Sök bostad eller innehåll

Falköping

Din mäklare i Falköping

Går du i bostadstankar? Varmt välkommen till oss på Fastighetsbyrån i Falköping. Vi kan vårt område och har dagligen kontakt med en mängd potentiella köpare och säljare.

Din bostadsaffär är viktig för oss. Med vår kunskap, engagemang och affärsmässighet hjälper vi dig att göra en bra affär. Vi skräddarsyr vår tjänst efter dina enskilda behov för bästa tänkbara resultat.

Fastighetsbyrån är en rikstäckande och marknadsledande mäklarkedja där vår styrka ligger i att vi arbetar med stor lokalkännedom men samtidigt har vi en stor organisation som stöder oss med väl utvecklade produkter och tjänster, marknadsföring, ekonomi och juridik.

Välkomna! 

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Falköping

Om Geraldine Andersson

Genom mitt tidigare arbete på bank så har jag stor erfarenhet av kundkontakt och service. Att hjälpa mina kunder på bästa sätt genom att vara ett stöd och kunna ge råd i kanske deras största affär, både för säljare och köpare. Jag är positiv och försöker se möjligheterna i varje förmedling. Mäklaryrket är ett väldigt roligt jobb med stort ansvar, engagemang och det gillar jag.

Geraldine Andersson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Åsa Sterner

Mötet med människor i kombination med affärsmässighet och boende är min drivkraft i mitt yrke som fastighetsmäklare. Det är en utmaning och glädje att få vägleda köpare och säljare genom deras bostadsaffär som ibland är en av livets största affär.

Åsa Sterner

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Jennifer Andersson

Har varit på Fastighetsbyrån Falköping sedan hösten 2011 och trivs jättebra – vi är ett härligt gäng och det är en spännande bransch att jobba i. Mina arbetsuppgifter är väldigt varierade, jobbar som fastighetsmäklare men också mycket administrativt på kontoret. Det är oftast mig ni får en första kontakt med via telefon/mail eller då ni kommer in till kontoret. Varmt välkommen till oss och tveka inte att höra av er om det är något ni funderar på!

Jennifer Andersson

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Lena Persson

Jag har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 2007. Att arbeta som mäklare är ett spännande, omväxlande och socialt yrke där man varje dag möter människor med olika önskemål och behov. Mycket handlar om att skapa goda relationer och att arbeta för att nå en så bra affär som möjligt, både för köpare och säljare. Om Ni har några frågor eller funderingar kring försäljning eller köp av bostad, tveka inte att kontakta mig!

Lena Persson

Fastighetsmäklare

Om Simone Fredén

Simone Fredén

Mäklarassistent

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.