Sök bostad eller innehåll

Gävle

Din mäklare i Gävle

Flera av Gävles vackra parker och grönområden ligger längsmed Gavleån som rinner genom staden. Dessa naturområden erbjuder såväl avkoppling som motion och lek. Gävle har god tillgänglighet genom snabba kommunikationer, dessutom finns det mycket att uppleva då det är en stad med stark kultur- och idrottsprofil.

Hos oss träffar du en mix av olika personligheter och åldrar som alla genomsyras av en glädje till jobbet, ett engagemang för kunden och en ödmjukhet för just dina önskemål. Alla på kontoret arbetar inom sitt specialområde för att på bästa sätt kunna använda sin expertis och kunnighet inom försäljning av fastigheter, bostadsrätter och kommersiella fastigheter.

Vi har den lokala kännedom, som är ett måste, för att kunna få köpare och säljare att hitta varandra. Vi har nu flyttat in i ett nytt och fräscht kontor med stans bästa skyltläge där din bostad kommer att exponeras på bästa sätt.

Välkommen!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Gävle

Om Stefan Tröjbom

Boendet är en central del av vardagen och det känns stimulerande att få vara länken mellan bostadsköpare och säljare. Att kunna vara behjälplig och möta dessa människor i olika skeden av livet är väldigt intressant och givande. Annars är jag en allmänt sportintresserad Gävlebo som trivs vid havet, i skogen, på fjället och under senare år även på golfbanan! Franchisetagare på Gävlekontoret sedan 2001.

Stefan Tröjbom

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna Wåhlstedt

Anna Wåhlstedt

Fastighetsmäklare

Om Anna-Lena Gustavsson

Efter avslutad utbildning vid Fastighetsmäklarprogrammet i Gävle, började jag i företaget 2001. Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2003 och som bostadsrättsspecialist sedan 2004. Jag har aldrig tvekat över mitt yrkesval och jag stortrivs verkligen med mitt arbete. Att få vara en aktiv deltagare i både säljare och köpares bostadsbytesprocess känns både intressant och roligt. En affär är sällan den andra lik och man möter hela tiden nya människor inne i livets olika skeden. Med många års erfarenhet av branschen ser jag vikten av nöjda kunder som en kärna i mitt arbete. På fritiden tycker jag om att umgås med familjen, åka till stugan i Hälsingland och resa till sol och värme. Avkopplande för mig är att åka till stallet och ta hand om familjens 3 travhästar, ta en ridtur, gå en golfrunda eller ta en långpromenad med vår lilla hund Sture.

Om Carolina Thalén

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2008. Många av åren har jag varit verksam på Stockholmsmarknaden men nu är jag äntligen tillbaka i min hemstad Gävle. Mitt jobb bygger på en ärlig dialog, stort engagemang och extrem noggrannhet vilket jag levererar med glädje. Jag älskar mitt jobb och är övertygad om att det påverkar resultatet! Jag tror att min långa erfarenhet av att mäkla i både uppåt- och nedåtgående marknader har gett mig den kunskap och trygghet som gör att jag kan leverera bra och kvalitativa affärer i alla lägen. Mina tjänster ska alltid hålla högsta kvalité och den största vinsten för mig är att bli rekommenderad av mina kunder och ses som ett naturligt förstaval vid nästa försäljning. Familj: Sambon Fredrik och vår son Loui. Fritidsintressen: Jag älskar att umgås med min familj och våra vänner, gärna i vår sommarstuga i Hamrångefjärden. Ett stort intresse är inredning och design och jag drömmer ständigt om nya projekt. Träning, trots att jag aldrig hinner träna så mycket som jag skulle vilja. År i yrket: 8 år.

Om Jakob Hallin

Att jag skulle hamna på Fastighetsbyrån i Gävle var inte oväntat, utan detta var ett självklart val då Gävle alltid varit favoritstaden sen unga år. Jag vill med självsäkerhet leverera den bästa tjänsten till mina kunder och det vet jag att Fastighetsbyrån har. Det är ingen slump att Fastighetsbyrån är den ledande mäklarkedjan. Jag har som mål att mina kunder vid varje enskild affär ska känna sig nöjda med mitt arbete. Fastighetsbyråns breda tjänst i kombination med mitt engagemang gör att du kan känna dig trygg under förmedlingen av din bostad. Kontakta mig om du vill sammarbeta med en positiv och engagerad mäklare som alltid har humöret på topp!

