Sök bostad eller innehåll

Fagersta

Din mäklare i Fagersta

Vi förstår att du har ett antal funderingar just nu och det är helt naturligt. Vi lyssnar gärna! Den erfarenhet av marknaden och prisbilden i och kring vårt närområde som vi besitter kan bli

Vårt kontor är beläget i centrala Fagersta i anslutning till Swedbank på Stationsv 18. Vi har ett nära och väl fungerande samarbete med banken vilket gör det mycket enkelt för dig som kund att få lånelöfte snabbt när du hittat drömhuset.

Vi har varit etablerade på orten sen 70-talets början och är marknadsledande med ca 40 procent av marknaden. Tveka inte att ta kontakt med oss om du har funderingar som gäller ditt boende. Vi på Fastighetsbyrån arbetar med engagemang och känsla för att din största affär skall bli så bra som möjligt.

Välkommen att höra av dig!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Fagersta

Om Mats Hansson

Jag har arbetet med fastighetsförmedling och värdering sedan 1986. Mestadels villor och fritidshus med även kommersiella fastigheter såsom hyreshus, skog m.m. Driver kontoren i Avesta, Fagersta och Ludvika. På den lilla fritid som finns i mäklarjobbet besöker jag gärna hockey hallar och ibland fiske och jakt. 2004

Mats Hansson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna Lundquist

Jag började arbeta som mäklare efter avslutad mäklarutbildning på Högskolan i Gävle 1999. Jag fick anställning i företaget direkt och tyckte att det kändes bra att börja i en stor och etablerad koncern där man kunde få bra stöd och support som ny i branschen. Det är roligt och stimulerande att arbeta som mäklare då ingen dag är den andra lik eftersom man träffar så mycket olika människor. Fritiden spenderar jag med familjen bestående av man och 2 söner samt hund. En schnauzer med mycket goo i.

Anna Lundquist

Fastighetsmäklare

Om Niclas Andersson

1995 fick jag min mäklarregistrering och fortfarande känns mäklarjobbet lika omväxlande och kul! De allra flesta av mina mäklarår har jag jobbat med förmedling av bostadsrätter i Stockholms innerstad. 2013 fattade jag beslutet att återvända till mina gamla hemmatrakter och jag har sedan dess mäklat både villor, fritidshus och bostadsrätter i Ludvika- och Fagerstaområdena. Djur, natur och flygning är några av alla fritidsintressen.

Niclas Andersson

Fastighetsmäklare

Om Sofie Källman

Sofie Källman

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Louise Karlsson

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.