Sök bostad eller innehåll

Gävle

Din mäklare i Gävle

Flera av Gävles vackra parker och grönområden ligger längsmed Gavleån som rinner genom staden. Dessa naturområden erbjuder såväl avkoppling som motion och lek. Gävle har god tillgänglighet genom snabba kommunikationer, dessutom finns det mycket att uppleva då det är en stad med stark kultur- och idrottsprofil.

Hos oss träffar du en mix av olika personligheter och åldrar som alla genomsyras av en glädje till jobbet, ett engagemang för kunden och en ödmjukhet för just dina önskemål. Alla på kontoret arbetar inom sitt specialområde för att på bästa sätt kunna använda sin expertis och kunnighet inom försäljning av fastigheter, bostadsrätter och kommersiella fastigheter.

Vi har den lokala kännedom, som är ett måste, för att kunna få köpare och säljare att hitta varandra. Vi har nu flyttat in i ett nytt och fräscht kontor med stans bästa skyltläge där din bostad kommer att exponeras på bästa sätt.

Välkommen!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Gävle

Om Stefan Tröjbom

Boendet är en central del av vardagen och det känns stimulerande att få vara länken mellan bostadsköpare och säljare. Att kunna vara behjälplig och möta dessa människor i olika skeden av livet är väldigt intressant och givande. Annars är jag en allmänt sportintresserad Gävlebo som trivs vid havet, i skogen, på fjället och under senare år även på golfbanan! Franchisetagare på Gävlekontoret sedan 2001.

Stefan Tröjbom

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Alexander Castro

Alexander Castro

Fastighetsmäklare

Om Anna Wåhlstedt

Anna Wåhlstedt

Fastighetsmäklare

Om Anna-Lena Gustavsson

Efter avslutad utbildning vid Fastighetsmäklarprogrammet i Gävle, började jag i företaget 2001. Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2003 och som bostadsrättsspecialist sedan 2004. Jag har aldrig tvekat över mitt yrkesval och jag stortrivs verkligen med mitt arbete. Att få vara en aktiv deltagare i både säljare och köpares bostadsbytesprocess känns både intressant och roligt. En affär är sällan den andra lik och man möter hela tiden nya människor inne i livets olika skeden. Med många års erfarenhet av branschen ser jag vikten av nöjda kunder som en kärna i mitt arbete. Min familj besår av sambo, bonusbarn, vår busiga bolltokiga lilla hund Messi och 4 st travhästar. Min lediga tid och fritid spenderas helst i stallet. Där tränar vi hästarna för att sedan pirrigt få stå på sidan och heja på när de tävlar. Avkoppling är att åka till stugan i Hälsingland och bara vara.

Om Carolina Thalén

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2008. Många av åren har jag varit verksam på Stockholmsmarknaden men nu är jag äntligen tillbaka i min hemstad Gävle. Mitt jobb bygger på en ärlig dialog, stort engagemang och extrem noggrannhet vilket jag levererar med glädje. Jag älskar mitt jobb och är övertygad om att det påverkar resultatet! Jag tror att min långa erfarenhet av att mäkla i både uppåt- och nedåtgående marknader har gett mig den kunskap och trygghet som gör att jag kan leverera bra och kvalitativa affärer i alla lägen. Mina tjänster ska alltid hålla högsta kvalité och den största vinsten för mig är att bli rekommenderad av mina kunder och ses som ett naturligt förstaval vid nästa försäljning. Familj: Sambon Fredrik och vår son Loui. Fritidsintressen: Jag älskar att umgås med min familj och våra vänner, gärna i vår sommarstuga i Hamrångefjärden. Ett stort intresse är inredning och design och jag drömmer ständigt om nya projekt. Träning, trots att jag aldrig hinner träna så mycket som jag skulle vilja. År i yrket: 8 år.

Om Jakob Hallin

Att jag skulle hamna på Fastighetsbyrån i Gävle var inte oväntat, utan detta var ett självklart val då Gävle alltid varit favoritstaden sen unga år. Jag vill med självsäkerhet leverera den bästa tjänsten till mina kunder och det vet jag att Fastighetsbyrån har. Det är ingen slump att Fastighetsbyrån är den ledande mäklarkedjan. Jag har som mål att mina kunder vid varje enskild affär ska känna sig nöjda med mitt arbete. Fastighetsbyråns breda tjänst i kombination med mitt engagemang gör att du kan känna dig trygg under förmedlingen av din bostad. Kontakta mig om du vill sammarbeta med en positiv och engagerad mäklare som alltid har humöret på topp!

