Sök bostad eller innehåll

Enköping

Din mäklare i Enköping

Fastighetsbyrån är i många bemärkelser Sveriges ledande mäklarkedja. Välutbildade och serviceinriktade mäklare med mångårig erfarenhet hur vi gör din fastighetsaffär till den bästa för dig, oavsett om du ska köpa eller sälja.

Varje kontor drivs genom franchise vilket gagnar personligt engagemang och ansvarstagande samtidigt som vi har fördelen av ett stort nätverk av kontor över hela Sverige och i Spanien för dig som ska sälja och/eller söker ny bostad.

Fastighetsbyrån i Enköping är känt för engagerad och kunnig personal. Vi kan genom mångårig erfarenhet rådgivning och är bollplank från första mötet med diskussion om marknadsvärden till avslutande hjälp med deklaration av försäljningen.

Även som köpare av bostad är vi duktiga på att hjälpa dig hitta rätt. Vi kan villor, tomter, fritidshus, bostadsrätter och gårdar med skog och mark. Oavsett om du söker/säljer stort eller smått är vårt engagemang högt. Tack vare att vi är flest antal mäklare samlade på ett kontor i Enköping kan vi hålla öppet med försäljningar under semestertider vilket är en fördel för dig som säljer bostad.

Tveka inte på att ringa 0171-33 000 när du har frågor och funderingar eller kom in till oss för goda råd och en kopp kaffe så reder vi ut vad vi kan hjälpa dig med!

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Enköping

Om Christina Segerstedt

Som fastighetsmäklare är jag lösningsorienterad och trivs med att möta människor i olika och ofta stressade situationer. Genom att på ett engagerande och affärsmässigt sätt kunna leda köpare och säljare rätt i deras stora affärer har jag fått återkommande kunder som är trygga med att lägga bostads och fastighetsfrågorna i mina händer. När jag inte mäklar tillbringar jag tiden med familjen, antingen på resa eller grävande i vår trädgård. Med jord under naglarna och sol i sinnet :-) mår jag som bäst och presterar bra på alla plan.

Christina Segerstedt

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Torbjörn Segerstedt

För mig är det personliga mötet med människor i olika situationer det som gör arbetsdagen spännande. Min utmaning ligger i att tillsammans med personalen ge dig bästa tänkbara service i sambande med fastighetsaffären. Jag är stolt över att vi har hög kundnöjdhelt vilket visar dig i återkommande kunder och att vi är marknadsledande på vår ort.

Om John Ekblad

Med Sveriges största mäklarkedja i ryggen ser jag till att kunden får den hjälp den förtjänar, nämligen den bästa. Med ett stort engagemang och entusiasm hjälper jag kunden och håller den informerad under hela processen. Att sälja en bostad medför ett stort ansvar. Därför är det viktigt att kunden känner sig trygg när vi tillsammans tittar på bostadens värde, för att sedan jobba vidare med rådgivning om möjliga val och sedan en eventuell försäljning. Det viktiga för mig är att du känner dig trygg från start till mål. Jag var tidigare mäklare i Strängnäs kommun men numera i Enköping där jag också är bosatt. Fritiden späckas med sport och musik. Kanske möts vi på golfbanan i sommar? Hör av er till mig om ni har frågor kring försäljning, eller är intresserad av en fri värdering! Väl mött!

John Ekblad

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Beatrice Östergren

Beatrice Östergren

Fastighetsmäklare

Om Gunnel Andrén

Boende i alla former, spännande möten med massor av människor och att många gånger få medverka i "Ditt livs affär" gör att mitt arbete är så otroligt stimulerande.

Gunnel Andrén

Fastighetsmäklare

Om Renée Ribring

Mitt mål är att både köpare och säljare ska bli mer än nöjda. Att få hjälpa mina kunder med deras bostadsaffärer ser jag som ett stort privilegium, och jag arbetar alltid hårt och engagerat för att det ska bli den bästa affär de gör. När jag inte jobbar hittar man mig oftast i stallet hos min häst som jag tränar och tävlar i dressyr på elitnivå.

Renée Ribring

Fastighetsmäklare

Om Sofia Rodhe

Att sälja eller köpa en bostad är kanske den största affären man gör i sitt liv. Med engagemang och kunskap ser jag till att just din affär blir så bra som möjligt! Att kunna överträffa dina förväntningar är det bästa resultatet!

Sofia Rodhe

Fastighetsmäklare

Om Victor Nathanson

Ända sedan barnsben har jag verkat i Enköping, det betyder att jag i min tjänst kan erbjuda ett brett kontaktnät och hög lokalkännedom. Efter min studietid på Kungliga Tekniska högskolan besitter jag djupa kunskaper inom ekonomi, juridik och fastigheter.

Victor Nathanson

Fastighetsmäklare

Om Zinnia Forzelius

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan år 2011 och ser glädjen i att gå till jobbet varje dag. Jag har ett genuint intresse för bostäder och uppskattar blandningen av kundkontakt och det administrativa som framförallt nyproduktion innefattar, vilket mitt största fokus ligger på i dagsläget. Att få träffa människor dagligen som befinner sig i olika livssituationer och som har olika behov av att hitta just sitt drömboende är den stora och drivande utmaningen. En god och lyckad affär avslutas alltid av en lika nöjd köpare som säljare!

Zinnia Forzelius

Fastighetsmäklare

Om Agneta Ringqvist

Jag trivs att arbeta med människor och det är ju vad det hela går ut på i det här yrket. Jag försöker att alltid göra mitt bästa för att alla parter ska känna att de får en bra service. Mitt intresse för hus och hem är stort och det är mycket spännande varje gång vi får in ett nytt objekt att arbeta med.

Om Elina Malmebo

Jag har världens bästa jobb! Att få arbeta hos Fastighetsbyrån och varje dag få träffa spännande människor och att få se nya miljöer är fantastiskt! Jag finns där för att ge stöd inför fotografering och visning, samt hjälper till att föreviga Ert hem som fotograf till Er försäljning.

Elina Malmebo

Fotograf / Stylist

Om Moa Piispanen

Om Robin Gustavsson

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.