Sök bostad eller innehåll

Hisingen

Din mäklare på Göteborg - Hisingen

Fastighetsbyrån på Hisingen startades under 60-talet med kontor på Wieselgrensplatsen. Vårt verksamhetsområde omfattas av Norra Älvstranden, Lundby, Tuve, Backa och Kärra-Rödbo.

Vår huvudsakliga marknad består av villor, radhus, fritidshus, bostadsrätter och tomter. Vår styrka är framförallt lång erfarenhet på Hisingen, vårt nära samarbete med Swedbank, samt vår marknadsledande position i Göteborg ger oss övertygelsen om att vi är bäst lämpade att hjälpa dig när du tänker förändra ditt boende.

Vi hjälper dig både innan och efter en försäljning eller köp av bostad. Allt för att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt.

Tveka inte att ta kontakt med oss om du har frågor eller funderingar, vi finns alltid nära dig!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Göteborg - Hisingen

Om Andreas Nyberg

En stimulerande utmaning att tillfredsställa våra kunderns behov under livets olika faser

Andreas Nyberg

Franchisetagare Andreas talar Svenska

Om Joachim Carlstedt

Att arbeta hårt med ett högt tempo tilltalar mig samtidigt som det är viktigt att koppla av. Tiden springer iväg när jag har med trevliga människor att göra! Det är hela tiden mycket att göra med omväxlande uppgifter. Ingen dag är den andra lik och det dyker hela tiden upp nya situationer.

Joachim Carlstedt

Fastighetsmäklare / Franchisetagare Joachim talar Svenska

Om Anders Appelberg

Anders Appelberg

Fastighetsmäklare Anders talar Svenska

Om Catarina Nyberg

Catarina är en väletablerad villamäklare och har den stora fördelen att verka i samma område som hon bor i. Hon har arbetat som mäklare på Hisingen sedan 2010. Som mäklare tycker Catarina om att vara delaktig i kundens hela process, från första tanke på att byta boende och hela vägen till försäljning. Hon står för ett stort engagemang och en personlig relation, där hon agerar proffessionellt genom hela affären.

Catarina Nyberg

Fastighetsmäklare Catarina talar Svenska

Om Cecilia Tarnvik

Cecilia Tarnvik

Mäklarassistent Cecilia talar Svenska

Om Christophe Humblot

Christophe Humblot

Fastighetsmäklare Christophe talar Svenska

Om Elin-Marie Söderlund

Elin-Marie Söderlund

Fastighetsmäklare Elin-Marie talar Svenska

Om Frida Jörgensen

Frida Jörgensen

Fastighetsmäklare / Föräldraledig Frida talar Svenska

Om Iwona Narimani

Hög servicenivå, bra kommunikation under hela försäljningsprocessen och noggrannhet är ledord som jag arbetar efter. Det är enligt mig en nyckel till succé i denna hårda bransch! Jag kommer från Polens huvudstad Warszawa och flyttade till Sverige på grund av kärleken för snart 11 år sen. Sedan dess har jag bott både i Luleå och i Göteborg. Idag bor jag med min man i vår tredje bostadsrätt och andra på Hisingen, ett område som ingår i mitt verksamhetsområdet. Stor lokalkännedom är till hjälp i mitt dagliga arbete. Det bästa med jobbet: Att man är flexibel, har eget ansvar men även mycket frihet. I princip är man sin egen boss och all framgång beror helt och hållet av mina egna handlingar! Fördelen med att jobba på en stor mäklarkedja är det stödet, råd och back up man kan få från sina kollegor, samarbetspartner (bl.a. egna jurister, Juristbyrå, Swedbank, mm). Man har dessutom tillgång till en mängd köpare och säljare som finns samlade i vårt mäklarsystem. Som en del av ett stort företag, med samlade resurser, kan vi även erbjuda våra kunder lite mer än många av våra konkurrenter – bredare marknadsföring, hjälp av våra jurister samt sist men inte minst Allt Hemma koncept. Mitt mål är att göra trygga affärer för både köpare och säljare. Hög servicenivå, bra kommunikation under hela försäljningsprocessen och noggrannhet är ledord som jag arbetar efter. Det är enligt mig en nyckel till succé i denna hårda bransch! Favoritkunden, vem är det? Köpare och säljare som sålde via mig och ställer upp som referenser och rekommenderar mig till sina bekanta och familjemedlemmar och berättar om hur nöjda de var med sina genomförda via mig köp och försäljningar. Så om du går i säljtankar, vill lägga om lånen, renovera, ta reda på hur mycket din bostad är värd eller om du vill prata om hur bostadsmarknaden ser ut idag så tveka inte att kontakta mig! Jag ser nämligen inga problem utom endast möjligheter till att hitta lösningar! Vi ses!

Iwona Narimani

Fastighetsmäklare/ Föräldraledig Iwona talar Svenska

Om Jenny Kulhanek

Jenny Kulhanek

Fastighetsmäklare Jenny talar Svenska

Om Karolina Bartholdsson

Jag har arbetat som mäklarassistent på Fastighetsbyrån sedan våren 2006 efter att ha läst Mäklarsamfundets mäklarassistentutbildning. Jobbet som assistent kräver att man är strukturerad och klarar av att ha många bollar i luften samtidigt. Något som passar mig perfekt! Ett varierande arbete där dagen går ut på att underlätta för mäklarna och serva kunderna innan och efter genomförd affär. Att kunderna är nöjda med mig, mäklaren och byrån är A och O.

