Sök bostad eller innehåll

Falkenberg

Din mäklare i Falkenberg

I Falkenberg finns det otroliga boendemöjligheter i mycket vacker miljö, både kustnära och i inlandet. Kommunen är expansiv med ett bra geografiskt läge där du har möjlighet till snabba kommunikationer som enkelt tar dig till Göteborg.

Fastighetsbyrån i Falkenberg har funnits sedan 1966 och är stadens äldsta mäklarfirma. Med vår långa historia och mångåriga erfarenhet finner du hos oss en gedigen lokal förankring. Personligt engagemang och affärsmässighet är våra kännetecken – varje affär är unik och ska vara trygg och framgångsrik för både köpare som säljare. Därför utgår vi alltid från säljarens villkor och marknadens förutsättningar.

Om du vill köpa, sälja eller både och - inom, till eller från vår vackra kommun vid Hallands kust – låt oss få förtroendet att hjälpa dig till en bra affär. För att alltid möta dina specifika behov och ge dig den bästa lösningen, genomgår vi kontinuerligt utbildningar och kontroller för att ha de senaste kunskaperna. Det gäller såväl marknadsföring och ekonomi som juridik och effektiva system.

Välkommen att kontakta oss med frågor och funderingar kring ditt boende.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Falkenberg

Om Olle Ljungström

Olle Ljungström är kontorschef på Fastighetsbyrån i Falkenberg och har jobbat här sedan 2005. Han får nya roliga utmaningar varje dag då varje säljare, köpare och bostad är unik. Att kunna jobba när kunderna önskar gör mäklarsysslan till ett fritt och varierande yrke med mycket eget ansvar, tycker Olle.

Olle Ljungström

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Amanda Fåglum

Amanda Fåglum

Fastighetsmäklare

Om Carina Janfalk

Arbetar som administratör och är väl lite av spindeln i nätet. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och det är väl det som är tjusningen med detta jobbet, som jag trivs mycket bra med.

Carina Janfalk

Mäklarassistent

Om Diana Kristensen

Diana Kristensen med mäklarexamen från Halmstad högskola, ser mötet och kontakten med dig som kund som en av de viktigaste delarna av jobbet. Hon förenar kunskap och passion – att vara mäklare är för Diana världens roligaste arbete med alla människor och möten som det innebär. Den egna bostaden är en viktig del av tillvaron – hon bor i en ombyggd sommarstuga med utsikt och älskar att fixa och dona i huset såväl inne som ute.

Diana Kristensen

Fastighetsmäklare

Om Elisabeth Lindencrona

Mäklarassistent med intresse för ordning & reda.

Om Jens Pelland

Som mäklare möter jag människor i olika livssituationer och att hjälpa en kund att bli nöjd i ett av livets viktigaste och svåraste beslut är oerhört stimulerande. Eftersom varje fastighetsaffär är unik gäller det att tillgodose varje kunds egna behov och förutsättningar. Välkommen att kontakta mig om ni har frågor eller funderingar inför köpet eller försäljningen av er bostad! Jag har tidigare arbetat länge i byggbranschen så det här med hus och byggteknik är något jag har haft med mig hela livet. Även på min fritid sysslar jag mest med hus då jag renoverar en Hallandslänga strax utanför Falkenberg.

Jens Pelland

Fastighetsmäklare

Om Martin Nyroos

Martin Nyroos bästa stund på jobbet är när båda parter är lika nöjda vid en försäljning. Han kom till Falkenberg 2011 och har erfarenhet av att jobba i det tuffa klimatet på Stockholms bostadsmarknad där han varit mäklare på Fastighetsbyrån Kungsholmen. Sin mäklarexamen tog han på KTH och han är också civilekonom. Själv har han nyligen gått igenom husägarens alla val när familjen byggt hus på Näset.

Martin Nyroos

Fastighetsmäklare

Om Ola Bengtsson

Ola Bengtsson

Fastighetsmäklare

Om Johanna Ahlqvist

Johanna Ahlqvist

Mäklarpraktikant

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.