Sök bostad eller innehåll

Göteborg Innerstad

Din mäklare i Göteborg - Innerstad

Vi kan Göteborg! Här har vi varit verksamma i cirka 25 år och är en av de marknadsledande, särskilt när det gäller bostadsrätter i innerstaden. Vi strävar alltid efter att vara det självklara valet för dig som vill byta bostad.

Vi på kontoret genomsyras av en glädje till jobbet, ett engagemang för kunden och en ödmjukhet för just dina önskemål. Vi garanterar din trygghet genom vår kunskap, mångåriga erfarenhet och banknära samarbete.

Vi marknadsför våra uppdrag noggrant och genomtänkt i flera kanaler för att din bostad ska presenteras och nå ut på bästa tänkbara sätt.

Vilken fas du än befinner dig i, välkommen till oss med dina frågor och funderingar!

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Göteborg - Innerstad

Om Mattias Carlsson

Mattias Carlsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Mattias Rasmusson

Nöjda kunder och medarbetare är drivkraften hos Mattias Rasmusson. Han är själv nöjd med det marknadsledande varumärket vars goda support bidrar till att mäklarna kan lägga all fokus på kunderna.

Mattias Rasmusson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Johan Gille

Johan Gille

Fastighetsmäklare

Om Rebecka Persson

Rebecka Persson

Mäklarassistent

Om Samuel Reimers

Samuel Reimers

Fastighetsmäklare

Om Simon Johansson

Simon är en engagerad mäklare som älskar att bygga nya kundrelationer som håller många år framöver. Han är lika delar tävlingsmänniska som lagspelare vilket passar utmärkt på kontoret. En stor passion är att spela fotboll och i sitt jobb drivs han av att dela lyckan med alla de som äntligen går i mål med sin kanske största affär i livet. Simon flyttade från småstaden Fagersta till Göteborg 2011 och känner sig hemma med det högre tempot och stadens vackra byggnader.

Om Åke Åkerman

Mäklaren Åke bor och verkar i stadskärnan av hemstaden Göteborg. Han trivs med innerstadens atmosfär och närheten till både kultur, natur och favoritrestauranger. Enligt Åke har alla områden något speciellt som är värt att lyfta fram. Det i kombination med en spännande bransch håller mäklandet ständigt intressant. Han uppskattar särskilt att bygga långvariga relationer till sina kunder genom att vara lyhörd för önskemål och ge råd som leder till en god affär.

Åke Åkerman

Fastighetsmäklare

Om Jennie Svensson

Jennie Svensson

Affärsutvecklare Nyproduktion

Om Rickard Thyrén

Rickard Thyrén

Försäljningschef Nyproduktion

Om Shaquille Hilaire

Shaquille Hilaire

Kundvårdsansvarig

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.