Karolina Bartholdsson

Ansvarig Mäklarassistent Karolina talar Svenska

Om Lotta Svensson

Lotta är villamäklare med lokalförankring och många års erfarenhet. Personligt engagemang och nöjda kunder är utmärkde drag hos henne. Att följa sina kunder genom hela processen och gör att många väljer att rekomendera henne och återkomma vid försäljning längre fram. Att bo i samma område ger fördelar för både parter då lokalkännedom är viktigt för ett lyckat resultat. . På gång försäljning är ngt hon varmt rekomenderar, slå henne en signal om du går i sälj tankar så berättar hon mer.

Lotta Svensson

Fastighetsmäklare Lotta talar Svenska

Om Maria Glavell

Maria Glavell

Mäklarassistent Maria talar Svenska

Om Mona Akkache

Jag har tidigare studerat fyra år till bygg - och fastighetsekonom vilket resulterat till att jag har ett genuint intresse för allt som kretsar en bostadsaffär, allt från den byggtekniskadelen till den ekonomiskadelen av arbetet. Jag är en utåtriktad och entusiastisk människa som älskar livet. På min fritid umgås jag mycket med min stora familj samt släkt och vänner. Jag har en palestinsk bakgrund vilket mynnat ut till att jag även pratar flytande arabiska, vilket är till fördel i vårt mångkulturella samhälle. Fastighetsbyrån har alla förutsättningar för att skapa en god affär för kunden men ett tryggt och starkt koncept i ryggen når de ut till flest människor runt om landet. Varmt välkomna att kontakta mig.

Mona Akkache

Fastighetsmäklare Mona talar Svenska

Om Sandra Jakobsson

Sandra Jakobsson

Fastighetsmäklare Sandra talar Svenska

Om Sebastian Stojanovic

Sebastian är en av Hisingens mest anlitade mäklare. Genom sitt extremt stora engagemang och sin mångåriga bakgrund som jurist säkerställer han alltid att kunderna inte bara ska göra en ekonomiskt bra affär, utan även att hela förmedlingsprocessen fortlöper på ett tryggt och säkert sätt - alltid med kundens bästa för ögonen!

Sebastian Stojanovic

Fastighetsmäklare/Jur kand Sebastian talar Svenska

Om Tina Persson

Tina Persson

Fastighetsmäklare Tina talar Svenska

Om Annika Nyberg

Annika Nyberg

Ekonomiansvarig Annika talar Svenska

Om Carina Manning

Carina Manning

Bolånerådgivare Carina talar Svenska

Om Daniel Temiz

Daniel Temiz

Kundvård / Blivande Mäklare Daniel talar Svenska

Om Elin Carlstedt

Jag började här 2008

Elin Carlstedt

Marknadskoordinator Elin talar Svenska

Om Emma Walther

Emma Walther

Ansvarig Kundvård Emma talar Svenska, Engelska

Om Jennie Svensson

Jennie Svensson

Affärsutvecklare Nyproduktion Jennie talar Svenska

Om Rebecca Hägg

Rebecca Hägg

Jurist Rebecca talar Svenska

Om Rickard Thyrén

Rickard Thyrén

Försäljningschef Nyproduktion Rickard talar Svenska

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

IVT

Intresseanmälan

användarvillkoren

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel- Försäkring”. Anticimex, som finns över hela Sverige, har i mer än 20 års tid utfört besiktningar och gör årligen över 20 000 överlåtelsebesiktningar. Anticimex erbjuder dessutom andra tjänster som tryggar boendet för både köpare och säljare, exempelvis energideklarationer, besiktningar och areamätningar av bostadslägenheter. Välkommen att läsa mer om Anticimex och de tjänster som erbjuds på www.anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Juristbyrån

Boka en fri Livsbesiktning hos Juristbyrån. Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Olyckor händer. Heta känslor svalnar. En dag hamnar man i en situation man inte trodde fanns, bara för att upptäcka att gällande regler och lagar inte riktigt fungerar som man trott. Juristbyrån är experter inom familjejuridik. Just nu erbjuder de dig som är kund hos fastighetsbyrån en fri Livsbesiktning*, dvs en kort analys av din situation, sedd med lagens ögon, och dina möjligheter att påverka framtiden med familjejuridikens hjälp. Så att du vet vad som gäller. Oavsett vilken vändning livet tar. * Livsbesiktningen har ett rekommenderat ca pris på 950 kr. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information eller gå in på www.juristbyran.com.

Juristbyrån

Intresseanmälan

användarvillkoren

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Boxgard magasinering

Genom Boxgard kan du enkelt beställa uphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Med hjälp av ledande logistikpartners (DHL, Best transport och ASA) garanteras effektiv logistik och säker förvaring. Boxgard erbjuder: Gratis hemleverans av flyttkartonger till din dörr, bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål som levereras och förvaras vid närmaste logistikcentral. Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (199:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://boxgard.com/boxgard-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Boxgard så hjälper de dig till rätt lösning!

Boxgard AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl får du just nu 300 kronor rabatt på din första elräkning. Dessutom skänker GodEl 200 kronor till välgörenhet när du blir kund idag. ✓ Rörligt, billigt elavtal med prisgaranti. ✓ Ingen bindningstid eller uppsägningstid. ✓ Förnybar el märkt Bra Miljöval. ✓ GodEls vinst går till välgörenhet. ✓ Du byter enkelt till GodEl på 2 minuter. Läs mer om erbjudandet här: godel.se/fastighetsbyran

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

Bostäder vi sålt

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.