Sök bostad eller innehåll

Väster

Din mäklare i Göteborg Väster

Fastighetsbyrån Västra Göteborg startade 1971 med kontor på Frölunda Torg. Sedan dess har tusentals bostäder förmedlats. Vi är den ledande mäklaren i området och arbetar i hela västra Göteborg, från Majorna, Långedrag i norr till Billdal, Särö i söder samt i södra skärgården.

Alla på kontoret arbetar inom sitt expertområde för att kunna ge dig bästa möjliga service. Vi erbjuder en komplett och professionell mäklartjänst med kostnadsfri värdering och boenderådgivning. Genom vårt nära samarbete med Swedbank erbjuder vi lån- och räntekalkylering samt förmånlig finansiering. Banken står till säljarens och köparens förfogande.

Vår goda lokalkännedom, starka lokala nätverk och exklusiva marknadsledande position ger oss unika möjligheter och förutsättningar att stödja dig i din bostadsaffär. Vi är nöjda med att vår satsning på engagemang, tillgänglighet och professionell affärsmässighet har lyckats så väl.

Välkommen!

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Göteborg Väster

Om Linus Stafner

Efter närmare tio år som mäklare med huvudfokus mot villamarknaden känner jag mig trygg i mitt arbetssätt för hur man får ur den fulla potentialen i varje affär. Som engagerad mäklare måste man vara flexibel men alltid noggrann för att säkerställa att affären blir riktigt lyckad, samt att det blir en positiv upplevelse för både säljare och köpare. Att jobba inom marknadens största aktören Fastighetsbyrån är även det en fördel då det ger mig möjligheten att jobba inom marknadens största kontaktnät, något jag vet hjälper mig och mina kunder varje dag.

Linus Stafner

Fastighetsmäklare / Franchisetagare Linus talar svenska, engelska

Om Magnus Svärdegård

Det är mötet med kunden som triggar och omsorgen om kunden som är det viktiga. Vi vill genom goda kunskaper och engagemang skapa ett så välmående företag att våra kunder ser det som ett givet alternativ att kontakta oss när de ska förändra sitt boende. Därmed inte sagt att dem i alla lägen kommer att anlita oss. Men vi ska finnas i folks medvetenhet och kommer aldrig att sätta kronan framför kundens upplevelse av processen.

Magnus Svärdegård

Fastighetsmäklare / Franchisetagare / Nyproduktion

Om Sebastian Stafnergård

Jag är glad över mitt arbete och ser fram emot jobbet varje dag! Jag brinner för en bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta mig!

Sebastian Stafnergård

Kontorschef / Franchisetagare / Nyproduktion Sebastian talar svenska, engelska

Om Christer Svärdegård

Det känns spännande för mig att ta helhetsansvaret och att lotsa kunden genom hela sälj- eller köpprocessen. Att sälja sin bostad är en stor och ofta mycket känslig process, därför är det viktigt att säljaren känner sig trygg i relationen till mäklaren. Arbetet som mäklare tilltalar mig eftersom det är socialt, samtidigt som jag får möjlighet att hjälpa kunder med teoretiska delar och att skapa bankkontakter.

Christer Svärdegård

Fastighetsmäklare / Franchisetagare / Nyproduktion

Om Anders Mattsson

Det känns spännande för mig att ha helhetsansvaret och att lotsa kunderna genom hela sälj- eller köpprocessen. Att sälja eller köpa sin bostad är en stor process, därför är det viktigt att kunderna känner sig trygga med mäklaren. Att arbeta efter våra kärnvärden Engagerad, Trovärdig och Affärsmässig, tycker jag är stimulerande. Jag har familj, fru och tre döttrar och hunden Salsa. Mina intressen är i skärgården och tar mig gärna en tur på havet. På vintern blir det skidor på längden. Utbildade mig till mäklare 1993, och köpte Henry Hanssons fastighetsbyrå -99. När jag fick förmånen att förvärva Fastighetsbyrån tvekade jag inte. Nu arbetar jag på Fastighetsbyrån i västra Göteborg där vi är marknadsledande.

Anders Mattsson

Fastighetsmäklare

Om Anders Carlsson

Att kunna erbjuda både säljare och köpare råd, engagemang och service under hela processen är något som tilltalar mig. Varje affär är dessutom unik och jag får emellanåt vara både fotograf, målare, präst och ekonom mm vilket ställer höga krav på mig i alla sociala kontakter.

Anders Carlsson

Fastighetsmäklare Anders talar svenska, engelska

Om Andreas Hansson

Eftersom en bostadsaffär är den största affär många av oss gör, så krävs ett stort engagemang och omsorg från mäklarens sida för att affären ska bli riktigt lyckad. Du ska känna att jag arbetar för just din försäljning och att min kompetens och affärsmässighet gör dig trygg genom hela processen. Mitt fokus är självklart att du ska vara riktigt nöjd och samtidigt få riktigt bra betalt. Min vilja kommer tillsammans med den bästa mäklartjänsten på marknaden att kunna erbjuda dig de bästa förutsättningarna för din livs affär!

