Sök bostad eller innehåll

Gagnef

Din mäklare i Gagnef

Bor du i Gagnef nu och funderar på att förändra ditt boende? Eller funderar du på att flytta hit? Då har du säkert ett antal frågor som du söker svar på och vi hjälper dig gärna.

Vi ser fram emot att bli just din samarbetspartner i ditt livs kanske största och viktigaste affär. Vi på kontoret genomsyras av en glädje till jobbet, ett engagemang för dig som kund och en ödmjukhet för just dina önskemål. Vi garanterar din trygghet genom vår kunskap, mångåriga erfarenhet och vårt banknära samarbete.

Fastighetsbyrån är marknadsledare och hos oss finner du en gedigen lokal förankring. Vi hoppas att du med förtroende vänder dig till oss när du har frågor kring ditt boende. Från morgon till kväll om stort eller smått. Du hittar oss i Swedbanks lokaler på Djurås torg.

Varmt välkommen!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Gagnef

Om Cattis Karlsson

Cattis har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 1989 och har också bakom sig ett år inom Swedbank. Sedan 2008 driver hon Fastighetsbyråns kontor i Leksand, Gagnef och Vansbro. Cattis arbetssätt präglas av ett glatt engagemang där hennes stora kontaktnät, gedigna erfarenhet och duktiga medarbetare ger möjlighet att framgångsrikt sammanföra köpare och säljare.

Cattis Karlsson

Franchisetagare/ Tjänstledig

Om Mattias Karlsson

Om Nathalie Stjernqvist

Nathalie började jobba hos oss på Fastighetsbyrån 2011 och finns på våra kontor i Gagnef och Vansbro. Nathalie har ett stort engagemang och jobbar hårt för att sina säljare och köpare skall känna sig trygga och nöjda med sin bostadsaffär. Välkommen att kontakta Nathalie för värdering, om du vill sälja/köpa bostad, eller har andra frågor rörande ditt boende.

Om Olivia Hallberg

Olivia Hallberg

Fastighetsmäklare

Om Simon Hedlund

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.