Sök bostad eller innehåll

Hagfors

Din mäklare i Hagfors

I natursköna Klarälvdalen har vi verkat sedan 1988, främst i Hagfors med omnejd. År 2006 inledde vi vårt samarbete med Fastighetsbyrån och vi har vårt kontor beläget intill Swedbanks lokaler i Hagfors.

Hos oss på Fastighetsbyrån finner du en gedigen lokal förankring. Vi förmedlar villor, fritidshus, gårdar samt skogsfastigheter. Med ett nära banksamarbete samt vårt breda kontaktnät och mångåriga erfarenhet garanterar vi en trygg och omsorgsfullt skött fastighetsaffär.

Vi marknadsför våra uppdrag noggrant och genomtänkt i flera kanaler, med den senaste tekniken för att din bostad ska presenteras och nå ut på bästa sätt.

Välkommen!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Hagfors

Om Rebecca Mellquist

Rebecca är efter två års studier på Malmö Högskola nu färdigutbildad fastighetsmäklare. Rebecca är delägare och arbetar tillsammans med sin far, Hans Mellquist, på Fastighetsbyrån i Hagfors. Familjeföretaget har funnits sedan 1988 då Hans började som fastighetsmäklare. 2006 blev företaget en del av Fastighetsbyrån. Rebecca började i företaget 2004 och har sedan dess arbetat som mäklarassistent. Rebecca är född och uppvuxen i Hagfors, efter några års boende på andra platser i landet återvände hon hem till Hagfors för att börja arbeta på familjeföretaget. Fritiden ägnas mycket åt familj och vänner samt hennes hund Asta, en Staffordshire bullterrier på snart två år. Att jobba inom detta yrke ser Rebecca som ett privilegium, att få träffa så många olika människor och hjälpa dem att på bästa sätt genomföra en av de största affärerna i livet ger en stor glädje. Hon vill tillgodose sina kunders behov och ge dem trygghet i varje steg av processen. Ingen dag är den andra lik och det är en positiv utmaning!

Rebecca Mellquist

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Victoria Carlsson

Om Hans Mellquist

Hans Mellquist

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.