Andreas Hansson

Fastighetsmäklare Andreas talar svenska, engelska

Om Erika Holmén

Erika Holmén

Fastighetsmäklare Erika talar svenska, engelska

Om Eva Berg Dalengård

Jobbar som administratör tillsammans med ett gott gäng. Min uppgiftär att jobba med bostadsrättsmäklarna i västra o centrala Göteborg. Jobbet är omväxlande ,knyta "ihop säcken" med köpare,säljare ,föreningar o banker.

Om Eva-Lena Lindström

Eva-Lena Lindström har arbetat med försäljning och högklassig service i hela sitt liv. Eva-Lena har ett brinnande intresse för både fastigheter och inredning samt en god känsla för färg och form. Det bästa med att vara mäklare är enligt Eva-Lena att få genomföra en bostadsaffär på ett professionellt och tryggt sätt, som gör både säljare och köpare nöjda. Den viktigaste egenskapen som mäklare är att få kunden att känna förtroende och hennes mål är att bygga livslånga relationer. Eva-Lena känner en ödmjuk respekt när hon kommer in i kundernas hem – bostäder är mycket förknippat med känslor och varje bostad har en intressant historia. Hon har en gedigen allmänbildning och en mycket hög social kompetens. Eva-Lena lägger stor vikt vid att alltid vara väl påläst innan hon träffar sina kunder. Hon brinner för det personliga mötet och att få träffa alla möjliga kategorier av människor. Eva-Lena har bott i Västra Göteborg i över 30 år, vilket bidrar till en gedigen och mer än väl godkänd lokalkännedom samt ett stort socialt nätverk i området där hon arbetar. Eva-Lena lever efter mottot: “Livet öppnar många dörrar men du måste gå in själv”.

Eva-Lena Lindström

Fastighetsmäklare Eva-Lena talar svenska, engelska, norska, danska

Om Karolina Bartholdsson

Jag har arbetat som mäklarassistent på Fastighetsbyrån sedan våren 2006 efter att ha läst Mäklarsamfundets mäklarassistentutbildning. Jobbet som assistent kräver att man är strukturerad och klarar av att ha många bollar i luften samtidigt. Något som passar mig perfekt! Ett varierande arbete där dagen går ut på att underlätta för mäklarna och serva kunderna innan och efter genomförd affär. Att kunderna är nöjda med mig, mäklaren och byrån är A och O.

Om Lennart Berndtsson

Att sälja sin bostad är en stor och för många en svår process. Med lång erfarenhet som mäklare vet jag att jag kan ge den kunsakap, service och trygghet som kunderna behöver. Att arbeta som mäklare innebär att den ena dagen inte är den andra lik. Detta är en del av tjusningen med arbetet.

Lennart Berndtsson

Fastighetsmäklare / Nyproduktion

Om Lovisa Möller

Med personligt engagemang och öga för detaljer, eftersträvas alltid att överträffa så väl mina egna, som kundernas förväntningar. Målsättning och fokus är att alla inblandade i en affär är nöjda och känner sig trygga. Eftersom jag både är uppväxt och bor i området har jag byggt upp ett stort kontaktnät samt god lokalkännedom och tipsar gärna om guldkornen längs Göteborgs västkust. Väljer du att kontakta mig kan du räkna med ett högt driv, ett stort och personligt engagemang och en positiv mäklare som älskar sitt jobb!

Lovisa Möller

Fastighetsmäklare

Om Malin Ångman

Malin Ångman arbetar som mäklarassistent på Fastighetsbyrån Väster. Hon är utbildad via Mäklarsamfundet och har arbetat som mäklarassistent under flera år. Malin hjälper mäklarna från start till slut – alltid strukturerat och noggrant. Bland annat bokar hon fotograferingar, gör broschyrer och har kundkontakt. Hon tycker att det är otroligt kul att få lära känna så många människor inför deras stora affär. Malin tycker att det bästa med jobbet är själva kundkontakten, att ge ett bra bemötande och att få hjälpa till så mycket hon bara kan. Malins inställning till jobbet är enkel men viktig: att alltid vara positiv och glad.

