Sök bostad eller innehåll

Eslöv

Din mäklare i Eslöv

I Eslöv finns flera naturreservat som erbjuder vackra omgivningar för såväl avkoppling, motion och lek. Med Eslövs centrala läge och goda förbindelser har du den ideala utgångspunkten för att enkelt ta dig till resterande Skåne.

Fastighetsbyrån är marknadsledare och hos oss finner du en gedigen lokal förankring. Vi på kontoret förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus men även lantbruk och avstyckade gårdar.

Vi garanterar dig trygghet genom vår kunskap, mångåriga erfarenhet och vårt banknära samarbete. Personligt engagemang och affärsmässighet är våra kännetecken – varje affär är unik och ska vara framgångsrik för både säljare som köpare.

Vilken fas du än befinner dig i tveka inte att ta kontakt med oss om du har frågor och funderingar.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Eslöv

Om Jenny Medin

Jenny Medin

Mäklarassistent

Om Kenneth Pedersen

Jag tycker att det viktigaste med mitt arbete är att vara en bra lyssnare. Alla är olika och i behov av skilda saker. Genom att vara nyfiken och ställa rätt frågor får jag de bästa förutsättningarna till att göra alla inblandade parter nöjda. Att få äran att hjälpa människor i den kanske största affären i deras liv med alla verktyg Sveriges största mäklare har att erbjuda, är för mig en perfekt kombination av nytta och nöje. Tveka inte att höra av Er, så kan jag berätta hur jag kan hjälpa er på bästa sätt.

Kenneth Pedersen

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Robert Rottgardt Arnberg

Robert Rottgardt Arnberg

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Emma Nilsson

Som fastighetsmäklare brinner jag för mitt jobb och jag är engagerad och driven i varje försäljning. Jag sätter alltid kunden i fokus och strävar alltid att få nöjda och återkommande kunder. Jag säljer både hus och bostadsrätter i Eslövs kommun. Om Ni funderar på att förändra er boendesituation så finns jag här för att hjälpa till.

Emma Nilsson

Fastighetsmäklare

Om Matilda Kärrman

Som mäklare är jag positiv, ambitiös och noggrann. Min drivkraft är att tillsammans med kunderna genomföra deras livs största affär med stort engagemang och att ständigt överträffa deras förväntningar. Jag brinner för mitt jobb och kommer därför alltid göra mitt yttersta för att du som kund ska känna dig trygg genom hela bostadsaffären. Jag ser fram emot att sälja er bostad!

Matilda Kärrman

Fastighetsmäklare

Om Christoffer Thuresson

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.