Sök bostad eller innehåll

Gotland

Din mäklare på Gotland

Fastighetsbyrån är en av Gotlands mest anlitade fastighetsmäklare. Vår lokala närhet och kunskap i kombination med bankens specialister på placeringar och juridik gör att många på Gotland väljer att låta sin husaffär bli en bankaffär.

Vi förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus, jordbruksfastigheter och hyresfastigheter. För oss är varje affär unik och vi värdesätter att kontakterna blir direkta och personliga. Vi arbetar aktivt med att ständigt ligga i framkant och erbjuda den bästa mäklartjänsten.

Vår erfarenhet, personliga engagemang, regelbunden annonsering i såväl lokal-som rikspress och aktiv marknadsföring på internet resulterar i bästa möjliga förutsättning för att våra säljare och köpare inte bara gör sin livs största affär utan också sin bästa affär!

Tveka inte att ta kontakt med oss om du har frågor eller funderingar.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Ett nytt finansiellt centrum skapas!

I början av 2017 flyttar Swedbank, Fastighetsbyrån och Juristbyrån ihop. Verksamheterna samlas för att möta kundernas behov av att få hjälp med helheten. Flytten går till Söderväg 3, precis utanför söderport. 

Läs hela pressmeddelandet >>

Signalottan – informationsmöte 7 november kl 17:30

Informationsmöte 7 November kl 17:30 hos Fastighetsbyrån Söderväg 1E, Visby. 
Anmäl er till peter.tumegard@fastighetsbyran.se

Gotländsk kvalité och design i modern, småskalig gårdsmiljö. Naturskönt område med promenadavstånd till Visby innerstad.

28 st unika bostadsrätter som kommer uppföras. Bostädernas planlösning och storlek varierar mellan 40-97 kvm och fördelas mellan 2-5 rum och kök.. Beräknad inflyttning kvartal 4 – 2019 Läs mer om projektet här.

OBS! Inredning enligt bilderna kan komma att ändras.

Med Säljcoachen får du mindre stress och strul, mer koll och kul!

Vår digitala tjänst, Säljcoachen, samlar allt kring din bostadsaffär på ett och samma ställe. Du får en klar bild över vad som händer i alla steg och vad du ska göra. Säljcoachen håller reda på vilka uppgifter du ska skicka in till mäklaren, ger dig goda råd och tipsar om hur du gör försäljningen extra lyckad. Läs mer om Säljcoachen här!

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar på Gotland

Om Jenny Holgersson

Fastighetsmäklare – ett yrkesval Jenny Holgersson verkligen brinner för! Hennes drivkraft är att varje affär alltid skall avslutas med nöjda parter. Målsättningen är att du som kund, efter avslutad affär, vill rekommendera Jenny till dina vänner. Jenny förmedlar bostadsrätter, villor och fritidshus i Visby, Vibble, Västerhejde, Tofta och på mellersta och norra Gotland. Hon har bred lokalkännedom så fråga gärna henne var den bästa stranden finns, vilken förskola som är omtyckt, var ridskolan ligger eller var den bästa svampskogen finns. -Min lediga tid tillbringar jag med min familj, i naturen med våra hundar eller på hästryggen, berättar Jenny. Sommartid åker hon gärna till sitt smultronställe på norra Gotland som ligger i Rute.

Jenny Holgersson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare Jenny talar svenska, engelska

Om Mats Hedqvist

Jag drivs av att kombinera affärsmässighet med att hjälpa kunden att hitta rätt, säger Mats Hedqvist som har arbetat som fastighetsmäklare sedan 1997. På kontoret brukar vi skoja om att den som löser flest problem för sina kunder, den säljer flest hus. Mats är en problemlösare och löser mångas problem. Strax utanför Visby ligger en gammal, vacker kalkstensgård. Här bor Mats med sin familj och föder upp hästar. Som hobby-jordbrukare ligger förstås skog och jord nära hjärtat, och Mats är en av öns få certifierade lantbruksmäklare. Med många års erfarenhet av den gotländska fastighetsmarknaden är Mats också framgångsrik i att hitta nya ägare till både villor och fritidshus över hela ön.

Mats Hedqvist

Kontorschef / Franchisetagare Mats talar svenska, engelska

Om Peter Tumegård

Peter Tumegård har ett engagemang och en byggteknisk kunskap utöver det vanliga! I mer än tio år har han varit verksam inom fastighets- och byggbranschen på Gotland, innan han tog steget och utbildade sig till fastighetsmäklare. Fråga gärna Peter hur du ökar värdet på din bostad med små och enkla åtgärder. -Jag gillar att träffa olika människor och hjälpa dem med den kanske största affären i livet, säger Peter. Ingen dag är den andra lik och det gör jobbet varierande och spännande, fortsätter han. Peter är själv från Sudret och har specialiserat sig på att sälja fastigheter på södra Gotland och i Visby. Fastighetsbyråns ledord affärsmässighet, engagemang och kunskap är kärnvärden som Peter lever upp till. Och det kan hans många kunder också intyga. Så varför inte ringa den som säljer mest?

Peter Tumegård

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Thomas Sandelius

Jag är en glad och utåtriktad person som arbetar som mäklare här på Gotland. Jag tycker om ett högt tempo med många nöjda och glada kunder. Mitt största intresse är fotografering både privat och i arbetet som mäklare.

