Sök bostad eller innehåll

Hisingen

Din mäklare på Göteborg - Hisingen

Fastighetsbyrån på Hisingen startades under 60-talet med kontor på Wieselgrensplatsen. Vårt verksamhetsområde omfattas av Norra Älvstranden, Lundby, Tuve, Backa och Kärra-Rödbo.

Vår huvudsakliga marknad består av villor, radhus, fritidshus, bostadsrätter och tomter. Vår styrka är framförallt lång erfarenhet på Hisingen, vårt nära samarbete med Swedbank, samt vår marknadsledande position i Göteborg ger oss övertygelsen om att vi är bäst lämpade att hjälpa dig när du tänker förändra ditt boende.

Vi hjälper dig både innan och efter en försäljning eller köp av bostad. Allt för att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt.

Tveka inte att ta kontakt med oss om du har frågor eller funderingar, vi finns alltid nära dig!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Göteborg - Hisingen

Om Andreas Nyberg

En stimulerande utmaning att tillfredsställa våra kunderns behov under livets olika faser

Andreas Nyberg

Franchisetagare

Om Joachim Carlstedt

Att arbeta hårt med ett högt tempo tilltalar mig samtidigt som det är viktigt att koppla av. Tiden springer iväg när jag har med trevliga människor att göra! Det är hela tiden mycket att göra med omväxlande uppgifter. Ingen dag är den andra lik och det dyker hela tiden upp nya situationer.

Joachim Carlstedt

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anders Appelberg

Om Catarina Nyberg

Catarina är en väletablerad villamäklare och har den stora fördelen att verka i samma område som hon bor i. Hon har arbetat som mäklare på Hisingen sedan 2010. Som mäklare tycker Catarina om att vara delaktig i kundens hela process, från första tanke på att byta boende och hela vägen till försäljning. Hon står för ett stort engagemang och en personlig relation, där hon agerar proffessionellt genom hela affären.

Catarina Nyberg

Fastighetsmäklare

Om Cecilia Tarnvik

Om Christophe Humblot

Christophe Humblot

Fastighetsmäklare

Om Elin-Marie Söderlund

Om Frida Jörgensen

Frida Jörgensen

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Iwona Narimani

Hög servicenivå, bra kommunikation under hela försäljningsprocessen och noggrannhet är ledord som jag arbetar efter. Det är enligt mig en nyckel till succé i denna hårda bransch! Jag kommer från Polens huvudstad Warszawa och flyttade till Sverige på grund av kärleken för snart 11 år sen. Sedan dess har jag bott både i Luleå och i Göteborg. Idag bor jag med min man i vår tredje bostadsrätt och andra på Hisingen, ett område som ingår i mitt verksamhetsområdet. Stor lokalkännedom är till hjälp i mitt dagliga arbete. Det bästa med jobbet: Att man är flexibel, har eget ansvar men även mycket frihet. I princip är man sin egen boss och all framgång beror helt och hållet av mina egna handlingar! Fördelen med att jobba på en stor mäklarkedja är det stödet, råd och back up man kan få från sina kollegor, samarbetspartner (bl.a. egna jurister, Juristbyrå, Swedbank, mm). Man har dessutom tillgång till en mängd köpare och säljare som finns samlade i vårt mäklarsystem. Som en del av ett stort företag, med samlade resurser, kan vi även erbjuda våra kunder lite mer än många av våra konkurrenter – bredare marknadsföring, hjälp av våra jurister samt sist men inte minst Allt Hemma koncept. Mitt mål är att göra trygga affärer för både köpare och säljare. Hög servicenivå, bra kommunikation under hela försäljningsprocessen och noggrannhet är ledord som jag arbetar efter. Det är enligt mig en nyckel till succé i denna hårda bransch! Favoritkunden, vem är det? Köpare och säljare som sålde via mig och ställer upp som referenser och rekommenderar mig till sina bekanta och familjemedlemmar och berättar om hur nöjda de var med sina genomförda via mig köp och försäljningar. Så om du går i säljtankar, vill lägga om lånen, renovera, ta reda på hur mycket din bostad är värd eller om du vill prata om hur bostadsmarknaden ser ut idag så tveka inte att kontakta mig! Jag ser nämligen inga problem utom endast möjligheter till att hitta lösningar! Vi ses!

