Sök bostad eller innehåll

Torslanda/Öckerö

Din mäklare i Göteborg - Torslanda/ Öckerö

Alldeles vid kanten av västerhavet ligger stadsdelen Torslanda, cirka 15 minuter från centrala Göteborg. Ett perfekt boende för barnfamiljer med närhet till bad- och båtliv, bra barnomsorg och all tänkbar service.

Tar man färjan från Lilla Varholmen kommer man ut till Öckerö kommun, vars 10 öar ligger likt ett pärlband mellan Vinga, Göteborg och Marstrand. I området finns norra Europas största småbåtshamn Björlanda Kile med cirka 2 400 båtplatser och i Säve finns Sveriges längsta anlagda ridväg.

Vi öppnade vårt kontor i Amhult 2005 och har suttit vägg i vägg med Swedbank i kulturhuset Vingen sedan dess. Vi är idag fyra villamäklare, en bostadsrättsmäklare och två assistenter där den mest erfarna mäklaren har varit i branschen i 30 år. Flera av oss bor inom området och är uppväxta på Öckerö, vilket gör att vi har mycket god lokalkännedom.

Varje år omsätts cirka 600 "egna hem" i vårt område och av dessa förmedlar Fastighetsbyrån 25 procent, vilket gör oss till den största aktören på marknaden. Som marknadsledare har vi bra koll på marknaden och kan hjälpa dig hitta rätt i såväl bostadsköp som försäljning. Personligt engagemang och affärsmässighet är våra kännetecken – varje affär är unik och ska vara trygg och framgångsrik för både köpare och säljare. Därför utgår vi alltid från säljarens villkor och marknadens förutsättningar.

Kontakta oss redan idag för att boka ett möte!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Göteborg - Torslanda/ Öckerö

Om Regina Laurenius

Om Andreas Paulsson

Andreas Paulsson har arbetat som mäklare sedan 2005 och två år senare började han på Fastighetsbyrån i Torslanda. Sedan 2011 är Andreas delägare i kontoret där han har fokus på ledarskap och choaching. Han bor själv i området sedan ett flertal år och det som lockade honom att flytta dit var ett havsnära boende på lagom avstånd från city. Trygg och bra stadsdel där allt finns i form av butiker, skola, idrott och hav, samtidigt som det är goda pendlingsmöjligheter till centrala Göteborg.

Andreas Paulsson

Franchisetagare / Nyproduktionsansvarig Andreas talar svenska, engelska

Om Jörgen Laurenius

Trivs mycket bra med mitt arbete med tanke på att det täcker så många olika verksamheter. Juridik,ekonomi,byggnadsteknik,marknadsföring m.m. Vi är ju alla olika individer vilket gör att förmågan att göra en affär ständigt ställs på prov. Störst tillfredsställelse i arbetet får jag när både säljare och köpare är nöjda med sin bostadsaffär.

Jörgen Laurenius

Fastighetsmäklare / Franchisetagare Jörgen talar svenska, engelska

Om Helena Lundquist

Helena har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2004 då hon började som administratör på centrala Hisingen. Lite drygt två år senare fortsatte hon till Torslanda där hon varit assistent åt mäklarna allt sedan dess. Hon har gått en assistentutbildning via mäklarsamfundet samt påbörjat en homestylingkurs 2014. Hon trivs med att arbeta i ett så varierande område där Säve präglas av en lantlig charm, Björlanda har Nordens största småbåtshamn och i Hästevik är det fortfarande öppna ängar. De dagar hon är ute på öarna försöker hon alltid klämma in en lunch i mysiga Hönö Klåva. Efter 10 år i branschen tycker hon fortfarande att det är lika roligt att gå till jobbet! De bidragande orsakerna är härliga kollegor, alla fina hus och lägenheter man får privilegiet att uppleva, men först och främst är det alla underbara kunder Helena fått nöjet att lära känna under åren.

Helena Lundquist

Mäklarassistent Helena talar svenska, engelska

Om Isabelle Guldner

Isabelle Guldner har jobbat som bostadsrättsmäklare sedan 2011. Hon studerade den tre åriga fastighetsmäklarutbildningen i Trollhättan. Hon är nu specialiserad på bostadsrätter i Torslanda och på Öckerööarna. Hon trivs otroligt bra att jobba här då hon tycker att det är fantastiska områden med dess närhet till havet. Hon vill själv flytta till området då det är dags för villa. Det viktigaste för Isabelle vid en bostadsförsäljning är kundkontakten och att det blir en lyckad affär för alla parter. Det roligaste med jobbet är då båda parter är 100 % nöjda. Det är även hennes främsta mål.

Isabelle Guldner

Fastighetsmäklare

Om Julia Eriksson

Julia arbetar som mäklare i Torslanda och på Öckerööarna. Hon har en kandidatexamen i nationalekonomi med fastighetsinriktning. Att sälja sin bostad är en av livets största affärer och det är otroligt viktigt att känna sig trygg under hela processen. Julias främsta mål är att både köpare och säljare ska kunna slappna av längs vägen med vetskapen att affären är i trygga händer.

Julia Eriksson

Fastighetsmäklare

Om Maria Lundgren Höij

Maria har varit i mäklarbranschen sedan 2008 och är inriktad på villor, radhus, fritidshus och tomter. Det är mötet med människor, utmaningarna och hennes intresse för hus som driver henne i yrket som fastighetsmäklare. Hon anser att varje affär är unik, därför är hon noga med att vara anpassningsbar och setill att både säljare och köpare blir nöjda i deras livs största affär. Maria är själv villaägare i Torslanda och känner väl till gatorna och de fina naturområdena som finns.

Om Annika Finnson

Annika Finnson

Bolånerådgivare Swedbank

Om Jennie Svensson

Jennie Svensson

Nyproduktion / Föräldraledig

Om Rickard Thyrén

Rickard Thyrén

Försäljningschef Nyproduktion

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

IVT

Intresseanmälan

användarvillkoren

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel- Försäkring”. Anticimex, som finns över hela Sverige, har i mer än 20 års tid utfört besiktningar och gör årligen över 20 000 överlåtelsebesiktningar. Anticimex erbjuder dessutom andra tjänster som tryggar boendet för både köpare och säljare, exempelvis energideklarationer, besiktningar och areamätningar av bostadslägenheter. Välkommen att läsa mer om Anticimex och de tjänster som erbjuds på www.anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Boxgard magasinering

Genom Boxgard kan du enkelt beställa uphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Med hjälp av ledande logistikpartners (DHL, Best transport och ASA) garanteras effektiv logistik och säker förvaring. Boxgard erbjuder: Gratis hemleverans av flyttkartonger till din dörr, bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål som levereras och förvaras vid närmaste logistikcentral. Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (199:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://boxgard.com/boxgard-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Boxgard så hjälper de dig till rätt lösning!

Boxgard AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl får du just nu 300 kronor rabatt på din första elräkning. Dessutom skänker GodEl 200 kronor till välgörenhet när du blir kund idag. ✓ Rörligt, billigt elavtal med prisgaranti. ✓ Ingen bindningstid eller uppsägningstid. ✓ Förnybar el märkt Bra Miljöval. ✓ GodEls vinst går till välgörenhet. ✓ Du byter enkelt till GodEl på 2 minuter. Läs mer om erbjudandet här: godel.se/fastighetsbyran

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

Bostäder vi sålt

Visa fler

Såld nyproduktion

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.