Sök bostad eller innehåll

Hallunda

Din mäklare i Hallunda

Mycket boende för pengarna! Då har du hittat rätt. Här i Hallunda, Norsborg, Slagsta, Fittja och Alby finns bra bostäder till attraktiva priser. Bostadsrättsföreningar med  god ekonomi. Hus i välplanerade områden där fjärrvärme ger låga driftskostnader.

Fastighetsbyrån i Hallunda är ledande förmedlare av bostäder på en stark lokal marknad. Det betyder att många är både köpare och säljare. Ansvarsfullt och stimulerande för oss, men också en källa till många goda och långvariga kundrelationer.

Du hittar oss i Hallunda Centrum, granne med Direkten. Vi är beredda att med alla våra resurser hjälpa dig i din bostadsaffär.

Välkommen att kontakta oss!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Hallunda

Om Heinar Valk

Trivs alldeles utmärkt i en organisation som hela tiden utvecklas i positiv riktning.

Heinar Valk

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Tony Jergos

Född i Kumla 1979 och uppvuxen i norra Botkyrka! Här har jag mitt hjärta, min familj och mina vänner. Fördelen med mitt jobb är att jag alltid får vara på hemmaplan där jag trivs som bäst. På så sätt levererar jag en perfekt tjänst, bl.a. tack vare alla mina år sedan ettårsåldern som medborgare i norra Botkyrka. Jag utbildade mig vid högskolan i Borås. Jag gillar utmaningar och trivs utmärkt med jobbet som fastighetsmäklare. Min strävan är att satsa helhjärtat i varje affär och att mina kunder ska vara mer än nöjda efter en genomförd affär. Jag är intresserad av matlagning och fotboll. Varmt välkommen att kontakta mig om du ska sälja din bostad eller har frågor som rör ditt boende! Om du dessutom har något trevligt och spännande matrecept - berätta gärna för mig!

Tony Jergos

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna Neuhaus

Anna Neuhaus

Mäklarassistent

Om Johannes Aydin

Johannes Aydin

Fastighetsmäklare

Om Stefan Aydin

Jag har haft turen att välja världens roligaste yrke! Jag är född och uppvuxen i norra Botkyrka. Fördelen med mitt jobb är att jag alltid får vara på hemmaplan där jag trivs som bäst. Att arbeta för Fastighetsbyrån var ett självklart val. Företaget står för trygghet, affärsmässighet och engagemang vilka är faktorer jag värdesatte högt när jag valde arbetsgivare. Det viktigaste i mitt arbete är att man har nöjda kunder och suget efter att göra affärer driver mig att jobba hårt! Att sedan arbeta med människor är något jag trivs med och har erfarenhet av. Min del i förmedlingsprocessen är att se till att både säljarens och köparens behov alltid tillfredsställs till 110 procent. Det är inte turen som avgör vad du får betalt för din bostad utan det är arbetet som ligger bakom, tveka inte att kontakta mig!

Stefan Aydin

Fastighetsmäklare

Om Emanuel Turgay

Vi vill presentera vår nya kollega Emanuel! Emanuel är född och uppvuxen i norra Botkyrka och har en mycket god lokalkännedom samt kundkrets! Emanuel valde oss på Fastighetsbyrån i Hallunda just för att jobba på hemmaplan! För Emanuel va det viktigt att välja en arbetsgivare han kan stå för, just på grund av dess kärnvärden. Affärsmässighet, lyhörd, öppen och Nytänkande!

Om Melki Jergos

Melki är vårt senaste tillskott och har ett förflutet inom fastighetsbranschen! Just nu arbetar Melki som assistent, men till våren 2017 ska Melki börja mäkla! Då han är uppvuxen i Slagsta så har han bra lokalkännedom i Norra Botkyrka. Melki arbetar mycket med statistik och analys och älskar utmaningar. Att Melki valde mäklaryrket var en självklarhet då han älskar att hjälpa människor!

Melki Jergos

Blivande Mäklare

Om Peter Jergos

Peter är kontorets lokala Fotograf! Som Fotograf ser Peter varje dag som en utmaning då han alltid strävar för att få ut det bästa fotomaterialet. Peter kommer gärna med bra synpunkter om enkla justeringar under fotograferingstillfället, flytta möbler, plocka bort, plocka fram, ”pynta” allt för att bostaden ska komma till sin rätt och på bästa sätt göra sig i bild! Peter framför sina synpunkter på ett ödmjukt sätt och visar genuint intresse för att försäljningen av bostaden ska bli så bra som möjligt! Räkna med en lyckad försäljning om Peter är din fotograf!

Peter Jergos

Fotograf / Kundvårdsansvarig

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.