Sök bostad eller innehåll

Enskede

Din mäklare i Enskede

Söder om söder hittar vi ett av Stockholms mest populära område Enskede. Det är inte konstigt att området är så attraktivt på bostadsmarkanden. Här finns alla valmöjligheter man kan tänka sig, från sekelskifte till nyproduktion.

Härliga villaområden i Stureby, Enskede och Kärringstan blandas med lägenheter i större och mindre skala ända från Gullmarsplan och Globen fram till Skarpnäck och Bagarmossen. Tunnelbanan har tre linjer som passerar området, Nynäsvägen går rakt igenom och Nackareservatet ligger granne. Globenområdet som ligger i hjärtat av vårt område stoltserar med två stora evenemangsarenor och dessutom når man Södermalm och city på kort restid.

Vårt kontor är beläget i Globen City och här jobbar 7 mäklare och en assistent. Vi är stolta och glada att få jobba med ett så spännande område där valmöjligheterna av bostad är mycket stora och varierande.

Fastighetsbyrån är Sveriges och Stockholms största mäklarföretag. Vi kan bistå dig med alla delar av din bostadsaffär, oavsett om du är ute efter att köpa eller sälja. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om din lokala bostadsmarknad eller vill ha hjälp med en värdering.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Med Säljcoachen får du mindre stress och strul, mer koll och kul!

Vår digitala tjänst, Säljcoachen, samlar allt kring din bostadsaffär på ett och samma ställe. Du får en klar bild över vad som händer i alla steg och vad du ska göra. Säljcoachen håller reda på vilka uppgifter du ska skicka in till mäklaren, ger dig goda råd och tipsar om hur du gör försäljningen extra lyckad. Läs mer om Säljcoachen här!

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Enskede

Om Daniel Yilmaz

Daniel Yilmaz

Personal- och affärsstödsansvarig Daniel talar svenska, engelska, syrianska, assyriska

Om Richard Ivansson

Richard har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 2011 är sedan flera år en av Fastighetsbyråns mest säljande och välrenommerade mäklare. Han är idag delägare i Fastighetsbyrån Enskede och har roll som kontorschef och fastighetsmäklare. Mäklaryrket är något han brinner för och ingen dag är lik den andra. Nya spännande uppgifter dyker upp hela tiden. Arbetet är väldigt socialt och Richard ser ledorden affärsmässighet, trygghet och engagemang som stora stöttepelare för sitt sätt att arbeta och göra affärer. Det är även en trevlig känsla att få arbeta med människor som delar hans passion att hjälpa kunder och ständigt försöka överträffa deras förväntningar. Tveka inte att kontakta Richard om du funderar på att sälja, köpa eller behöver rådgivning om din bostad.

Richard Ivansson

Fastighetsmäklare/ Partner Richard talar svenska, engelska

Om Gabriel Yilmaz

Gabriel har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2004 och är en av Sveriges mest meriterade mäklare. Hans roll som delägare i företaget är att leda och utveckla kontoret. Han ser det som ett självklart val att arbeta för Fastighetsbyrån och dess värden affärsmässighet, trygghet och engagemang. Det är viktigt för Gabriel eftersom han vill arbeta för ett företag som han tycker om och kan stå för.

Gabriel Yilmaz

Mäklare/ Franchisetagare/ Nyproduktion

Om Elisabeth Strandenborg

Elisabeth har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 2013 och är sedan flera år en av Fastighetsbyråns mest säljande och rekommenderade mäklare. Hon är idag delägare i Fastighetsbyrån Enskede och har roll som kontorschef och fastighetsmäklare. Mäklaryrket är något hon brinner starkt för och ingen dag är lik den andra. "För mig är det extremt viktigt att både säljare och köpare känner sig trygga igenom hela processen. Marknaden kan alltid förändras och därmed är det viktigt att jag som mäklare alltid är påläst och kunnig om det jag säljer". Arbetet är väldigt socialt och Elisabeth ser ledorden affärsmässighet, trygghet och engagemang som stora stöttepelare för sitt sätt att arbeta och göra affärer. Att få arbeta med härliga människor som delar hennes passion att hjälpa kunder med det lilla extra samt att man alltid skall sträva efter att överträffa förväntningar ser Elisabeth som en självklarhet! Tveka inte att kontakta Elisabeth om du funderar på att sälja, köpa eller behöver rådgivning kring din bostad.

