upp i Söndrum och är fortfarande svag för ljumma sommarkvällar i Grötvik, gärna i sällskap med vänner och en picknickkorg. Han gillar engelsk fotboll i allmänhet och Arsenal i synnerhet. Bilar, fiske och alpin skidåkning är andra intressen som står högt i kurs hos Dennis.

Dennis Roth

Fastighetsmäklare

Om Erling Miles

Erling Miles har jobbat som mäklare sedan 2007, först i egen regi och sedan 2008 som anställd på Fastighetsbyrån. Att gå till en så etablerad byrå med ett genomtänkt koncept kändes som ett naturligt steg i den egna utvecklingen. Den utvecklingen har fortsatt och förutom att sälja villor, fritidshus och kommersiella fastigheter, fungerar Erling nu också som säljcoach för kontorets nio fastighetsmäklare. Han föddes på Island, flyttade till Sverige och Dalsland som åttaåring och kom sedan till Halmstad för att utbilda sig till fastighetsmäklare. Och här bor han nu med fru och barn i en villa på Norra Utmarken. Och han stormtrivs, både med familjelivet, den nya hemstaden och de dagliga utmaningarna på jobbet.

Erling Miles

Fastighetsmäklare Erling talar svenska, engelska, isländska

Om Evelina Johansson

Evelina är inriktad på att sälja bostadsrätter och trivs utmärkt med det. Det är oftast lite snabbare uppdrag och ett jämnt flöde, vilket passar henne bra. Kundkontakten är viktig och målet är att kunna bli rekommenderad vidare efter varje affär – och det har hunnit bli ganska många sedan hon började som fastighetsmäklare 2012. Evelina är uppvuxen i det skogrika Småland. Hon flyttade till kusten för att studera, blev fast och kan inte tänka sig att flytta härifrån. Hon gillar Halmstads storlek, utbud – och sommarliv. Evelina bor tillsammans med sambo och hund i ett radhus på Väster. Under lediga stunder varvar hon matlagning och trivsamt umgänge med golf eller avkoppling i tv-soffan.

Evelina Johansson

Fastighetsmäklare

Om Heléne Thornberg

Heléne Thornberg började i fastighetsbranschen 2009 och har arbetat som mäklare sedan 2011. I nuläget förmedlar hon mest villor, men har erfarenhet från olika slags fastighetsaffärer. Heléne är en engagerad mäklare som är bra på att skapa relationer. Hon gillar att träffa glada människor i arbetet och med sin känsla för rättvisa ser hon till så att alla parter är nöjda i varje affär. Heléne är Halmstadbo sedan barnsben och bor med man och dotter i en villa strax utanför staden. På fritiden umgås hon med familj och vänner. Och ny energi hämtar hon från musiken – tillsammans med sin man har Heléne ett band där hon både sjunger och spelar saxofon.

Om Lill Fornius

Lill Fornius har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2008 och har erfarenhet från både bostadsrätt- och fastighetsförsäljningar. I nuläget är Lill inriktad på att förmedla villor och fritidshus samt tomter. Hon är uppvuxen i Stockholms skärgård, men när hon 2011 träffade kärleken blev flytten till Halmstad självklar, och det har hon idag inte ångrat en sekund. Lill bor med sin man och deras två små döttrar i en villa i Fyllinge sedan några år tillbaka. I arbetet som fastighetsmäklare är hon lyhörd och engagerad och har största fokus på att både säljare och köpare ska känna sig trygga under hela försäljningsprocessen. Det bästa med att arbeta som fastighetsmäklare tycker Lill är kontakten med alla kunder och att få möjligheten att hjälpa till i en av deras största affärer i livet! När Lill är ledig vill hon tillbringa så mycket tid som möjligt med familjen. Några gånger per vecka ser hon till att varva ner och hitta ny energi, och detta gör hon på bästa sett med att hoppa upp på cykelsadeln och få några mil i benen eller genom att träna yoga. Välkommen att kontakta Lill om ni funderar på att byta boende eller om ni är nyfikna på vad Er fastighet är värd!

Lill Fornius

Fastighetsmäklare

Om Sofie Rane

Sofie Rane

Mäklarpraktikant

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

IVT

Intresseanmälan

användarvillkoren

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel- Försäkring”. Anticimex, som finns över hela Sverige, har i mer än 20 års tid utfört besiktningar och gör årligen över 20 000 överlåtelsebesiktningar. Anticimex erbjuder dessutom andra tjänster som tryggar boendet för både köpare och säljare, exempelvis energideklarationer, besiktningar och areamätningar av bostadslägenheter. Välkommen att läsa mer om Anticimex och de tjänster som erbjuds på www.anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Boxgard magasinering

Genom Boxgard kan du enkelt beställa uphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Med hjälp av ledande logistikpartners (DHL, Best transport och ASA) garanteras effektiv logistik och säker förvaring. Boxgard erbjuder: Gratis hemleverans av flyttkartonger till din dörr, bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål som levereras och förvaras vid närmaste logistikcentral. Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (199:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://boxgard.com/boxgard-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Boxgard så hjälper de dig till rätt lösning!

Boxgard AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl får du just nu 300 kronor rabatt på din första elräkning. Dessutom skänker GodEl 200 kronor till välgörenhet när du blir kund idag. ✓ Rörligt, billigt elavtal med prisgaranti. ✓ Ingen bindningstid eller uppsägningstid. ✓ Förnybar el märkt Bra Miljöval. ✓ GodEls vinst går till välgörenhet. ✓ Du byter enkelt till GodEl på 2 minuter. Läs mer om erbjudandet här: godel.se/fastighetsbyran

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

Bostäder vi sålt

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.