Iwona Narimani

Fastighetsmäklare/ Föräldraledig

Om Jenny Kulhanek

Jenny Kulhanek

Fastighetsmäklare

Om Karolina Bartholdsson

Jag har arbetat som mäklarassistent på Fastighetsbyrån sedan våren 2006 efter att ha läst Mäklarsamfundets mäklarassistentutbildning. Jobbet som assistent kräver att man är strukturerad och klarar av att ha många bollar i luften samtidigt. Något som passar mig perfekt! Ett varierande arbete där dagen går ut på att underlätta för mäklarna och serva kunderna innan och efter genomförd affär. Att kunderna är nöjda med mig, mäklaren och byrån är A och O.

Karolina Bartholdsson

Ansvarig Mäklarassistent

Om Lotta Svensson

Lotta är villamäklare med lokalförankring och många års erfarenhet. Personligt engagemang och nöjda kunder är utmärkde drag hos henne. Att följa sina kunder genom hela processen och gör att många väljer att rekomendera henne och återkomma vid försäljning längre fram. Att bo i samma område ger fördelar för både parter då lokalkännedom är viktigt för ett lyckat resultat. . På gång försäljning är ngt hon varmt rekomenderar, slå henne en signal om du går i sälj tankar så berättar hon mer.

Om Maria Glavell

Maria Glavell

Mäklarassistent

Om Maria Johansson

Började jobba i Fastighetsbyrån 2005 och har varit på Hisingen sedan 2008 vilket gör att kunskap och lokalkännedom av området är stor. Hisingen är ett spännande område att jobba på då det under dessa åren har varit en enorm prisutveckling. Något som är väldigt viktigt är att ge kunden den service de förväntar sig. Köpa/sälja sin bostad är en stor affär och då gäller det att du känner förtroende för den person som ska hjälpa dig. Är väldigt intresserad av arkitektur och inredning och försöker se möjligheterna med ett hus istället för att försöka hitta det perfekta direkt.

Maria Johansson

Fastighetsmäklare

Om Mona Akkache

Jag har tidigare studerat fyra år till bygg - och fastighetsekonom vilket resulterat till att jag har ett genuint intresse för allt som kretsar en bostadsaffär, allt från den byggtekniskadelen till den ekonomiskadelen av arbetet. Jag är en utåtriktad och entusiastisk människa som älskar livet. På min fritid umgås jag mycket med min stora familj samt släkt och vänner. Jag har en palestinsk bakgrund vilket mynnat ut till att jag även pratar flytande arabiska, vilket är till fördel i vårt mångkulturella samhälle. Fastighetsbyrån har alla förutsättningar för att skapa en god affär för kunden men ett tryggt och starkt koncept i ryggen når de ut till flest människor runt om landet. Varmt välkomna att kontakta mig.

Mona Akkache

Fastighetsmäklare

Om Sebastian Stojanovic

Sebastian är en av Hisingens mest anlitade mäklare. Genom sitt extremt stora engagemang och sin mångåriga bakgrund som jurist säkerställer han alltid att kunderna inte bara ska göra en ekonomiskt bra affär, utan även att hela förmedlingsprocessen fortlöper på ett tryggt och säkert sätt - alltid med kundens bästa för ögonen!

Sebastian Stojanovic

Fastighetsmäklare/Jur kand

Om Tina Persson

Tina Persson

Fastighetsmäklare

Om Annika Nyberg

Annika Nyberg

Ekonomiansvarig

Om Carina Manning

Om Daniel Temiz

Daniel Temiz

Kundvård / Blivande Mäklare

Om Elin Carlstedt

Jag började här 2008

Elin Carlstedt

Marknadskoordinator

Om Emma Walther

Emma Walther

Ansvarig Kundvård

Om Jennie Svensson

Jennie Svensson

Affärsutvecklare Nyproduktion

Om Rebecca Hägg

Om Rickard Thyrén

Rickard Thyrén

Försäljningschef Nyproduktion

Om Sandra Jakobsson

Om Tayfun Patat

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.