Thomas Sandelius

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Camilla Christiansson

Om Fredrik Dahm

Fredrik är född och uppvuxen på Gotland och känner till denna vackra ö väl. Att hjälpa kunder med sin bostadsaffär genom hög service och personlig kontakt är något som Fredrik alltid eftersträvar. Även Fastighetsbyråns kärnvärden affärsmässighet, engagemang och kunskap är något som Fredrik alltid arbetar efter. -För mig är det viktigt att kunden känner sig trygg och har ett förtroende för mig, berättar Fredrik. En av Fredriks favoritplatser på ön är Gnisvärds fiskeläge där han även gifte sig i det vackra strandkapellet.

Fredrik Dahm

Fastighetsmäklare Fredrik talar svenska, engelska

Om Gustav Larsson

Fastighetsbyrån var ett självklart val för Gustav då företaget är den ledande aktören i Sverige och för att företagets värderingar; affärsmässighet, trygghet och förtroende stämmer väl in på hans sätt att arbeta. Bostadsaffären är en stor och viktig affär för oss alla och Gustav värdesätter varje kundkontakt så att ni ska känna er trygga och säkra från första kontakt till kontrakt. Som fastighetsmäklare strävar han alltid efter högsta kundnöjdhet och personliga rekommendationer genom att alltid försöka överträffa kundernas förväntningar. Tveka inte att kontakta Gustav för att ta hand om just din bostadsaffär!

Gustav Larsson

Fastighetsmäklare

Om Harun Mustafa

Harun är uppvuxen i Visby och kan sin stad mycket väl. Han ser det som ett privilegium att genom hög service, noggrannhet och personlig kontakt få hjälpa nöjda kunder med en av livets största affärer. Harun är en driven, lösningsorienterad och affärsmässig mäklare som i alla lägen strävar efter högsta kundnöjdhet. Ett gott rykte och rekommendationer är bästa betyget för Harun!

Harun Mustafa

Fastighetsmäklare

Om Johan Gudinge

Att erhålla ett stort antal kundkontakter och försöka att på bästa sätt länka dessa samman är ett mycket trevligt men också krävande arbete då det hela tiden förändras och förutsättningar och förväntningar är väldigt skiftande från "affär till affär".

Johan Gudinge

Fastighetsmäklare

Om Lina Sällström

Lina Sällström

Säljstöd / Fastighetsmäklare

Om Linn Granström

Om Tobias Wessman

Tobias är uppväxt på Gotland och har en bred lokalkännedom över ön. Med långvarig idrottsbakgrund vet han vad som krävs för att uppnå sina mål. Ett personligt bemötande, starkt engagemang och trygghet är ledorden genom hela bostadsaffären. Som fastighetsmäklare strävar han alltid efter högsta kundnöjdhet och personliga rekommendationer. Favoritplatsen på ön är Herta fiskeläge på sydöstra sidan!

Tobias Wessman

Fastighetsmäklare

Om Emelie Jacobsson

Jag ser det som en stor ära att få vara en del av den affären som för de flesta är den största i deras liv. I mitt yrke som säljstöd är jag mäklarnas högra hand och med mitt strukturerade sätt att arbeta på ger jag dom de bästa förutsättningarna för att få nöjda kunder. Viktigt för mig är att mina mäklares kunder skall känna sig trygga och nöjda över att vi tillsammans genomfört en smidig och lyckad affär. En nöjd kund resulterar i en nöjd mäklare :)

Emelie Jacobsson

Säljledare / Föräldraledig Emelie talar svenska, engelska

Om Nicoline Bergman

Nicoline Bergman

Säljledare Nicoline talar svenska, engelska

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel-Försäkring”. Anticimex är marknadsledande inom ramen för överlåtelsebesiktningar och dolda fel-försäkringar och är en av få aktörer som tar ansvar i tre år för besiktningen. Dessutom erbjuder Anticimex en rad andra tjänster som kan vara lämpliga i samband med ett bostadsbyte, till exempel energideklarationer, areamätningar, fuktutredningar och radonmätningar. Välkommen att läsa mer på anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Ztorage magasinering

Behöver du magasinera saker i samband med din flytt? Då kan Ztorage hjälpa dig med förvaring och hämtservice. Via Ztorage kan du enkelt beställa upphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Ztorage erbjuder: - Gratis hemleverans av flyttkartonger - Bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål - Säker förvaring - Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (249:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://ztorage.se/ztorage-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Ztorage så hjälper de dig till rätt lösning!

Ztorage AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl går 500 kr till välgörenhet när du blir kund.  Rörligt elavtal med prisgaranti  Ingen uppsägningstid  100 % förnybar el märkt Bra Miljöval  GodEls vinst går till välgörenhet  Byt till GodEl på två minuter! https://godel.se/fastighetsbyran/

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

Swedbank och Sparbankerna

Erbjudande om 3 månaders fri hemförsäkring Skydda hemmet oavsett om du köper en bostadsrätt, villa eller fritidshus. Swedbank och Sparbankerna erbjuder dig hemförsäkring kostnadsfritt i 3 månader vid nytecknande av helårsavtal. Gäller dig som är eller blir bolånekund i Swedbank eller sparbank i samband med din bostadsaffär. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring AB Läs mer om erbjudandet här: https://www.fastighetsbyran.se/kopa-bostad/bolan/swedbank-forsakring/

Swedbank och Sparbankerna

Bostäder vi sålt

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.