Sök bostad eller innehåll

Habo

Din mäklare i Habo

Mitt i centrum välkomnar vi er till vårt kontor i Habo. 2006 bestämde Fastighetsbyrån sig att bli en del av denna storsatsande kommun. Sedan dess har vi växt oss starka i Habo och vår verksamhet innefattar idag även Mullsjö.

Välkomna in till vårt kontor där våra välrenommerade och kunniga mäklare möter Er för att tillsammans ta första steget in i en lyckad bostadsaffär. Vi sätter stort värde på personligt engagemang i de affärer vi förmedlar och vill att Ni som kund ska känna Er väl omhändertagen. I och med att Habo växer ökar också behovet på bostäder och vi tycker det är fantastiskt roligt att vara med i utvecklingen av denna blomstrande marknad.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Habo

Om Bo Gustafsohn

Bo är en av fyra delägare tillika kontorschef på Jönköpingskontoret och har arbetat som mäklare sedan 39 år tillbaka. Bosse är sannolikt en av de mäklarna i Jönköping som har längst erfarenhet av fastighetsaffärer och känner marknaden i området mer än väl. Som mäklare är Bosse lugn och metodisk och han brinner för att hitta lösningar för både köpare och säljare. Att arbeta i Jönköping med omnejd är en ständigt pågående resa, menar Bosse som säger att det har skett en fantastisk utveckling i Jönköping som växt från att vara småstad till storstad. När han inte säljer villor och gårdar ser Bo till att ruljangsen på kontoret hans far en gång i tiden startade, flyter på.

Bo Gustafsohn

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Evelyn Daniel

Evelyn tog steget in i Fastighetsbyrån 2011 och efter en kandidatexamen i fastighetsvetenskap började hon direkt arbeta som mäklare på Jönköpingskontoret. Idag förmedlar hon fastigheter i Habo och Mullsjö och trivs mycket bra i sin roll som frammarscherande mäklare. Hon tycker mycket om det familjära och trevliga i området hon arbetar i och säger samtidigt att både Habo och Mullsjö har mycket att erbjuda till många. Det är lätt att trivas i Evelyns sällskap och tillsammans med hennes stora hjärta samt driv och målmedvetenhet gör hon allt för att leverera en trygg och bra affär åt sina kunder. Det stora intresset för hus och byggnader gör sig ständigt påmint i Evelyns vardag som mäklare.

Evelyn Daniel

Fastighetsmäklare

Om Hans Hasselqvist

Hans har mer än 15 års erfarenhet av mäklaryrket och ser det som en stor fördel att förmedla villor och fritidshus i Habo och Mullsjö, områden som Hans under årens lopp har lärt känna väl. Hans började sin mäklarkarriär på Fastighetsbyrån år 2000 och säger att det är mycket roligt att arbeta i en så välskött och expansiv kommun som Habo. Som mäklare är Hans lugn och metodisk och tycker det är stimulerande att vara länken mellan köpare och säljare och på så sätt skapa en trygghet för sina kunder. Det är en viss känsla att få möjligheten att hjälpa till i det som för många är den viktigaste affären i livet, menar Hans.

Hans Hasselqvist

Fastighetsmäklare

Om Mattias Nilsson

Mattias Nilsson

Fastighetsmäklare

Om Anna Kaso

Annah anslöt sig till Fastighetsbyrån 2013 och arbetar på Habokontoret. Annahs huvudsakliga arbetsuppgifter är av administrativ karaktär och hon ser till att agera bollplank till mäklarna i deras dagliga arbete. Hennes pigga och glada personlighet smittar gärna av sig och med hennes naturliga fallenhet för kontorsarbete gör att hon passar mer än väl in i gänget på Habo-kontoret. Med det företagsklimat som råder i Habo ser Annah det som inspirerande att arbeta i denna nytänkande kommun under stark utveckling. Hon är själv uppvuxen i Bankeryd vilket gör att omnejden är mer än bekant.

Om Michaela Granberg

Michaela har 15 års erfarenhet av mäklarbranschen och känner företagets alla vinklar och vrår väl, en stor fördel i hennes arbete som mäklarassistent. En av Michaelas styrkor är hennes metodiska och noggranna sätt att arbeta och till hennes huvuduppgifter hör handläggning kring mäklarnas affärsavslut. Michaela har även ansvaret för kontorets marknadsföring och hennes vilja att hjälpa människor kommer väl till pass i hennes yrke. Att arbeta i Jönköping ser Michaela som en förmån och menar att staden är lagom stor och det är lätt att trivas här.

Om Robert Larsson

De senaste 4 åren har Robert varit Fastighetsbyråns trogne fotograf. En kreatör med proffsig approach och ett ständigt leende på läpparna ser han till att ta högklassiga bilder av alla bostäder kontoret förmedlar. Roberts styrka som fotograf är hans förmåga att lyssna på kunden och leverera det kunden vill ha. För honom är det mycket viktigt att man som säljare känner sig nöjd med bildpresentationen av bostaden. Robert som själv bor centralt i Jönköping gillar närheten till allt och att staden hela tiden expanderar inte bara bostadsmässigt utan också i mat- och kulturväg.

Om Åsa Andreasson

Inredaren Åsa Andreasson har 18 års erfarenhet inom branschen och driver företaget Kreativa Kvadrat. Åsa samarbetar med oss här på Fastighetsbyrån och arbetar med konsultation och rådgivning samt homestyling inför försäljning av bostäder. En helt ny bostad öppnar möjligheter för dig att skapa det boende som du alltid drömt om och här hjälper dig kreatören Åsa att nå dit! För henne är det viktigt att alltid utgå från kundens behov och önskemål för att skapa ett funktionellt, hemtrevligt och inspirerande boende att längta hem till!

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.