Sök bostad eller innehåll

Torslanda/Öckerö

Din mäklare i Göteborg - Torslanda/ Öckerö

Alldeles vid kanten av västerhavet ligger stadsdelen Torslanda, cirka 15 minuter från centrala Göteborg. Ett perfekt boende för barnfamiljer med närhet till bad- och båtliv, bra barnomsorg och all tänkbar service.

Tar man färjan från Lilla Varholmen kommer man ut till Öckerö kommun, vars 10 öar ligger likt ett pärlband mellan Vinga, Göteborg och Marstrand. I området finns norra Europas största småbåtshamn Björlanda Kile med cirka 2 400 båtplatser och i Säve finns Sveriges längsta anlagda ridväg.

Vi öppnade vårt kontor i Amhult 2005 och har suttit vägg i vägg med Swedbank i kulturhuset Vingen sedan dess. Vi är idag fyra villamäklare, en bostadsrättsmäklare och två assistenter där den mest erfarna mäklaren har varit i branschen i 30 år. Flera av oss bor inom området och är uppväxta på Öckerö, vilket gör att vi har mycket god lokalkännedom.

Varje år omsätts cirka 600 "egna hem" i vårt område och av dessa förmedlar Fastighetsbyrån 25 procent, vilket gör oss till den största aktören på marknaden. Som marknadsledare har vi bra koll på marknaden och kan hjälpa dig hitta rätt i såväl bostadsköp som försäljning. Personligt engagemang och affärsmässighet är våra kännetecken – varje affär är unik och ska vara trygg och framgångsrik för både köpare och säljare. Därför utgår vi alltid från säljarens villkor och marknadens förutsättningar.

Kontakta oss redan idag för att boka ett möte!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Göteborg - Torslanda/ Öckerö

Om Regina Laurenius

Om Andreas Paulsson

Andreas Paulsson har arbetat som mäklare sedan 2005 och två år senare började han på Fastighetsbyrån i Torslanda. Sedan 2011 är Andreas delägare i kontoret där han har fokus på ledarskap och choaching. Han bor själv i området sedan ett flertal år och det som lockade honom att flytta dit var ett havsnära boende på lagom avstånd från city. Trygg och bra stadsdel där allt finns i form av butiker, skola, idrott och hav, samtidigt som det är goda pendlingsmöjligheter till centrala Göteborg.

Andreas Paulsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Jörgen Laurenius

Trivs mycket bra med mitt arbete med tanke på att det täcker så många olika verksamheter. Juridik,ekonomi,byggnadsteknik,marknadsföring m.m. Vi är ju alla olika individer vilket gör att förmågan att göra en affär ständigt ställs på prov. Störst tillfredsställelse i arbetet får jag när både säljare och köpare är nöjda med sin bostadsaffär.

Jörgen Laurenius

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Cornelia Nilsson

Cornelia har varit verksam i branschen sedan 2013 och arbetar nu som villa- och bostadsrättsmäklare i Torslanda och på Öckerööarna. När du ger Cornelia förtroendet att förmedla ditt hem utgår hon alltid från vad som är viktigast för dig och din affär. Att hjälpa människor och utmaningar är något Cornelia brinner för och det är anledningen till att hon valt att arbeta som fastighetsmäklare. Hon har ett stort engagemang och drivs av att alltid vilja överträffa sina kunders förväntningar och genomföra sina affärer med bästa möjliga resultat. Nöjda kunder och att de ska känna sig trygga genom hela processen är hennes främsta mål.

Cornelia Nilsson

Fastighetsmäklare

Om Helena Lundquist

Helena har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2004 då hon började som administratör på centrala Hisingen. Lite drygt två år senare fortsatte hon till Torslanda där hon varit assistent åt mäklarna allt sedan dess. Hon har gått en assistentutbildning via mäklarsamfundet samt påbörjat en homestylingkurs 2014. Hon trivs med att arbeta i ett så varierande område där Säve präglas av en lantlig charm, Björlanda har Nordens största småbåtshamn och i Hästevik är det fortfarande öppna ängar. De dagar hon är ute på öarna försöker hon alltid klämma in en lunch i mysiga Hönö Klåva. Efter 10 år i branschen tycker hon fortfarande att det är lika roligt att gå till jobbet! De bidragande orsakerna är härliga kollegor, alla fina hus och lägenheter man får privilegiet att uppleva, men först och främst är det alla underbara kunder Helena fått nöjet att lära känna under åren.

Om Isabelle Guldner

Isabelle Guldner har jobbat som bostadsrättsmäklare sedan 2011. Hon studerade den tre åriga fastighetsmäklarutbildningen i Trollhättan. Hon är nu specialiserad på bostadsrätter i Torslanda och på Öckerööarna. Hon trivs otroligt bra att jobba här då hon tycker att det är fantastiska områden med dess närhet till havet. Hon vill själv flytta till området då det är dags för villa. Det viktigaste för Isabelle vid en bostadsförsäljning är kundkontakten och att det blir en lyckad affär för alla parter. Det roligaste med jobbet är då båda parter är 100 % nöjda. Det är även hennes främsta mål.

Isabelle Guldner

Fastighetsmäklare

Om Julia Eriksson

Julia arbetar som villa-, radhus-, och tomtmäklare i Torslanda och på Öckerööarna. Hon har en kandidatexamen i nationalekonomi med fastighetsinriktning. Att sälja sin bostad är en av livets största affärer och det är otroligt viktigt att känna sig trygg under hela processen. Julias främsta mål är att både köpare och säljare ska kunna slappna av längs vägen med vetskapen att affären är i trygga händer.

Julia Eriksson

Fastighetsmäklare

Om Maria Lundgren Höij

Maria har varit i mäklarbranschen sedan 2008 och är inriktad på villor, radhus, fritidshus och tomter. Det är mötet med människor, utmaningarna och hennes intresse för hus som driver henne i yrket som fastighetsmäklare. Hon anser att varje affär är unik, därför är hon noga med att vara anpassningsbar och setill att både säljare och köpare blir nöjda i deras livs största affär. Maria är själv villaägare i Torslanda och känner väl till gatorna och de fina naturområdena som finns.

Om Annika Finnson

Annika Finnson

Bolånerådgivare Swedbank

Om Jennie Svensson

Jennie Svensson

Affärsutvecklare Nyproduktion

Om Rickard Thyrén

Rickard Thyrén

Försäljningschef Nyproduktion

Såld nyproduktion

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.