Sök bostad eller innehåll

Enskede

Din mäklare i Enskede

Söder om söder hittar vi ett av Stockholms mest populära område Enskede. Det är inte konstigt att området är så attraktivt på bostadsmarkanden. Här finns alla valmöjligheter man kan tänka sig, från sekelskifte till nyproduktion.

Härliga villaområden i Stureby, Enskede och Kärringstan blandas med lägenheter i större och mindre skala ända från Gullmarsplan och Globen fram till Skarpnäck och Bagarmossen. Tunnelbanan har tre linjer som passerar området, Nynäsvägen går rakt igenom och Nackareservatet ligger granne. Globenområdet som ligger i hjärtat av vårt område stoltserar med två stora evenemangsarenor och dessutom når man Södermalm och city på kort restid.

Vårt kontor är beläget i Globen City och här jobbar 7 mäklare och en assistent. Vi är stolta och glada att få jobba med ett så spännande område där valmöjligheterna av bostad är mycket stora och varierande.

Fastighetsbyrån är Sveriges och Stockholms största mäklarföretag. Vi kan bistå dig med alla delar av din bostadsaffär, oavsett om du är ute efter att köpa eller sälja. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om din lokala bostadsmarknad eller vill ha hjälp med en värdering.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Enskede

Om Daniel Yilmaz

Daniel Yilmaz

Personal- och affärsstödsansvarig

Om Jonas Petersson

Jonas Petersson

Franchisetagare/ Kontorschef

Om Gabriel Yilmaz

Gabriel har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2004 och är en av Sveriges mest meriterade mäklare. Hans roll som delägare i företaget är att leda och utveckla kontoret. Han ser det som ett självklart val att arbeta för Fastighetsbyrån och dess värden affärsmässighet, trygghet och engagemang. Det är viktigt för Gabriel eftersom han vill arbeta för ett företag som han tycker om och kan stå för.

Gabriel Yilmaz

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Eric Berglund

Nöjda kunder och bra slutpriser anser Eric vara det viktigaste för en lyckad bostadsaffär. Eric är från början civilekonom med mångårig erfarenhet av försäljning. Eric har också arbetat som privat- och företagsrådgivare inom bank vilket är en stor fördel även inom jobbet som mäklare. Med hög service och engagemang lotsar Eric både köpare och säljare tryggt igenom en lyckad bostadsaffär.

Eric Berglund

Fastighetsmäklare

Om Fanny Hörndahl

Fanny har arbetat på Fastighetsbyrån sen 2009 och älskar sitt arbete då hon hela tiden utmanar sig själv och sin personlig målsättning. Målet är att alltid överträffa kundernas förväntningar! Att bo och arbeta inom samma område, är något hon ser som en stor fördel då kunskapen och känslan för området är genuin och djupt rotad. Med flera år inom sälj- och servicebranschen, har hon ett brinnande engagemang för det personliga mötet och finner stor tillfredsställelse i förtroendet att få hjälpa just Er med en av de största affärer vi gör i våra liv. Varje affär är unik och ska behandlas därefter. Som mäklare är hon personlig, lyhörd, engagerad och mycket driven! Går ni i säljar-/köpartankar eller vill få inblick i hur den lokala marknaden här i Enskede/Johanneshov ser ut just nu, är ni varmt välkomna att kontakta Fanny för ett förutsättningslöst möte!

Om Johanna Romanoff

Johanna har jobbat i branschen sedan 2013 och drivs av att träffa nya människor. Hon skapar möjligheter via sin öppenhet och nyfikenhet och hon anser att goda resultat kräver att man ska kunna förstå både säljare och köpare. Därför arbetar hon på ett sätt som bygger på att i varje affär erbjuda hög kvalité, stort engagemang och stor lyhördhet. För Johanna är det otroligt viktigt att du har en trygg upplevelse genom hela processen. Att vara konstant tillgänglig är en självklarhet för henne, precis som att hålla dig konstant uppdaterad under resans gång. Vill ni få en inblick i den lokala marknaden här i Enskede/Johanneshov, är ni varmt välkomna att kontakta Johanna för ett förutsättningslöst möte!

Om Martin Paulsson

En bostadsaffär är troligen ditt livs största affär, därför ser jag det som min viktigaste uppgift att du som kund känner dig trygg och att affären går så smidigt som möjligt. Mina ledord är förtroende, engagemang och bästa möjliga slutpris! Jag arbetar i Söderort med omnejd, kontakta mig vid försäljning eller värdering med rådgivning om du bor i hus eller lägenhet.

Om Nathalie Håkansson

Nathalie har jobbat i branschen i flera år och drivs av att leverera en hög kvalitet genom hela sitt arbete. Nathalie vet att varje bostadsaffär är unik och skräddarsyr ett upplägg som passar just din situation bäst. Hon har ett högt engagemang och är lyhörd i varje affär för att kunna nå ett så högt slutpris som möjligt samtidigt som du känner dig trygg längs vägen. Vill ni få en inblick i den lokala marknaden här i Enskede/Johanneshov, är ni varmt välkomna att kontakta Nathalie för ett förutsättningslöst möte!

Om Nathalie Bärlund

Om Sandra Bergström

Om Emma Sollert

Emma Sollert

Blivande Mäklare

Om Konstantin Kostov

Konstantin Kostov

Privatrådgivare Swedbank

Om Sabina Wredlert

Sabina Wredlert

Privatrådgivare Swedbank

Om Sebastian Tyynelä

Sebastian Tyynelä

Blivande Mäklare

Om Temur Amiryan

Temur Amiryan

Privatrådgivare Swedbank

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.