Elisabeth Strandenborg

Fastighetsmäklare/ Partner Elisabeth talar svenska, engelska

Om Eric Berglund

Nöjda kunder och en trygg bostadsaffär anser Eric vara det viktigaste för en lyckad bostadsaffär. Eric är från början civilekonom med mångårig erfarenhet av försäljning. Eric har också arbetat som privat- och företagsrådgivare inom bank vilket är en stor fördel även inom jobbet som mäklare. Med hög service och engagemang lotsar Eric både köpare och säljare tryggt igenom en lyckad bostadsaffär.

Eric Berglund

Fastighetsmäklare Eric talar svenska, engelska

Om Fredrik Rintanen

Fredrik är en hängiven mäklare som har arbetat inom olika serviceyrken sedan -99 och det faller sig naturligt för honom att alltid ge bästa möjliga service, snabb återkoppling och att överträffa kundernas förväntningar, efter gemensamt utsatta mål. Anledningarna till att Fredrik sökte sig till fastighetsmäklarbranschen är flera; intresset av att arbeta med människor, försäljning samt ett genuint och personligt intresse av bostadsmarknaden. Född och uppväxt söder om stan, har han valt att både bosätta sig och arbeta i Enskede-Skarpnäck området. Förmågan att arbeta strukturerat, kunna lyssna och anpassa sin service efter varje kunds individuella behov och önskemål passar perfekt för branschen.

Fredrik Rintanen

Fastighetsmäklare

Om Malin Bank

Malin Bank

Mäklarassistent / Kundkoordinator Malin talar svenska, engelska

Om Pontus Palmén

Pontus är född, uppvuxen och bosatt i Söderort vilket gör han till en lokal expert i Enskede. Han är driven, målmedveten och engagerad. Genom hans engagemang har han alltid som mål att utföra varje uppdrag på bästa möjliga sätt. Att göra det lilla extra för sina kunder är något som förgyller hans dag, varje dag! Tack vare flera års erfarenhet inom försäljning och service har han lärt sig att det absolut viktigaste är kunden. Med ett stort intresse för fotboll och skidor har Pontus en vinnarmentalitet som skapar många fördelar vid försäljning. Pontus har ett stort fokus kring återkoppling och kommunikation då det är nyckeln för att skapa en trygg och säker bostadsaffär. Tveka inte att höra av er till Pontus om ni går i sälj/köp tankar!

Pontus Palmén

Fastighetsmäklare

Om Sandra Bergström

Sandra Bergström

Mäklarassistent / Föräldraledig Sandra talar svenska, engelska

Om Sebastian Andersson

Om Henrik Ivansson

Om Lars Schönherr

Om Linn Johansson

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

Flyttstädning

Flyttstädning med full garanti i Stockholmsregionen.

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Ztorage magasinering

Behöver du magasinera saker i samband med din flytt? Då kan Ztorage hjälpa dig med förvaring och hämtservice. Via Ztorage kan du enkelt beställa upphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Ztorage erbjuder: - Gratis hemleverans av flyttkartonger - Bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål - Säker förvaring - Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (249:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://ztorage.se/ztorage-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Ztorage så hjälper de dig till rätt lösning!

Ztorage AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl går 500 kr till välgörenhet när du blir kund.  Rörligt elavtal med prisgaranti  Ingen uppsägningstid  100 % förnybar el märkt Bra Miljöval  GodEls vinst går till välgörenhet  Byt till GodEl på två minuter! https://godel.se/fastighetsbyran/

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

Swedbank och Sparbankerna

Erbjudande om 3 månaders fri hemförsäkring Skydda hemmet oavsett om du köper en bostadsrätt, villa eller fritidshus. Swedbank och Sparbankerna erbjuder dig hemförsäkring kostnadsfritt i 3 månader vid nytecknande av helårsavtal. Gäller dig som är eller blir bolånekund i Swedbank eller sparbank i samband med din bostadsaffär. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring AB Läs mer om erbjudandet här: https://www.fastighetsbyran.se/kopa-bostad/bolan/swedbank-forsakring/

Swedbank och Sparbankerna

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel-Försäkring”. Anticimex är marknadsledande inom ramen för överlåtelsebesiktningar och dolda fel-försäkringar och är en av få aktörer som tar ansvar i tre år för besiktningen. Dessutom erbjuder Anticimex en rad andra tjänster som kan vara lämpliga i samband med ett bostadsbyte, till exempel energideklarationer, areamätningar, fuktutredningar och radonmätningar. Välkommen att läsa mer på anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Bostäder vi sålt

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.