Sök bostad eller innehåll

Götene

Din mäklare i Götene

Med det blommande berget Kinnekulle och fem mils makalös kust längs Vänern bjuder Götene på några av de vackraste platserna mellan Vänern och Vättern. Här lever vi med naturtillgångar som få vågar drömma om och goda kommunikationer till arbete och utbildning.

Mitt i centralorten Götene, alldeles intill Sparbanken, ligger Fastighetsbyrån.
Ända sedan starten har verksamheten varit marknadsledande i området. Två mäklare med lång erfarenhet och stor känsla för bygden ger dig bästa tänkbara hjälp när du ska sälja eller köpa bostad här.

Du som funderar på att sälja din bostad, kontakta oss!
Vi kommer gärna hem till er och värderar bostaden gratis inför en eventuell försäljning. I servicen ingår även en kalkyl som visar vad en försäljning innebär för dig med tanke på skatt, lån med mera.
När du väl bestämt dig marknadsför vi din bostad i flera kanaler för att nå rätt köpare.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Götene

Om Harald Haglund

Harald Haglund

Fastighetsmäklare / Tjänstledig

Om Lars Johansson

Jag trivs mycket bra som fastighetsmäklare. Det är ett fritt och omväxlande yrke och man får mycket kundkontakter i tex vår husaffär och på visningar. Det som sätter extra krydda på yrket tycker jag är den förmedlande rollen som en mäklare har, att företräda både säljare och köpare. Jag gillar utvecklingen av hur bostäder marknadsförs på internet. Att kunna ge en så rättvisande och bra bild och så mycket information som möjligt till kunden via dator, sms m.m är ett mål som jag eftersträvar. F.n. jobbar jag mest med att leda och driva kontor i sex kommuner i Västra Skaraborg.

Lars Johansson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Emelie Ekholm

Emelie Ekholm

Mäklarassistent

Om Gustav Fällström

Uppvuxen utanför Lundsbrunn på en gård med en därav vidsträckt lokalkännedom. Har en lärarutbildning i grunden som kommer att bidra på flera sätt till fastighetsmäklaryrket. Det roligaste blir att få följa samtliga parter under förmedlingsprocessen, hur en bra affär ska se ut. Vi syns!

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.