Sök bostad eller innehåll

Hallunda

Din mäklare i Hallunda

Välkommen till Norra Botkyrka, här bor du i ett familjevänligt och tryggt område. Norra Botkyrka ligger verkligen bra till vad gäller närhet till både natur och mängder med arbetstillfällen. Detta gör att vi som bor här väljer att bo kvar väldigt länge, vi ser även en trend i att människor som flyttat härifrån tidigare nu flyttar tillbaka.

Läge

I Norra Botkyrka finns det gott om förskolor, grundskolor och även ett gymnasium.
Hallunda Centrum norra Botkyrkas största centrum, med ett brett butiksutbud som fyller de flesta behov, mataffär, apotek, vårdcentral, klädesbutiker, restauranger och goda kommunikationer.
Med bil tar du dig till Södertälje Centrum på endast tio minuter och från Hallunda Centrum till Stockholms innerstad tar det ca tjugo minuter.
Kungens Kurva, Skandinaviens största handelsplats med b.la IKEA och Heron City tar du dig till på ca åtta minuter med bil.

Inom en snar framtid kommer det omtalade projektet Förbifart Stockholm att färdigställas. Förbifart Stockholm kommer att korta resvägen avsevärt från Botkyrka som ligger söder om Stockholm till Norra sidan av Stockholm, b.la Arlanda flygplats och Stockholm Quality Outlet i Barkarby.

Norra Botkyrka har goda kommunikationer för dig som åker kommunalt, tunnelbana och buss tar dig till och från arbete och skola smidigt. Från Hallunda Centrum tar du dig till T-centralen på ca 30 minuter med tunnelbanan och till Södertälje tar det ca tjugo minuter med buss. Behöver du ta dig till Tumba Centrum tar det endast femton minuter med buss.

Med detta sagt vill vi belysa det centrala men samtidigt lugna och trygga läge vi har här i Norra Botkyrka. 

Mycket boende för pengarna

Här får du mycket bostad för pengarna och vi har en härlig blandning med något för alla. De köpbara bostäderna i Norra Botkyrka utgörs av bostadsrättslägenheter, radhus, kedjehus och villor i olika storlekar för olika behov.
Vi har allt från små lägenheter för förstagångsköpare eller pendlare och vi har även exklusiva villor för den stora familjen!

Framtidsplaner

Botkyrka kommun lägger ner stora resurser på en god och hållbar framtid för Norra Botkyrka och de kommande åren kommer vi att få att få en hel del nya bostäder, några projekt som det talas mycket om i media är Södra porten, Hallunda gård och Slagsta marina där det planeras för ny handelsplats samt nya bostäder.

När förbifart Stockholm är färdigställt kommer det att korta din resväg från Botkyrka till Norra sidan av Stockholm om du t.ex. behöver ta dig till Kista eller Arlanda.

 

Du hittar oss i Hallunda Centrum. Vi är beredda att med alla våra resurser hjälpa dig i din bostadsaffär.

 

Välkommen att kontakta oss!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Hallunda

Om Heinar Valk

Heinar har jobbat på Fastighetsbyrån sedan 1999 och har jobbat på samma område i snart 10 år! Heinar är en välkänd mäklare här i norra Botkyrka och har många återkommande kunder som han samlat på sig under åren!

Heinar Valk

Fastighetsmäklare / Franchisetagare Heinar talar svenska, engelska, estniska

Om Tony Jergos

Född i Kumla 1979 och uppvuxen i norra Botkyrka! Här har jag mitt hjärta, min familj och mina vänner. Fördelen med mitt jobb är att jag alltid får vara på hemmaplan där jag trivs som bäst. På så sätt levererar jag en perfekt tjänst, bl.a. tack vare alla mina år sedan ettårsåldern som medborgare i norra Botkyrka. Jag utbildade mig vid högskolan i Borås. Jag gillar utmaningar och trivs utmärkt med jobbet som fastighetsmäklare. Min strävan är att satsa helhjärtat i varje affär och att mina kunder ska vara mer än nöjda efter en genomförd affär. Jag är intresserad av matlagning och fotboll. Varmt välkommen att kontakta mig om du ska sälja din bostad eller har frågor som rör ditt boende! Om du dessutom har något trevligt och spännande matrecept - berätta gärna för mig!

Tony Jergos

Fastighetsmäklare / Franchisetagare Tony talar svenska, engelska, arabiska, syrianska, assyriska
Diplomerad nyproduktion

Om Aday Duru

Aday Duru är född och uppvuxen i norra Botkyrka. Han har bra lokalkännedom om området och ett brett nätverk som kommer att ge god effekt för din försäljning. Hans ambition inom mäkleriet är att ha en komplett och optimal kundlösning, då han ständigt kommer stå till förfogande. För Aday är Fastighetsbyrån i Hallunda ett självklart val, för han trivs att jobba på hemmaplan!

