Sök bostad eller innehåll

Nordost

Din mäklare i Göteborg - Nordost

Vi är den mest anlitade fastighetsbyrån i vårt område - Angered, Gunnared, Linnarhult, Gunnilse, Olofstorp, Bergsjön och Kortedala.

Vår goda lokalkännedom, starka lokala nätverk och exklusiva marknadsledande position ger oss unika möjligheter och förutsättningar att stödja dig i din bostadsaffär. Genom den samlade kompetensen erbjuder vi våra kunder högsta möjliga service, skräddarsydda lösningar och därmed bästa möjliga affär.

Vi arbetar aktivt med samtliga kunder både före, under och efter bostadsbytet, vilket innebär trygghet genom hela affären. Detta har gett mycket goda resultat. Genom vårt nära banksamarbete med Swedbank erbjuder vi lån- och räntekalkylering samt förmånlig finansiering. Bankens tjänstemän och Swedbank juristbyrå står till säljarens och köparens förfogande om så önskas.

Tveka inte att kontakta oss om du funderar på att flytta. Vi hjälper dig gärna med att hitta något nytt eller att sälja din nuvarande bostad.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Göteborg - Nordost

Om Patrik Andersson

Patrik har en naturlig fallenhet för affärer och med en bakgrund som entreprenör ser Patrik till att förmedla varje bostad som om det vore hans egen. Med hårt arbete, engagemang och en personlig relation, där han agerar bollplank genom hela affären, lyckas han göra sina kunder nöjda år efter år. Han brinner för att leverera kvalitet och sätter alltid kunden i fokus. Patrik älskar att göra affärer där alla blir vinnare.

Patrik Andersson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Mikael BarDavid

Mikael BarDavids personliga engagemang och höga ambitioner skapar inte bara de bästa förutsättningarna för bostadsaffären utan också en trygghet för både säljare och köpare. Han strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar och beskrivs av sina kunder som engagerad, driven och väldigt hjälpsam. Mikael är social och har en stor yrkeskunskap som han använder för att nå sitt mål att alltid ha nöjda och glada kunder som känner sig väl omhändertagna. Hans lokalkännedom är stor och han trivs bra på Fastighetsbyrån med all kunskap och erfarenhet som finns samlad här.

Mikael BarDavid

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Amir Shamshirzan

Amir Shamshirzan försäljningar genomförs med noggranna förberedelser, lyhördhet och med ett enormt personligt engagemang. Att bygga relation till både köpare och säljare är en självklarhet för Amir. För honom är en lyckad och trygg bostadsaffär för en säljare och köpare ingen slump, utan ett resultat av hårt arbete. Det är viktigt att hela tiden skapa de allra bästa förutsättningarna i varje moment av säljarbetet. Amir har som mål att ständigt vara tillgänglig och lyhörd inför alla parter vilket har resulterat i många nöjda återkommande kunder.

Om Anita Subasic

Anita Subasic trivs i mäklaryrket och hennes arbete kännetecknas av driv, lyhördhet och höga ambitioner. Det skapar ett stort förtroende mellan henne och kunden, vilket är av största vikt när man ska göra sitt livs kanske största affär. Affärssinnet och den trygga utstrålningen visar sig i alla lyckade affärer och rekommendationer. Både säljare och köpare beskriver Anita som otroligt engagerad, kunnig och personlig. Med hårt arbete, ett gott öga för detaljer och ständigt fokus förmedlar hon trygga och smidiga affärer för sina kunder.

Anita Subasic

Fastighetsmäklare

Om Annelie Brunberg

Annelie Brunbergs fokus är att i varje kundrelation skapa trygghet genom ett ömsesidigt förtroende. Det är av allra största vikt när man ska göra sitt livs kanske största affär. Hennes erfarenhet och stora kunskap leder till lyckade affärer och många nöjda kunder som gärna rekommenderar henne till vänner och bekanta. Och det är det finaste beviset på att hon utför sitt yrke med stor skicklighet. En lyckad affär beror aldrig på slumpen utan enbart på målinriktat arbete och att skapa de bästa förutsättningarna för försäljningen. Annelies personliga engagemang och stora områdeskunskap är två viktiga beståndsdelar av de förutsättningarna

Om Carin Sörman

Att arbeta som mäklarassistent är ett väldigt stimulerande arbete med många olika arbetsuppgifter, kontakten med människor och mina trevliga kollegor.

Om Jan Rudolph

Jan Rudolph har arbetat som mäklare sedan 1994 och kunskap, engagemang och erfarenhet är kännetecknande för allt hans arbete. Som bäst mår han när kunderna är nöjda, glada och känner sig trygga med hans hjälp genom bostadsaffären. Jans goda lokalkännedom i kombination med en lång erfarenhet av fastighetsförmedling skapar bästa möjlighet för en lyckad affär. Av kunder beskrivs Jan som positiv, driven och engagerad. Han har flera återkommande kunder som också gärna rekommenderar honom till vänner och bekanta. Det bästa kvittot en mäklare kan få.

Jan Rudolph

Fastighetsmäklare

Om LisaMarie Andersson

LisaMarie Andersson är en omtyckt mäklare som med stort engagemang guidar säljare och köpare genom bostadsaffären. Hon uppskattar den sociala delen av yrket och gör alltid sitt bästa för att processen ska kännas trygg för alla inblandade.

Om Marianne Ryrberg

Marianne Ryrberg

Mäklarassistent / Fastighetsmäklare

Om Anna Nyth

Anna Nyth

Bolånerådgivare

Om Helena Bergström

Helena Bergström

Marknadsföringsansvarig

Om Jennie Svensson

Jennie Svensson

Affärsutvecklare Nyproduktion

Om Patricia Warnlöf

Patricia Warnlöf

Blivande Mäklare

Om Rickard Thyrén

Rickard Thyrén

Försäljningschef Nyproduktion

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.