Sök bostad eller innehåll

Grums

Din mäklare i Grums

Bor du i Grums nu och funderar på att förändra ditt boende? Eller funderar du på att flytta hit? Då har du säkert ett antal frågor som du söker svar på och vi hjälper dig gärna. Vi strävar alltid efter att vara det självklara valet för dig som vill byta bostad!

Vi på Fastighetsbyrån garanterar din trygghet genom vår kunskap, mångåriga erfarenhet och vårt banknära samarbete. Personligt engagemang och affärsmässighet är våra kännetecken – varje affär är unik och ska vara trygg och framgångsrik för såväl köpare som säljare. Därför utgår vi alltid från säljarens villkor och marknadens förutsättningar.

Vi kan bistå dig med alla delar av din bostadsaffär, oavsett om du är ute efter att köpa eller sälja. Kontakta oss gärna om du har frågor och funderingar kring ditt boende.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Grums

Om Maria Larsson

Jag valde mäklaryrket för att jag har ett stort intresse för att sälja och jag vill gärna hjälpa både köpare och säljare att hitta rätt i köp- och säljfasen. Nu har jag snart jobbat i branschen i 25 år och kan stolt säga att jag är mycket glad över att fortfarande känna passion inför yrket. Det bästa med jobbet är faktiskt alla trevliga människor man träffar och som fastighetsmäklare måste jag vara lyhörd och lyssna på båda parternas vilja och önskemål . Det viktigaste för mig är att alla ska kännas sig trygga och att jag tar tillvara varje persons behov och önskemål. Jag är alltid engagerad, noggrann och vill gärna utföra allt arbete med ett stort engagemang och ge alla den bästa tänkbara servicen. Om Ni funderar på att förändra ert boende eller bara undrar över hur det ser ut på bostadsmarknaden just nu är ni välkomna att kontakta mig.

Maria Larsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Irene Thidé

Irene Thidé

Fastighetsmäklare

Om Ulf Larsson

Ulf Larsson

Mäklarassistent

Om Andrea Pettersson

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.