Sök bostad eller innehåll

Eda

Din mäklare i Eda

Affärsmässighet, trygghet och förtroende är tre viktiga ledord som speglar vårt arbete. För oss är varje affär unik och vi värdesätter att kontakterna blir direkta och personliga. Vi har en stor fördel som har den lokala förankring och breda kontaktnät som krävs för att nå ett lyckat resultat!

Fastighetsbyrån är Sveriges största mäklarföretag. Vi garanterar dig trygghet genom vår kunskap, mångåriga erfarenhet och vårt banknära samarbete. Vårt mål är helt enkelt att göra en så bra affär som möjligt för dig som ska köpa, sälja eller byta bostad. Därför skräddarsyr vi vår tjänst efter dina enskilda behov för bästa tänkbara resultat.

Nu är vi väldigt nyfikna på vad du har för planer kring ditt boende. Tveka inte att ta kontakt med oss när du har frågor eller funderingar!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Eda

Om Bengt Anderson

Bengt är en av två som driver Fastighetsbyrån i Arvika och har arbetat som mäklare sedan 1991. Erfarenhet föder visdom och det är genom ett mångårigt engagemang för både köpare och säljare som Fastighetsbyrån blivit marknadsledande på orten. Bengt har varit Arvika trogen sedan födseln. Han kan gatorna, känner ”jössehäringarna” och älskar naturen. Det sociala jobbet trivs han med och tycker alla objekt och människor är unika. Genom åren vet han vikten av det egna boendet och inget går upp emot känslan av att hjälpa människor att ”hitta hem”. I Arvika finns något för alla behov och drömmar.

Bengt Anderson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Katarina Nyberg Grabner

Katarina Nyberg Grabner

Franchisetagare / Blivande mäklare

Om Eva Wermesand

Eva Wermesand

Mäklarassistent / Föräldraledig

Om Gunilla Jansson

Gunilla Jansson

Mäklarassistent

Om Hanna Bengtsson

Hanna Bengtsson

Fastighetsmäklare

Om Niklas Ingemarsson

Niklas har en examen i fastighetsekonomi och är registrerad fastighetsmäklare sedan 2004 och har varit Fastighetsbyrån trogen sedan starten. Niklas största tillgång är att han har lätt för att förstå varje kunds individuella behov och snabbt hitta lösningar. Niklas bor strax söder om Arvika och pendlar det korta avståndet till Eda varje dag. Eda erbjuder fantastiska möjligheter för alla behov tycker han och här finns gott om prisvärda boenden. Villaförsäljning är Niklas specialitet och i Eda finns ett brett urval. Det är lätt att bli bekant med ortsbefolkningen och närheten till Norge ger stora fördelar med arbetstillfällen.

Om Per Nilsson

Per har arbetat i mäklarbranschen sedan år 2000 och registrerades som fastighetsmäklare 2005. Han är specialiserad på bostadsrätter och kan den lokala marknaden på sina fem fingrar. Per är född och uppvuxen i Brunskog och bor nu i centrala Arvika. Han tycker mycket om att vara spindeln i nätet och den som håller ihop en bostadsaffär. Utvecklingen för bostadsrätter är mycket positiv och objekt omsätts snabbt. Många ser fördelarna med att äga sitt boende och vill kunna påverka sin boendemiljö. Ett centralt, lättskött boende ökar i populäritet bland alla åldrar. Per tycker att bra kommunikationer, vacker natur och trevliga ortsbor talar för Arvika.

Per Nilsson

Fastighetsmäklare

Om Peter Fyrberg

Peter är en av två som driver Fastighetsbyrån i Arvika och har arbetat som mäklare sedan 1991. Att vara mäklare innebär att få ett stort förtroende och det faktum att kunder återkommer till Fastighetsbyrån i alla livets skeenden tycker Peter talar för sig självt. Peter har bott i Arvika i 45 år och har ett stort kontaktnät både privat och i jobbet. Ibland kan matchning ske redan innan objektet kommer ut på marknaden. På en liten ort måste man i varje affär lägga manken till för att både säljare och köpare ska bli nöjda. Ett gott rykte sprider sig nämligen snabbt. Peters hjärta klappar lite extra för natursköna Glava där han tidigare bott.

Peter Fyrberg

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.