Sök bostad eller innehåll

Flen

Din mäklare i Flen

Vi hjälper dig som funderar på att köpa eller sälja villa, bostadsrätt, lantbruk eller tomter. Vill du ha en värdering så hjälper vi naturligtvis till med det också. Vi har tillgång till både fastighetsmäklare, lantmästare och agronom för att kunna hjälpa dig på bästa sätt.

Vi har ett nära samarbete med Sörmlands Sparbank och det ger dig som kund förutsättningar för att din bostadsaffär ska kunna genomföras på ett affärsmässigt och tryggt sätt.

Vi blir fler medarbetare på vårt kontor och vi kommer under året att satsa mycket på AlltHemma, vilket innebär ett utökat utbud av kringtjänster till våra kunder. Vi har den lokala kännedom som krävs för att kunna få köpare och säljare att hitta varandra.

Vi är ett positivt gäng som drivs av affärer och en riktig "fighting spirit"!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Flen

Om Andreas Allard

Andreas Allard

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Per Elfving

- Jag tycker att mäklaryrket är ett väldigt stimulerande och roligt jobb med nya utmaningar varje dag. Det kan vara allt från att boka en visning till att hjälpa någon med ett juridiskt problem i samband med en husförsäljning. - Jag jobbar för att mina kunder, både köpare och säljare ska känna sig nöjda när affären är klar.

Per Elfving

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna Allard

Ett fantastiskt jobb med bred variation, unika kundmöten varje dag!

Om Carina Elfving

Om Jack Härenwall

Jack Härenwall

Blivande Mäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.