Aday Duru

Fastighetsmäklare
Diplomerad nyproduktion

Om Anna Neuhaus

Jag jobbar numera med administrativa arbetsuppgifter, men har också en bakgrund som fastighetsmäklare. Jag är intresserad av boendefrågor utifrån olika perspektiv och är själv ordförande i den bostadsrättsförening där jag bor. Jag trivs mycket bra i Hallunda, med fantastiska arbetskompisar och kommer dagligen i kontakt med trevliga kunder!

Anna Neuhaus

Mäklarassistent Anna talar svenska, engelska, estniska

Om Emanuel Turgay

Emanuel är född och uppvuxen i norra Botkyrka och har en mycket god lokalkännedom samt kundkrets! Emanuel valde oss på Fastighetsbyrån i Hallunda just för att jobba på hemmaplan! För Emanuel va det viktigt att välja en arbetsgivare han kan stå för, just på grund av dess kärnvärden. Affärsmässighet, lyhörd, öppen och Nytänkande!

Emanuel Turgay

Fastighetsmäklare Emanuel talar svenska, engelska, syrianska, assyriska
Diplomerad nyproduktion

Om Aram Soma

Aram har bott i norra Botkyrka i 25 år och känner till området mycket väl. Med arbetslivserfarenhet från bank- och finansbranschen samt flerårigt entreprenörskap besitter Aram stor kunskap och har ett brett kontaktnät som kan hjälpa dig med din bostadsaffär. Aram är väldigt kundfokuserad och ambitiös, han arbetar alltid hårt för att du ska lyckas med din bostadsaffär. Att både säljare och köpare blir nöjda med sin bostadsaffär är det bästa han vet! Välkommen att kontakta Aram så berättar han mer om hur ni tillsammans arbetar fram en unik lösning för dig, din situation och din bostadsaffär!

Aram Soma

Blivande mäklare Aram talar svenska, engelska, arabiska, syrianska, assyriska
Diplomerad nyproduktion

Om Melki Jergos

Melki är uppvuxen i Slagsta och har bra lokalkännedom i norra Botkyrka. Att Melki valde Hallunda var ett självklart val då han bor i området och vill vara tillgänglig för sina kunder. Melki jobbar mycket med statistik och analys och älskar utmaningar. Att Melki valde mäklaryrket var en självklarhet då han älskar att hjälpa människor!

Melki Jergos

Blivande Mäklare
Diplomerad nyproduktion

Om Peter Jergos

Peter är kontorets lokala Fotograf! Som Fotograf ser Peter varje dag som en utmaning då han alltid strävar för att få ut det bästa fotomaterialet. Peter kommer gärna med bra synpunkter om enkla justeringar under fotograferingstillfället, flytta möbler, plocka bort, plocka fram, ”pynta” allt för att bostaden ska komma till sin rätt och på bästa sätt göra sig i bild! Peter framför sina synpunkter på ett ödmjukt sätt och visar genuint intresse för att försäljningen av bostaden ska bli så bra som möjligt! Räkna med en lyckad försäljning om Peter är din fotograf!

Peter Jergos

Fotograf / Kundvårdsansvarig Peter talar svenska, engelska, arabiska
Diplomerad nyproduktion

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel-Försäkring”. Anticimex är marknadsledande inom ramen för överlåtelsebesiktningar och dolda fel-försäkringar och är en av få aktörer som tar ansvar i tre år för besiktningen. Dessutom erbjuder Anticimex en rad andra tjänster som kan vara lämpliga i samband med ett bostadsbyte, till exempel energideklarationer, areamätningar, fuktutredningar och radonmätningar. Välkommen att läsa mer på anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Ztorage magasinering

Behöver du magasinera saker i samband med din flytt? Då kan Ztorage hjälpa dig med förvaring och hämtservice. Via Ztorage kan du enkelt beställa upphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Ztorage erbjuder: - Gratis hemleverans av flyttkartonger - Bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål - Säker förvaring - Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (249:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://ztorage.se/ztorage-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Ztorage så hjälper de dig till rätt lösning!

Ztorage AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl går 500 kr till välgörenhet när du blir kund.  Rörligt elavtal med prisgaranti  Ingen uppsägningstid  100 % förnybar el märkt Bra Miljöval  GodEls vinst går till välgörenhet  Byt till GodEl på två minuter! https://godel.se/fastighetsbyran/

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

Swedbank och Sparbankerna

Erbjudande om 3 månaders fri hemförsäkring Skydda hemmet oavsett om du köper en bostadsrätt, villa eller fritidshus. Swedbank och Sparbankerna erbjuder dig hemförsäkring kostnadsfritt i 3 månader vid nytecknande av helårsavtal. Gäller dig som är eller blir bolånekund i Swedbank eller sparbank i samband med din bostadsaffär. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring AB Läs mer om erbjudandet här: https://www.fastighetsbyran.se/kopa-bostad/bolan/swedbank-forsakring/

Swedbank och Sparbankerna

Bostäder vi sålt

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.