Sök bostad eller innehåll

Västra Centrum/Linné

Din mäklare i Göteborg Västra Centrum/Linné

Välkommen till Västra centrum och Linné! Vi är verksamma i Haga, Linnéstaden, Masthugget, Majorna, Kungsladugård, Sandarna och Klippan, stadsdelar fulla av historisk charm, avkopplande grönska och pulserande stadsliv.  

Fastighetsbyrån har funnits länge i området och är en av de ledande mäklarna här. Vi har alla förutsättningar att hjälpa dig till en bra och trygg bostadsaffär – bland annat genom vårt nära samarbete med Swedbank för smidiga lånelöften och fördelaktiga bolån.

Vi som jobbar på kontoret kan stadsdelarna på våra fem fingrar. För dig som kund innebär det full koll på marknaden och hur prisbilden ser ut. Vi bjuder även gärna på personliga tips om vad som är på gång i respektive område. En kunskap och erfarenhet som har gett oss många nöjda och återkommande kunder.

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar! 

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Göteborg Västra Centrum/Linné

Om Magnus Svärdegård

Det är mötet med kunden som triggar och omsorgen om kunden som är det viktiga. Vi vill genom goda kunskaper och engagemang skapa ett så välmående företag att våra kunder ser det som ett givet alternativ att kontakta oss när de ska förändra sitt boende. Därmed inte sagt att dem i alla lägen kommer att anlita oss. Men vi ska finnas i folks medvetenhet och kommer aldrig att sätta kronan framför kundens upplevelse av processen.

Magnus Svärdegård

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Sebastian Arnell

Sebastian Arnell har förmedlat bostäder i de centrala delarna av Göteborg sedan examen i Borås 2008. Han har varit verksam på Fastighetsbyrån hela tiden. ”Jag brinner fortfarande för yrket och strävar hela tiden efter att överträffa kundens förväntningar”.

Sebastian Arnell

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Torbjörn Eriksson

Mitt fokus är alltid Fastighetsbyråns kärnvärden vilka är trygghet, engagemang och affärsmässighet. Detta skall upplevas genom hela försäljningsprocessen oavsett om du är säljare eller köpare. Detta tillsammans med min målmedvetenhet och positiva inställning skapar de bästa förutsättningarna för att vi skall nå vårt mål tillsammans. Kontorets mål är att varje kund ska vilja rekommendera oss vidare till nära och kära, men givetvis även återkomma själva. Är du intresserad av att veta hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär som säljare eller köpare? Ta då ett steg i rätt riktning och kontakta oss.

Torbjörn Eriksson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Christina Molnar

Om Helena Drevik Wall

Efter många år inom restaurangbranschen tog jag steget in i ytterligare ett servicyrke! Likheten är många i dessa båda branscher. Jag tycker om att hitta det lilla extra för varje kund som får de att känna sig nöjda och harmoniska i sin försäljning eller i sitt köp av nytt boende. Att skaffa ett nytt hem eller att sälja ett, kan ibland skapa kaos. Där finns vår roll som assistenter! Vi tar hand om det som kunderna inte skall behöva tänka på, påminner de om vad de måste göra, vi fixar och håller i trådarna helt enkelt. Det är det jag gillar, att vara miss Fixit! På min lediga tid är det bara familj och vänner som gäller! Ett besök på ett av Göteborgs många caféer, strosa runt i city eller en skön dag vid havet, Göteborg erbjuder det mesta! Att klura ut något gott att äta och sedan laga en god middag, det är avkoppling för mig. Gärna med ett gott glas vin till. Livskvalité!

Om Malin Solvang Forsberg

Ledordet för mig är att vara mot mina kunder så som jag själv hade velat att en mäklare hade agerat i min affär. God service, återkoppling, engagemang och kunskap är viktiga ingredienser i en bra bostadsaffär. Jag har en civilekonomexamen i grunden och många års erfarenhet av marknadsföring, reklam och inköp innan jag blev mäklare. Att lotsa köpare och säljare mot en god och affär är ett väldigt roligt jobb. Att sedan få rekommendationer och återkommande kunder är mitt mål. Med Fastighetsbyrån har jag Sveriges största mäklarföretag i ryggen som erbjuder en effektiv marknadsföring samt många fina kringtjänster som ger en stor kundnytta för såväl säljare och köpare.

Om Sam Emami

Sam drivs av rekord och ser varje enskild affär, oberoende av pris och storlek, som sitt viktigaste uppdrag. Genom lång erfarenhet av försäljning och kundbemötande har Sam egenskaperna att åstadkomma det som efterfrågas och överträffa kundernas förväntningar. Har ni frågor eller funderingar angående försäljning eller köp av bostad så tveka inte att ta kontakt!

Sam Emami

Fastighetsmäklare

Om Andréas Jeppsson

Om Camilla Kullbo

Om Jennie Svensson

Jennie Svensson

Affärsutvecklare Nyproduktion

Om Rickard Thyrén

Rickard Thyrén

Försäljningschef Nyproduktion

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.