Sök bostad eller innehåll

Väster

Din mäklare i Göteborg - Väster

Fastighetsbyrån Västra Göteborg startade 1971 med kontor på Frölunda Torg. Sedan dess har tusentals bostäder förmedlats. Vi är den ledande mäklaren i området och arbetar i hela västra Göteborg, från Majorna, Långedrag i norr till Billdal, Särö i söder samt i södra skärgården.

Alla på kontoret arbetar inom sitt expertområde för att kunna ge dig bästa möjliga service. Vi erbjuder en komplett och professionell mäklartjänst med kostnadsfri värdering och boenderådgivning. Genom vårt nära samarbete med Swedbank erbjuder vi lån- och räntekalkylering samt förmånlig finansiering. Banken står till säljarens och köparens förfogande.

Vår goda lokalkännedom, starka lokala nätverk och exklusiva marknadsledande position ger oss unika möjligheter och förutsättningar att stödja dig i din bostadsaffär. Vi är nöjda med att vår satsning på engagemang, tillgänglighet och professionell affärsmässighet har lyckats så väl.

Välkommen!

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Göteborg - Väster

Om Linus Stafner

Efter närmare tio år som mäklare med huvudfokus mot villamarknaden känner jag mig trygg i mitt arbetssätt för hur man får ur den fulla potentialen i varje affär. Som engagerad mäklare måste man vara flexibel men alltid noggrann för att säkerställa att affären blir riktigt lyckad, samt att det blir en positiv upplevelse för både säljare och köpare. Att jobba inom marknadens största aktören Fastighetsbyrån är även det en fördel då det ger mig möjligheten att jobba inom marknadens största kontaktnät, något jag vet hjälper mig och mina kunder varje dag.

Linus Stafner

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Magnus Svärdegård

Det är mötet med kunden som triggar och omsorgen om kunden som är det viktiga. Vi vill genom goda kunskaper och engagemang skapa ett så välmående företag att våra kunder ser det som ett givet alternativ att kontakta oss när de ska förändra sitt boende. Därmed inte sagt att dem i alla lägen kommer att anlita oss. Men vi ska finnas i folks medvetenhet och kommer aldrig att sätta kronan framför kundens upplevelse av processen.

Magnus Svärdegård

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Sebastian Stafnergård

Jag är glad över mitt arbete och ser fram emot jobbet varje dag! Jag brinner för en bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta mig!

Sebastian Stafnergård

Kontorschef/Franchisetagare

Om Christer Svärdegård

Det känns spännande för mig att ta helhetsansvaret och att lotsa kunden genom hela sälj- eller köpprocessen. Att sälja sin bostad är en stor och ofta mycket känslig process, därför är det viktigt att säljaren känner sig trygg i relationen till mäklaren. Arbetet som mäklare tilltalar mig eftersom det är socialt, samtidigt som jag får möjlighet att hjälpa kunder med teoretiska delar och att skapa bankkontakter.

Christer Svärdegård

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anders Carlsson

Att kunna erbjuda både säljare och köpare råd, engagemang och service under hela processen är något som tilltalar mig. Varje affär är dessutom unik och jag får emellanåt vara både fotograf, målare, präst och ekonom mm vilket ställer höga krav på mig i alla sociala kontakter.

Om Anders Mattsson

Det känns spännande för mig att ha helhetsansvaret och att lotsa kunderna genom hela sälj- eller köpprocessen. Att sälja eller köpa sin bostad är en stor process, därför är det viktigt att kunderna känner sig trygga med mäklaren. Att arbeta efter våra kärnvärden Engagerad, Trovärdig och Affärsmässig, tycker jag är stimulerande. Jag har familj, fru och tre döttrar och hunden Salsa. Mina intressen är i skärgården och tar mig gärna en tur på havet. På vintern blir det skidor på längden. Utbildade mig till mäklare 1993, och köpte Henry Hanssons fastighetsbyrå -99. När jag fick förmånen att förvärva Fastighetsbyrån tvekade jag inte. Nu arbetar jag på Fastighetsbyrån i västra Göteborg där vi är marknadsledande.

Anders Mattsson

Fastighetsmäklare

Om Eva Berg Dalengård

Jobbar som administratör tillsammans med ett gott gäng. Min uppgiftär att jobba med bostadsrättsmäklarna i västra o centrala Göteborg. Jobbet är omväxlande ,knyta "ihop säcken" med köpare,säljare ,föreningar o banker.

Om Eva-Lena Lindström

Eva-Lena Lindström har arbetat med försäljning och högklassig service i hela sitt liv. Eva-Lena har ett brinnande intresse för både fastigheter och inredning samt en god känsla för färg och form. Det bästa med att vara mäklare är enligt Eva-Lena att få genomföra en bostadsaffär på ett professionellt och tryggt sätt, som gör både säljare och köpare nöjda. Den viktigaste egenskapen som mäklare är att få kunden att känna förtroende och hennes mål är att bygga livslånga relationer. Eva-Lena känner en ödmjuk respekt när hon kommer in i kundernas hem – bostäder är mycket förknippat med känslor och varje bostad har en intressant historia. Hon har en gedigen allmänbildning och en mycket hög social kompetens. Eva-Lena lägger stor vikt vid att alltid vara väl påläst innan hon träffar sina kunder. Hon brinner för det personliga mötet och att få träffa alla möjliga kategorier av människor. Eva-Lena har bott i Västra Göteborg i över 30 år, vilket bidrar till en gedigen och mer än väl godkänd lokalkännedom samt ett stort socialt nätverk i området där hon arbetar. Eva-Lena lever efter mottot: “Livet öppnar många dörrar men du måste gå in själv”.

