Sök bostad eller innehåll

Färjestaden

Din mäklare i Färjestaden

Välkommen till södra Öland och dess skiftande natur.

Stränderna bjuder på fina bad och flyttfåglarnas strandängar. Mittlandsskogen breder ut sig på mitten av ön och övergår sedan till Stora Alvaret. På södra Öland kan man bo i tätorter eller pittoreska byar. Det är ett företagsrikt område som ger många arbetstillfällen. Ölandsbron ger också goda pendlingsmöjligheter. Miljön är fin för barn att växa upp i. Det finns bra barnomsorg och skolor samt ett rikt föreningsliv. Kommunen månar för att de äldre ska få leva och bo självständigt under trygga förhållanden. Södra Öland har en lång kulturell tradition. Många konstnärer är bosatta här.

Ön är även kulinariskt nyskapande med alla sina gårdsbutiker.  Välkomna!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Färjestaden

Om Hanna Karlsson

Hanna är uppväxt på Öland utanför Färjestaden och jobbar som mäklare på Fastighetsbyrån sedan 2012. Största fritidsintresset är träning och då främst triathlon. Övrig fritid spenderas gärna i sommarstugan där det ständigt finns pågående projekt.

Hanna Karlsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Håkan Björkemar

Håkan Björkemar

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Peter Hallberg

Med södra Öland som arbetsplats Jag har jobbat som Fastighetsmäklare sedan 1990. Jag har jobbat på- och drivit Fastighetsbyrån i Färjestaden sedan 1998. Jag är född och uppvuxen på södra Öland och nu bor jag i Mörbylånga. I området finns både större orter som Färjestaden med omnejd. Som är ett expansivt område som ökar explosionsartat. I de mindre samhällena är det stor blandning mellan permanent och fritidsboende. Ofta blir de fritidsboende permanenta när de bott här ett tag. Södra Öland är också känt för sina radbyar som t.o.m. har fått "Världsarvsstatus". Eftersom Öland är långsmalt så har vi en lång kustlinje med fin utsikt både mot Kalmarsund och Östersjön. Det stora Alvaret är också karaktäristiskt för ön. Eftersom hjärtat slår extra för min hembyggd tycker jag om att se till att de som vill eller behöver flytta har möjlighet att göra det och samtidigt hitta nya intressanta människor som tar över och vårdar vår fina ö i framtiden

Peter Hallberg

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Sofia Björkemar

Sofia Björkemar

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Fredrik Wermelin

Om Kerstin Petersson

Jag började att arbeta på Fastighetsbyrån 2002. Mitt arbete består av många varierande moment som gör att det aldrig blir tråkigt, samt att guldkanten är kontakten med alla kunder. Jag är själv född och uppvuxen på Öland. Bofast i Mörbylånga. Uppsöker gärna "smultronställen" på vår fina Ö.

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.