Sök bostad eller innehåll

Hägersten/Älvsjö

Din mäklare i Hägersten/Älvsjö

Storstockholms mest expansiva område i ständig förändring! Här växer spännande nya platser fram samtidigt som andra delar utökas och utvecklas.

Upplev en härlig blandning av natur, kultur och shopping i området som på senare tid fått flera nya pulserande "hot spots". Byggkranar arbetar med att uppföra nya bostäder som spännande blandas med ett stort antal funkishus och vackra sekelskiftesbyggnader.

Utöver arkitekturblandningen finns här även en stor och unik mix av människor som aktivt valt att bosätta sig här. Denna positiva utveckling har präglat området under flera år.

Det är inte alls långt till Stockholms stadskärna men här har vi det mesta på skalan från småstads- till stadskaraktär. "Staden flyttar ut" eller med våra ord "staden flyttar in i vårt område".

Närheten till vattnet gör att listan över vikar, sjöar, klippbad, båthamnar och grönområden är lång. Här finns vackra promenadstråk hela vägen från Gröndal ner till Skärholmen. Njut av en promenad längs med Mälarens vatten och känn dig varmt välkommen till vårt vackra område.
Vi ses!

Vi finns på följande adresser:

Elsa Brändströms gata 219,  129 52 Hägersten
Svandammsplan 8, 126 37 Hägersten 

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Hägersten/Älvsjö

Om Daniel Yilmaz

Daniel Yilmaz

Personal- och affärsstödsansvarig / Nyproduktion Daniel talar svenska, engelska, syrianska, assyriska

Om Gabriel Yilmaz

Gabriel har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2004 och är en av Sveriges mest meriterade mäklare. Hans roll som delägare i företaget är att leda och utveckla kontoret. Han ser det som ett självklart val att arbeta för Fastighetsbyrån och dess värden affärsmässighet, trygghet och engagemang. Det är viktigt för Gabriel eftersom han vill arbeta för ett företag som han tycker om och kan stå för.

Gabriel Yilmaz

Mäklare/ Franchisetagare/ Nyproduktion

Om Adam Hammoud

Att hjälpa människor med en av de största affärerna de gör i sitt liv och att de i slutändan blir nöjda är något som driver mig framåt i mitt arbete. Jag är en initiativrik, kreativ och målinriktad människa och bemöter alltid utmaningar positivt. Jag är uppvuxen i Söderort vilket har gett mig en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Som mäklare har jag en passion för affärer och nöjer mig aldrig förrän kunderna är nöjda.

Adam Hammoud

Fastighetsmäklare Adam talar svenska, engelska, arabiska

Om Astrid Skogh

Astrid Skogh

Fastighetsmäklare Astrid talar svenska, engelska

Om Christofer Svensson

Att jobba som fastighetsmäklare är verkligen en utmaning. En riktigt rolig sådan. Ingen dag är den andra lik så det gäller att hela tiden vara på tårna. Jag känner verkligen att jag har valt rätt yrke! Kontakta mig gärna om ni vill ha er bostad värderad eller går i säljtankar.

Om Eddie Can

Att vara fastighetsmäklare är inte bara ett yrkesval för mig utan mer en livsstil. Då jag själv bor i Fruängen gör att jag har en mycket god lokalkännedom och kan bostadsmarknaden. Jag brinner för att hjälpa människor till att kanske göra den största och bästa affären i sitt liv. Mitt mål är att alltid leverera det lilla extra och att överträffa kundens förväntningar. Tillsammans med mitt engagemang, min höga ambition och kvalitet i det jag levererar, borgar för mina nöjda kunder. Ser fram emot att hjälpa dig i din bostadsaffär!

Eddie Can

Fastighetsmäklare Eddie talar svenska, engelska, spanska, kurdiska, turkiska

Om Enkidu Afram

Enkidu är mycket driven och står för hög tillgänglighet samt helhjärtat engagemang. En lyckad försäljning för Enkidu är när han överträffat kundernas förväntningar och är det han alltid strävar efter. Att jobba för Fastighetsbyrån var ett självklart val då dess värden affärsmässighet, trygghet och engagemang är något Enkidu jobbar efter!

Enkidu Afram

Fastighetsmäklare

Om Freddy Malki

Freddy Malki är mäklaren som tar på sig varje uppdrag som om det vore hans egna bostad som skulle säljas. Med denna inställning gör han allt och lite till för att göra sina kunder nöjda. Enligt Freddy är det viktigaste som mäklare att vara driven, engagerad och lyhörd – samt att jobba hårt och aldrig ge upp. Han har varit på kontoret i flera år och fokuserar helt på bostadsrätter. Han tycker att det är en fin stämning i området där han säljer och det är inte sällan som kunder flyttar inom själva området. Freddy valde att bli mäklare eftersom han såg en chans att kombinera ett socialt jobb med mycket kontakt med andra människor med sitt stora intresse för fastigheter och affärer. Han tycker att mäklaryrket är mer som en livsstil – och det bästa han vet är att avsluta en affär med nöjda kunder. När Freddy får en stund över gillar han att träna, men allra helst umgås han med sin familj.

Freddy Malki

Fastighetsmäklare

Om Hanna Ringström

Hanna Ringström

Fastighetsmäklare Hanna talar svenska, engelska

Om Jennifer Ekberg

Om John Borja

Som person gillar jag fart, fläkt och raka rör, därför var det en självklarhet att välja Fastighetsbyrån som arbetsgivare! Det roligaste med mitt jobb är att få göra affärer, träffa nya spännande människor och att få hjälpa till att hitta deras drömboende. Jag älskar att mäkla och gör alltid det lilla extra för att alla omkring mig inklusive mig själv ska bli nöjda. Jag ser fram emot att få hjälpa till med era kommande bostadsaffärer. Bästa hälsningar John Borja.

