Sök bostad eller innehåll

Eskilstuna

Din mäklare i Eskilstuna

Hos oss finns några av stadens populäraste fastighetsmäklare och vi är det största fastighetsmäklarföretaget i Eskilstuna. Kombinationen med att vi även är ett dotterbolag till Sparbanken Rekarne, regionens starkaste och mest lönsamma bank, är svår att slå. 

Vi kan den lokala marknaden mycket väl vad gäller trender, marknadsvärden och bostadsområden. Hos oss får du tillgång till välutbildade, engagerade och erfarna fastighetsmäklare och mäklarassistenter som gör det de är bäst på – att sälja hem.

Vi vill gärna hjälpa dig i en av de viktigaste affärer du gör i livet – att byta bostad. Det du får av oss är en komplett, individanpassad mäklartjänst med stort fokus på marknadsföring och kvalitet i alla led – för både säljare och köpare.

Genom vårt nära samarbete med Sparbanken Rekarne, vi sitter dessutom under samma tak, får du som köpare även närhet till råd kring finansiering, försäkring och annat som rör ditt nya boende. Som säljare får du en stor möjlighet att hitta rätt köpare genom samarbetet med banken som har flest kunder.

Välkommen till oss!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Eskilstuna

Om Timo Haavisto

Om Thomas Forslöf

Thomas Forslöf

Fastighetsmäklare

Om Anders Holmqvist

Anders Holmqvist

Fastighetsmäklare / Kommersiella

Om Annalena Stening

Annalena Stening

Mäklarassistent

Om Daniel Ljusenberg

Daniel Ljusenberg

Fastighetsmäklare

Om Helén Eriksson

Helén Eriksson

Fastighetsmäklare

Om Jenny Dywling

Att få kombinera kontorsarbete med att möta kunder ute på fältet gör arbetet som fastighetsmäklare för mig oerhört stimulerande. Att få vara med att starta upp en förmedlingsprocess och arbeta aktivt tills man ror den i land är spännande och utmanande vilket jag eftersträvar med yrket. Vi finns med och hjälper människor i lyckliga och mindre lyckosamma stunder i livet därför känns yrket meningsfullt och intressant.

Jenny Dywling

Fastighetsmäklare

Om Maria Wargh Byman

Om Peter Kärneus

Peter Kärneus

Fastighetsmäklare

Om Robert Lundgren

Robert Lundgren

Fastighetsmäklare

Om Sandra Sehlberg

Sandra Sehlberg

Fastighetsmäklare

Om Therese Göransson

Arbetet som mäklare har varit mycket spännande. Jag tycker om att träffa nya människor. Att hjälpa kunder genom deras bostadsaffärer är mycket tillfredställande. Jag började arbeta på Esklstunakontoret 1986 som assistent. 1989 blev jag erbjuden att arbeta som mäklare och gick samtidigt företagets mäklarutbildning 1990. Från och med hösten 2014 är cirkeln sluten då min nya uppgift är arbetet som assistent. Det stora fritidsintresset på sommaren är segling. En längre segeltur längs ostkusten försöker jag och min man genomföra varje sommar. På vintern blir det något besök i fritidshuset i Sälen med skidåkning både på längden och tvären.

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.