Om Lennart Berndtsson

Att sälja sin bostad är en stor och för många en svår process. Med lång erfarenhet som mäklare vet jag att jag kan ge den kunsakap, service och trygghet som kunderna behöver. Att arbeta som mäklare innebär att den ena dagen inte är den andra lik. Detta är en del av tjusningen med arbetet.

Om Lovisa Möller

Med personligt engagemang och öga för detaljer, eftersträvas alltid att överträffa så väl mina egna, som kundernas förväntningar. Målsättning och fokus är att alla inblandade i en affär är nöjda och känner sig trygga. Eftersom jag både är uppväxt och bor i området har jag byggt upp ett stort kontaktnät samt god lokalkännedom och tipsar gärna om guldkornen längs Göteborgs västkust. Väljer du att kontakta mig kan du räkna med ett högt driv, ett stort och personligt engagemang och en positiv mäklare som älskar sitt jobb!

Lovisa Möller

Fastighetsmäklare

Om Malin Eriksson

Malin Eriksson

Mäklarassistent

Om Malin Solvang Forsberg

Ledordet för mig är att vara mot mina kunder så som jag själv hade velat att en mäklare hade agerat i min affär. God service, återkoppling, engagemang och kunskap är viktiga ingredienser i en bra bostadsaffär. Jag har en civilekonomexamen i grunden och många års erfarenhet av marknadsföring, reklam och inköp innan jag blev mäklare. Att lotsa köpare och säljare mot en god och affär är ett väldigt roligt jobb. Att sedan få rekommendationer och återkommande kunder är mitt mål. Med Fastighetsbyrån har jag Sveriges största mäklarföretag i ryggen som erbjuder en effektiv marknadsföring samt många fina kringtjänster som ger en stor kundnytta för såväl säljare och köpare.

Om Niklas Johansson

Att få träffa mycket människor vilket ger en stor social kontakt passar mig utmärkt. Det är trevligt att hjälpa säljare och köpare till ett lyckat bostadsbyte.

Niklas Johansson

Fastighetsmäklare

Om Nina Jönsson

Nina Jönsson

Mäklarassistent

Om Simon Hammarstedt

Med Fastighetsbyrån har jag Sveriges största mäklarföretag i ryggen som erbjuder marknadsföring i oslagbar kvantitet. Detta gör att jag kan lägga stor del av min tid på mina kunder. Jag försöker hela tiden vara mot mina kunder som jag själv hade velat att en mäklare var mot mig. För mig handlar det mycket om att hitta en bra balans mellan personlig kontakt och ett tydligt driv att uppnå ett resultat som helst överträffar kundens förväntningar.

Om Tobias Andersson

Kontakta mig gärna om ni har några frågor kring ert boende, köpa eller sälja. Jag är född och uppvuxen i Skåne och sedan en lång tid tillbaka bor jag i centrala Göteborg där jag stortrivs tillsammans med min Erica och vår dotter Thea. Efter en kandidatexamen i Ekonomi vid Lunds Universitet och vidare studier till Fastighetsmäklare vid Gävle Högskola hittade jag rätt när valet blev Fastighetsbyrån. Som fastighetsmäklare har jag förmånen att få träffa människor med olika bakgrund, behov och önskemål. Genom mitt driv, nyfikenhet och mitt personliga engagemang är målet att ständigt överträffa kundens förväntningar och uppfylla deras behov. Behärskar Engelska och Spanska.

Tobias Andersson

Fastighetsmäklare

Om Zanna Forsius

Att få hjälpa både säljare och köpare när de ska byta boende är för mig ett privilegium. Som mäklare möter man många olika människor vilket gör arbetet mycket omväxlande och givande.Vänner och familj betyder mycket för mig och jag träffar dem så ofta jag kan. Jag försöker också att hinna med en sväng till stallet eftersom hästar är mitt stora fritidsintresse.Efter att ha genomgått en treårig fastighetsmäklarutbildning på Högskolan Väst i Trollhättan känndes det mycket bra att få börja jobba på Fastighetsbyrån i Göteborg Väster 2007.

Zanna Forsius

Fastighetsmäklare

Om Andreas Hansson

Andreas Hansson

Blivande Mäklare

Om Camilla Kullbo

Om Erika Holmén

Erika Holmén

Blivande Mäklare

Om Jennie Svensson

Jennie Svensson

Affärsutvecklare Nyproduktion

Om Rebecca Tolie Elf

Om Rickard Thyrén

Rickard Thyrén

Försäljningschef Nyproduktion

Om Victor Borslöv Reichmann

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.