Jakob Hallin

Fastighetsmäklare

Om Johan Westerholm

Johan Westerholm

Fastighetsmäklare

Om Jonas Söderhäll

Jonas Söderhäll

Fastighetsmäklare, ansvarig Älvkarleby kommun

Om Marcus Sundberg

Marcus Sundberg

Fastighetsmäklare

Om Marit Jemt

Jobbat på Fastighetsbyrån sedan 2003, varierande arbetsuppgifter både administrativa och "ute på fältet" samt att få träffa alla trevliga människor gör detta jobb så roligt. Att representera Fastighetsbyrån är en förmån då det är en stor kedja med ett väl inarbetat varumärke och koncept. Det känns tryggt och något jag kan stå för. Ägnar helst min lediga tid med att umgås med min familj som består av man och två barn. På fritiden gillar jag även att motionera och träna i olika former. Långa promenader och skidåkning både på längden och tvären tillhör favoriterna. Började jobba på på det trevliga kontoret i Gävle -03. Kommer från Mora i Dalarna men flyttade till Gävle -99 för att läsa Fastighetsmäklarprogrammet. Utbildad fastighetsmäklare men har även läst in en Civilekonomexamen.

Marit Jemt

Fastighetsmäklare

Om Mikael Johnsson

Efter skolan började jag först arbeta inom bank men efter 10 år ville jag prova på något nytt och det har jag inte ångrat. Arbetet är väldigt omväxlande, jag har mycket frihet samtidigt som jag får ta stort ansvar för mina kunder. Det är inspirerande att träffa och hjälp människor när dom skall byta boende. Det kan ju vara i så olika situationer, i samband med glädje men också vid sorg. När jag inte arbetar är jag gärna tillsammans med mina tre flickor därhemma och om vädret tillåter vilket det alltid gör tar jag mig ut i skogen eller cyklar iväg på min motionscykel.

Mikael Johnsson

Fastighetsmäklare

Om Pär Schröder

Jag har jobbat på det fenomenalt trevliga Gävle-kontoret sedan 2010. Min strävan är att både säljare och köpare ska få all den hjälp och service de kan tänkas behöva för en smidig affär med lyckligt slut. Jag har ett förflutet som bl.a. tekniker inom teatern och inom auktionsvärlden, och har ett stort intresse för kultur, musik och gamla saker. Jag samlar på allt - vinylskivor, kläder, konst och kuriosa, och även på nöjda kunder.

Pär Schröder

Fastighetsmäklare

Om Robert Brandt

Målmedveten och driven fastighetsmäklare som trivs med högt tempo och givande kundmöten. En tävlingsmänniska med högt engagemang och med kundens bästa i fokus. Mitt främsta mål är nöjda kunder - både köpare och säljare. Studerat på Högskolan i Gävle och har jobbat på Fastighetsbyrån i Gävle sedan maj 2009. Utanför arbetet kretsar det mesta kring familjen och idrott. All sport är av intresse, men det jag själv har utövat är bl.a. fotboll och innebandy, men numera även golf. Hör gärna av er om ni har funderingar inom allt som har med boende att göra!

Robert Brandt

Fastighetsmäklare

Om Maria Roos

Maria Roos

Mäklarassistent

Om Tove Eriksson

Tove Eriksson

Mäklarassistent / Föräldraledig

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel-Försäkring”. Anticimex är marknadsledande inom ramen för överlåtelsebesiktningar och dolda fel-försäkringar och är en av få aktörer som tar ansvar i tre år för besiktningen. Dessutom erbjuder Anticimex en rad andra tjänster som kan vara lämpliga i samband med ett bostadsbyte, till exempel energideklarationer, areamätningar, fuktutredningar och radonmätningar. Välkommen att läsa mer på anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Ztorage magasinering

Behöver du magasinera saker i samband med din flytt? Då kan Ztorage hjälpa dig med förvaring och hämtservice. Via Ztorage kan du enkelt beställa upphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Ztorage erbjuder: - Gratis hemleverans av flyttkartonger - Bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål - Säker förvaring - Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (249:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://ztorage.se/ztorage-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Ztorage så hjälper de dig till rätt lösning!

Ztorage AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl går 500 kr till välgörenhet när du blir kund.  Rörligt elavtal med prisgaranti  Ingen uppsägningstid  100 % förnybar el märkt Bra Miljöval  GodEls vinst går till välgörenhet  Byt till GodEl på två minuter! https://godel.se/fastighetsbyran/

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

Swedbank och Sparbankerna

Erbjudande om 3 månaders fri hemförsäkring Skydda hemmet oavsett om du köper en bostadsrätt, villa eller fritidshus. Swedbank och Sparbankerna erbjuder dig hemförsäkring kostnadsfritt i 3 månader vid nytecknande av helårsavtal. Gäller dig som är eller blir bolånekund i Swedbank eller sparbank i samband med din bostadsaffär. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring AB Läs mer om erbjudandet här: https://www.fastighetsbyran.se/kopa-bostad/bolan/swedbank-forsakring/

Swedbank och Sparbankerna

Bostäder vi sålt

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.