Jakob Hallin

Fastighetsmäklare

Om Johan Westerholm

Johan Westerholm

Fastighetsmäklare

Om Marcus Sundberg

Marcus Sundberg

Mäklarassistent

Om Maria Roos

Maria Roos

Mäklarassistent

Om Marit Jemt

Jobbat på Fastighetsbyrån sedan 2003, varierande arbetsuppgifter både administrativa och "ute på fältet" samt att få träffa alla trevliga människor gör detta jobb så roligt. Att representera Fastighetsbyrån är en förmån då det är en stor kedja med ett väl inarbetat varumärke och koncept. Det känns tryggt och något jag kan stå för. Ägnar helst min lediga tid med att umgås med min familj som består av man och två barn. På fritiden gillar jag även att motionera och träna i olika former. Långa promenader och skidåkning både på längden och tvären tillhör favoriterna. Började jobba på på det trevliga kontoret i Gävle -03. Kommer från Mora i Dalarna men flyttade till Gävle -99 för att läsa Fastighetsmäklarprogrammet. Utbildad fastighetsmäklare men har även läst in en Civilekonomexamen.

Marit Jemt

Fastighetsmäklare

Om Mikael Johnsson

Efter skolan började jag först arbeta inom bank men efter 10 år ville jag prova på något nytt och det har jag inte ångrat. Arbetet är väldigt omväxlande, jag har mycket frihet samtidigt som jag får ta stort ansvar för mina kunder. Det är inspirerande att träffa och hjälp människor när dom skall byta boende. Det kan ju vara i så olika situationer, i samband med glädje men också vid sorg. När jag inte arbetar är jag gärna tillsammans med mina tre flickor därhemma och om vädret tillåter vilket det alltid gör tar jag mig ut i skogen eller cyklar iväg på min motionscykel.

Mikael Johnsson

Fastighetsmäklare

Om Pär Schröder

Jag har jobbat på det fenomenalt trevliga Gävle-kontoret sedan 2010. Min strävan är att både säljare och köpare ska få all den hjälp och service de kan tänkas behöva för en smidig affär med lyckligt slut. Jag har ett förflutet som bl.a. tekniker inom teatern och inom auktionsvärlden, och har ett stort intresse för kultur, musik och gamla saker. Jag samlar på allt - vinylskivor, kläder, konst och kuriosa, och även på nöjda kunder.

Pär Schröder

Fastighetsmäklare

Om Robert Brandt

Målmedveten och driven fastighetsmäklare som trivs med högt tempo och givande kundmöten. En tävlingsmänniska med högt engagemang och med kundens bästa i fokus. Mitt främsta mål är nöjda kunder - både köpare och säljare. Studerat på Högskolan i Gävle och har jobbat på Fastighetsbyrån i Gävle sedan maj 2009. Utanför arbetet kretsar det mesta kring familjen och idrott. All sport är av intresse, men det jag själv har utövat är bl.a. fotboll och innebandy, men numera även golf. Hör gärna av er om ni har funderingar inom allt som har med boende att göra!

Robert Brandt

Fastighetsmäklare

Om Sofia Edberg

Sofia Edberg utbildade sig till mäklare på Högskolan i Gävle 2001 och har sedan dess arbetat som mäklare. 2006 landade hon med både familj och arbete i Älvkarleby kommun. Det var närheten till Dalälven och den vackra naturen omkring som lockade och det är också där hon tillbringar mycket av sin fritid. Hon har sedan barnsben tillbringat alla sina somrar här i kommunen, i familjens sommarstuga. Sofia vill ge bästa möjliga service till sina kunder och en viktig del är även att de ska känna sig fullständigt trygga. Ingen av dem ska behöva tveka att höra av sig om de har frågor eller funderingar.

Sofia Edberg

Fastighetsmäklare

Om Tim Hallin

Tim Hallin

Fastighetsmäklare

Om Tove Eriksson

Tove Eriksson

Mäklarassistent

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.