John Borja

Fastighetsmäklare

Om Karin Linnerborg

Om Kim Ekholm

Kim lever för att överträffa förväntningar och sätter ett värde i att göra det lilla extra. Han skolade om sig till mäklare efter att ha arbetat med försäljning och service i nästan tio år och förmedlar ditt hem som att det vore hans eget. Detta betyder för dig att du får en mäklare som är otroligt kundfokuserad, tar din bostadsaffär på allvar, ger allt i varje moment och lämnar ingenting åt slumpen. Kim håller köpare och säljare trygga och informerade under hela processen och är alltid tillgänglig och noggrann med återkoppling. Kims kunder och omgivning uppskattar hans personliga engagemang, positiva energi och förmåga att se möjligheter framför problem. Kontakta honom om du funderar på att byta bostad, han ser fram emot att vara en del av den kanske största affären du gör i livet!

Kim Ekholm

Fastighetsmäklare

Om Linus Håkansson

Linus Håkansson

Fastighetsmäklare

Om Pontus Tovesson

Pontus Tovesson

Fastighetsmäklare Pontus talar svenska, engelska

Om Rasmus Vedin

Rasmus är mycket driven och står för hög tillgänglighet samt helhjärtat engagemang. En lyckad försäljning för Rasmus är när han överträffat kundernas förväntningar och är det han alltid strävar efter. Att jobba för Fastighetsbyrån var ett självklart val då dess värden affärsmässighet, trygghet och engagemang är något Rasmus jobbar efter!

Rasmus Vedin

Fastighetsmäklare

Om Rezy Saba

Rezy Saba

Fastighetsmäklare

Om Victor Wiklund

Victor Wiklund

Fastighetsmäklare

Om Emir Jusuframic

Emir Jusuframic

Blivande Mäklare

Om Emma Solhovd

Om Jennie Svensson

Jennies roll på kontoret är många, en av dem är affärs- och säljstöd i våra nyproduktionsprojekt. Hon har även tidigare arbetat med nybyggnationer, men då inom hälsosektorn. Hon är grafisk formgivare i grund och botten och har ett gott öga för design. Hon har flera års erfarenhet inom försäljning och av att arbeta på Fastighetsbyrån. Hennes bästa kvalitéer är att hon är företagsam, har stort kundfokus och alltid levererar hög service som väldigt ofta överträffar kundens förväntningar.

Jennie Svensson

Mäklarassistent / Säljstöd nyproduktion Jennie talar svenska, engelska

Om Sabina Hellberg

Om Sofie Thunberg

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

Vibrations of matter AB

Passa på att installera och integrera modern hemelektronik i din nya bostad. Vibrations of matter hjälper dig med projektering och installation av allt inom ljus, ljud och bild. De kan även hjälpa dig att gömma kablar och högtalare i väggarna eller installera ett smart ljusstyrnings-system innan du flyttar in. Vibrations of matter har lång erfarenhet av individanpassade lösningar och sätter din upplevelse i fokus. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: 1 timmes kostnadsfri konsultation i hemmet.

Vibrations of matter AB

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Flyttfirma Blå Expressen

Blå Expressen är en väletablerad flyttfirma med verksamhet i hela Stockholm. De är medlemmar i branschorganisationen Sveriges Åkeriföretag, vilket innebär att godset transporteras säkert och tryggt och är försäkrat enligt branschens avtal. Fastighetsbyråns kunder erbjuds gratis lån av flyttkartonger i samband med flytt, samt 10 % rabatt på flyttkostnaden.

Flyttfirma Blå Expressen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel-Försäkring”. Anticimex är marknadsledande inom ramen för överlåtelsebesiktningar och dolda fel-försäkringar och är en av få aktörer som tar ansvar i tre år för besiktningen. Dessutom erbjuder Anticimex en rad andra tjänster som kan vara lämpliga i samband med ett bostadsbyte, till exempel energideklarationer, areamätningar, fuktutredningar och radonmätningar. Välkommen att läsa mer på anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Ztorage magasinering

Behöver du magasinera saker i samband med din flytt? Då kan Ztorage hjälpa dig med förvaring och hämtservice. Via Ztorage kan du enkelt beställa upphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Ztorage erbjuder: - Gratis hemleverans av flyttkartonger - Bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål - Säker förvaring - Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (249:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://ztorage.se/ztorage-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Ztorage så hjälper de dig till rätt lösning!

Ztorage AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl går 500 kr till välgörenhet när du blir kund.  Rörligt elavtal med prisgaranti  Ingen uppsägningstid  100 % förnybar el märkt Bra Miljöval  GodEls vinst går till välgörenhet  Byt till GodEl på två minuter! https://godel.se/fastighetsbyran/

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

Swedbank och Sparbankerna

Erbjudande om 3 månaders fri hemförsäkring Skydda hemmet oavsett om du köper en bostadsrätt, villa eller fritidshus. Swedbank och Sparbankerna erbjuder dig hemförsäkring kostnadsfritt i 3 månader vid nytecknande av helårsavtal. Gäller dig som är eller blir bolånekund i Swedbank eller sparbank i samband med din bostadsaffär. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring AB Läs mer om erbjudandet här: https://www.fastighetsbyran.se/kopa-bostad/bolan/swedbank-forsakring/

Swedbank och Sparbankerna

Bostäder vi sålt

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.