Malin Ångman

Mäklarassistent / Föräldraledig Malin talar svenska, engelska

Om Malin Solvang Forsberg

Ledordet för mig är att vara mot mina kunder så som jag själv hade velat att en mäklare hade agerat i min affär. God service, återkoppling, engagemang och kunskap är viktiga ingredienser i en bra bostadsaffär. Jag har en civilekonomexamen i grunden och många års erfarenhet av marknadsföring, reklam och inköp innan jag blev mäklare. Att lotsa köpare och säljare mot en god och affär är ett väldigt roligt jobb. Att sedan få rekommendationer och återkommande kunder är mitt mål. Med Fastighetsbyrån har jag Sveriges största mäklarföretag i ryggen som erbjuder en effektiv marknadsföring samt många fina kringtjänster som ger en stor kundnytta för såväl säljare och köpare.

Om Niklas Johansson

Att få träffa mycket människor vilket ger en stor social kontakt passar mig utmärkt. Det är trevligt att hjälpa säljare och köpare till ett lyckat bostadsbyte.

Om Nina Jönsson

Nina Jönsson

Mäklarassistent Nina talar svenska, engelska

Om Tobias Andersson

Kontakta mig gärna om ni har några frågor kring ert boende, köpa eller sälja. Jag är född och uppvuxen i Skåne och sedan en lång tid tillbaka bor jag i centrala Göteborg där jag stortrivs tillsammans med min Erica och vår dotter Thea. Efter en kandidatexamen i Ekonomi vid Lunds Universitet och vidare studier till Fastighetsmäklare vid Gävle Högskola hittade jag rätt när valet blev Fastighetsbyrån. Som fastighetsmäklare har jag förmånen att få träffa människor med olika bakgrund, behov och önskemål. Genom mitt driv, nyfikenhet och mitt personliga engagemang är målet att ständigt överträffa kundens förväntningar och uppfylla deras behov. Behärskar Engelska och Spanska.

Tobias Andersson

Fastighetsmäklare Tobias talar svenska, engelska, spanska

Om Zanna Forsius

Att få hjälpa både säljare och köpare när de ska byta boende är för mig ett privilegium. Som mäklare möter man många olika människor vilket gör arbetet mycket omväxlande och givande.Vänner och familj betyder mycket för mig och jag träffar dem så ofta jag kan. Jag försöker också att hinna med en sväng till stallet eftersom hästar är mitt stora fritidsintresse.Efter att ha genomgått en treårig fastighetsmäklarutbildning på Högskolan Väst i Trollhättan känndes det mycket bra att få börja jobba på Fastighetsbyrån i Göteborg Väster 2007.

Zanna Forsius

Fastighetsmäklare Zanna talar svenska, engelska

Om Camilla Kullbo

Camilla Kullbo

Ekonomi Camilla talar svenska, engelska

Om Ejmen Japar

Ejmen Japar

Mäklarpraktikant

Om Nazanin Erfani

Nazanin Erfani

Mäklarpraktikant Nazanin talar svenska, engelska, persiska

Om Rebecca Tolie Elf

Rebecca Tolie Elf

Kundvård Rebecca talar svenska, engelska, norska

Om Rickard Thyrén

Rickard Thyrén

Försäljningschef Nyproduktion

Om Victor Borslöv Reichmann

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel-Försäkring”. Anticimex är marknadsledande inom ramen för överlåtelsebesiktningar och dolda fel-försäkringar och är en av få aktörer som tar ansvar i tre år för besiktningen. Dessutom erbjuder Anticimex en rad andra tjänster som kan vara lämpliga i samband med ett bostadsbyte, till exempel energideklarationer, areamätningar, fuktutredningar och radonmätningar. Välkommen att läsa mer på anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Ztorage magasinering

Behöver du magasinera saker i samband med din flytt? Då kan Ztorage hjälpa dig med förvaring och hämtservice. Via Ztorage kan du enkelt beställa upphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Ztorage erbjuder: - Gratis hemleverans av flyttkartonger - Bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål - Säker förvaring - Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (249:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://ztorage.se/ztorage-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Ztorage så hjälper de dig till rätt lösning!

Ztorage AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl går 500 kr till välgörenhet när du blir kund.  Rörligt elavtal med prisgaranti  Ingen uppsägningstid  100 % förnybar el märkt Bra Miljöval  GodEls vinst går till välgörenhet  Byt till GodEl på två minuter! https://godel.se/fastighetsbyran/

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

Swedbank och Sparbankerna

Erbjudande om 3 månaders fri hemförsäkring Skydda hemmet oavsett om du köper en bostadsrätt, villa eller fritidshus. Swedbank och Sparbankerna erbjuder dig hemförsäkring kostnadsfritt i 3 månader vid nytecknande av helårsavtal. Gäller dig som är eller blir bolånekund i Swedbank eller sparbank i samband med din bostadsaffär. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring AB Läs mer om erbjudandet här: https://www.fastighetsbyran.se/kopa-bostad/bolan/swedbank-forsakring/

Swedbank och Sparbankerna

Bostäder vi sålt

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.