Sök bostad eller innehåll

Filipstad

Din mäklare i Filipstad

Affärsmässighet, trygghet och förtroende är tre viktiga ledord som speglar vårt arbete. För oss är varje affär unik och vi värdesätter att kontakterna blir direkta och personliga. Vi har en stor fördel som har den lokala förankring och breda kontaktnät som krävs för att kunna nå ett lyckat resultat!

Vill du ha en välutbildad och engagerad mäklare som kan ge dig trygga råd och som dessutom har de rätta verktygen för att nå resultat? Vi ser fram emot att bli just din samarbetspartner och leda dig genom köp- eller säljprocessens alla delar.

Vi hoppas att du med förtroende vänder dig till oss när du har frågor eller funderingar kring ditt boende. Välkommen!

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Filipstad

Om Urban Lindholm

Att vara fastighetsmäklare är ett helt fantastiskt jobb - att få förmånen att hjälpa till med den, för de flesta, största affären man gör i livet. Jag som "bondson" uppskattar att få sälja ett och annat jord/skogsbruk.

Urban Lindholm

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Lena Andersson

Om Mona Hååkman

Mona Hååkman

Mäklarkoordinator

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.