Sök bostad eller innehåll

Farsta/ Högdalen/ Skogås

Din mäklare i Farsta/Högdalen/Skogås

Välkommen till Farsta/Högdalen/Skogås, ett naturnära område med bra kommunikationer och närhet till Stockholm City.

Området kännetecknas av sjöarna Magelungen och Drevviken som ger området ett rikt natur- och friluftsliv med härliga promenadstråk, fina badplatser, fiske och skridskoåkning på de plogade isarna.  I det lugna området har du nära till vatten och natur samtidigt som du snabbt tar dig in till Stockholm C och kringliggande köpcentrum. Området har en blandad bebyggelse med sekelskiftsvillor, låg- och höghus, radhus, villor och nyare lägenheter.

På vårt kontor i Farsta Centrum är vi sex fastighetsmäklare som tillsammans har mångårig erfarenhet. Vi jobbar på din lokala fastighetsmarknad i söderort och vårt geografiska område omfattar Farsta, Sköndal, Trångsund, Skogås, Länna, Hökarängen, Fagersjö, Bandhagen, Högdalen, Örby, Rågsved och Hagsätra.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Farsta/Högdalen/Skogås

Om Niklas Holmberg

Jag tycker att mäklaryrket passar mig bra då jag gillar när det händer saker omkring mig hela tiden. Den ena dagen är aldrig den andra lik. Jag träffar massor av olika människor vilket leder till nya samtalsämnen hela tiden. Det är alltså inget vanligt 8-5 jobb!På den lilla fritid som man får över som mäklare umgås jag mycket med mina vänner. Min stora höjdpunkt under året är vintern då jag gärna spenderar en eller flera veckor i Alperna/fjällen. Tveka inte att kontakta mig vid försäljning eller köp av din bostad!Jag började arbeta som fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån i juni 2004. Min inriktning på kontoret är försäljning av både bostadsrätter och villor.

Niklas Holmberg

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Ann-Kristin Yllén

Om Daniel Sedman

Som mäklare är jag engagerad och lyhörd för mina kunders behov och eftersom jag är född och uppvuxen i området så kan jag omgivningarna väl. Efter mina högskolestudier i ekonomi så tog jag mäklarexamen 2006 . Idag förmedlar jag allt från små lägenheter till stora villor. Jag känner mig lyckligt lottad som får hjälpa köpare och säljare att förändra sitt boende. Och jag vill med mitt engagemang i varje försäljning att både köpare och säljare blir så nöjda att de vill rekommendera mig vidare till sina vänner och bekanta.

Daniel Sedman

Fastighetsmäklare

Om Jon Pettersson

Jag har det stora nöjet att få arbeta i ett område som jag tidigare bott i, vilket ger mig mycket gemensamt med kunderna redan från första mötet. Dessutom ger det mig en god kunskap om området och dess möjligheter. Jag sätter ett stort värde i att stå för hög kompetens och tydlig kommunikation; samtidigt som jag värdesätter bra kundrelationer – egenskaper som uppskattas mycket. Förutom mina erfarenheter som mäklare har jag en utbildning med inriktning mot försäljning vid Högskolan i Gävle.

Jon Pettersson

Fastighetsmäklare

Om Kamila Kaczmarczyk

Kamila Kaczmarczyk

Fastighetsmäklare

Om Nina Almqvist

Som mäklare är jag engagerad och noggrann och jag gör mitt yttersta för att både säljare och köpare ska känna sig mer än nöjda med sitt livs största affär! Jag utbildade mig till fastighetsmäklare vid KTH och arbetar på Farstakontoret. Då jag är född och uppvuxen i området känner jag till det mer än väl, vilket jag ser som en fördel för alla parter. Jag känner mig lyckligt lottad att få möjligheten och förtroendet att förmedla allt från mindre lägenheter till stora villor! Varmt välkomna att kontakta mig för försäljning eller värdering av din bostad!

Nina Almqvist

Fastighetsmäklare

Om Johanna Lindqvist

Johanna Lindqvist

Privatrådgivare Swedbank

Om Marita Timmelstad

Marita Timmelstad

Privatrådgivare Swedbank

Om Ümran Bulduk

Ümran Bulduk

Affärs- / Säljstöd

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.