Sök bostad eller innehåll

Falun

Din mäklare i Falun

Falun är en residensstad och världsarvstad i Dalarna och här erbjuds en genuin småstadsidyll med lång och unik historia. Staden ligger i ett sjörikt område med fina rekreationsmöjligheter för den som älskar naturen.

Fastighetsbyrån har funnits i Falun sedan 1969 och med vår långa erfarenhet, lokala förankring, kunskap och banknära samarbete kan vi erbjuda dig mycket goda förutsättningar att genomföra en både trygg och lyckad fastighetsaffär.

Vi hoppas att du med förtroende vänder dig till oss när du har frågor eller funderingar kring ditt boende. Välkommen in till oss!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Falun

Om Jimmy Örnklint

Att hjälpa till och få vara delaktig i den affär som troligtvis är den största affären i många människors liv anser jag vara ett stort privilegium. Min ambition och drivkraft är att överträffa både mina säljare och köpares förväntningar och leverera en trygg tjänst med hög kvalitet och stort engagemang. En nöjd och återkommande kund ser jag som ett bevis på att jag har lyckats. Tveka inte att kontakta mig om Du har frågor kring eventuellt bostadsbyte!

Jimmy Örnklint

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Ann-Marie Eglund

Arbetet på vårt mäklarkontor är oerhört omväxlande och intressant. Framförallt är kontakten med olika slags människor trevligt och stimulerande.

Om Eric Daniels

Eric Daniels

Fastighetsmäklare

Om Hanna Ljunggård

Hanna Ljunggård

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Mattias Augustsson

Mattias Augustsson

Fastighetsmäklare

Om Robin Örnklint

Robin Örnklint

Fastighetsmäklare

Om Eva Morenius

Om Sigrin Örnklint

Sigrin Örnklint

Koordinator / Säljstöd

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.