Sök bostad eller innehåll

Danderyd

Din mäklare i Danderyd

Fastighetsbyrån startade 1966 och är idag Sveriges ledande mäklarkedja med ca 250 kontor och 1 400 medarbetare över hela landet. Tillsammans förmedlar vi cirka en fjärdedel av Sveriges bostäder. Med Sveriges största spekulantregister kan vi erbjuda bästa förutsättningar för en lyckad affär med ett högt slutpris.

På vårt lokala kontor i Danderyd är vi alla områdesspecialister och vi är verksamma i kommundelarna Enebyberg, Danderyd, Stocksund och Djursholm. Vår långa erfarenhet, lokala förankring och banknära samarbete ger dig som kund goda förutsättningar att genomföra en trygg och lyckad bostadsaffär med ett unikt kontaktnät. Affärsmässighet, engagemang, kvalitet och kunskap är våra ledord när vi presenterar ert hem i bild och text, vid visningarna och i mötet med köparna. Välkommen till Fastighetsbyrån i Danderyd.

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Danderyd

Om Magdalena Örtegren

Magdalena är danderydsbo, utbildad civilekonom och har arbetat som mäklare i över 15 år. Engagemang, affärsmässighet och snabb återkoppling har gjort Magdalena till en uppskattad mäklare både av köpare och säljare.

Magdalena Örtegren

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna Havborg

Jag har i 18 år arbetat som fastighetsmäklare mot privatkunder och byggföretag både inom Stockholms innerstad och Danderyds kommun där jag förmedlar både villor och bostadsrätter. Jag är van förhandlare och brinner för att slutföra affärer och överträffa mina kunders förväntningar. Min ambition är att alltid se varje kund som ett livslångt samarbete och bli ett självklart val nästa gång kunden ska sälja sin bostad.

Anna Havborg

Fastighetsmäklare

Om Daniella Georges

Daniella Georges är bostadsrättsspecialist och har jobbat i Sollentuna och nu i Danderyd i flera år. Daniella insåg rätt tidigt i sitt val av karriär att fastighetsmäkleri var det rätta för henne. Hon älskar sitt jobb och brinner för att hjälpa varje köpare och säljare genom deras största affär i livet. Nyckelorden för henne är kunskap, engagemang och trygghet genom hela affärsprocessen. Hon ger inget mindre än 100 % av sig själv i varje unika affär. Tveka inte att höra av dig till Daniella när du söker en mäklare med ett stort hjärta och enormt engagemang.

Daniella Georges

Fastighetsmäklare

Om Joakim Karlbom

Som uppvuxen i Danderyd har jag en god lokalkännedom och känsla för kommunen vilket gör det väldigt roligt att vara på hemmaplan. Min drivkraft är det stora engagemang som jag känner för allt jag tar mig an, särskilt i yrket som fastighetsmäklare. Min målsättning är att detta engagemang tillsammans med min positiva inställning ska få både säljare och köpare att känna sig nöjda och trygga genom hela sin bostadsaffär.

Joakim Karlbom

Fastighetsmäklare

Om Sandra Linnér

Danderydsmäklaren Sandra Linnér har varit verksam i Danderyds kommun i över 20 år. Sandras målsättning är att både köpare och säljare ska kunna känna stort förtroende och trygghet i varje affär. Mäklaryrket passar Sandra perfekt då hon är en mycket social person och har ett stort kontaktnät.

Sandra Linnér

Fastighetsmäklare

Om Veronica Pettersen

Veronica Pettersen

Säljkoordinator/ Mäklarassistent

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.