Sök bostad eller innehåll

Eksjö

Din mäklare i Eksjö

Eksjö – den charmiga trästaden

Eksjö är den charmiga småstaden på Småländska höglandet.
Korta avstånd och närhet är typiska för en kommun som både erbjuder landsbygdens lugn och den lilla stadens behagliga puls. Staden är kanske mest känd för sina "K-märkta" trähus, sin prisbelönta arkitektoniska historia, men har mycket mer än så att erbjuda.

Många uppskattar stadens många mysiga butiker, det färgstarka kulturlivet med massor av publikdragande arrangemang och en direkt närhet till sjörik, underbar natur.

Fastighetsbyrån i Eksjö verkar i ett område med synnerligen varierande boendemöjligheter – villor, bostadsrätter och fritidshus. Vi har varit etablerade på orten sedan början av 1970-talet. Vi kan bostadsbeståndet väl och vi känner människorna som vi vill köpa och sälja. Smålänningar är inte mycket för skryt, men vi brukar vara inblandade i fyra av fem husaffärer inom vårt verksamhetsområde. Inte så pjåkigt...
Att kunna bo och arbeta i en kulturmiljö, på landet eller i staden, ger en livskvalitet som fler och fler efterfrågar. Allt detta finns i Eksjö kommun, där det redan bor närmare 16.500 personer.

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Eksjö

Om Hans Ydremark

Jag började på Fastighetsbyrån i maj 2005. Tidigare jobbade jag inom fastighetsbranschen i Kalifornien i tre år med kommersiella fastigheter. För att kunna fortsätta när jag flyttade tillbaka till Sverige studerade jag till fastighetsmäklare och började därefter jobba här i Eksjö

Hans Ydremark

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Roger Karlsson

För mig är mitt arbete oerhört stimulerande att få förtroende att förmedla fastigheter. Kvalitét, kunskap och trygghet är mitt motto.

Roger Karlsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Eleonor Björnhag

Jag har ett otroligt stort intresse hus och byggnader och då framförallt äldre hus! Att få arbeta med något man verkligen brinner för är fantastiskt kul, det önskar jag att alla kunde få göra!

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.